• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar bugün doktorla konuştum baya kötüyüm. Tekrar yumurta toplaticam amh 0. 6. Ben 2 yıl önce bu amh ile yumurta toplattigimda 8 tane yumurta çıkmıştı. Son 2 aylık kontrollerde de bir ay 2-3 bir ay 1-2 yumurta saymış. Doktor bu seferki yumurta toplamada 8 sayısını bulamayız dedi 😭😭
benim amh ımda 2,47 yaşım 28 benimde perşeöbde yumurta toplamam var benim niye olgun 8 yumurtam var bende pnu anlamadım . ilaç dozu mu az uyguladı anlamıyorum

Muhtemelen devam ettirmez bende öle artmaya devam ettiği için 6. Haftaya kadar beklettiler baktılar olmuyor kürtaj yaptılar beta hcg 990 kara kadar çıkmıştı ama hiç düşme olmadı snein düşme olmuş kendiliğinden düşürmek daha iyi ama kürtaj da çok basitmiş yani korktuğum gibi değilmiş çıkınca ağrım bile olmadı ve beklemene gerek yok dediler kürtajdan sonra ama ben yazlığa gidiyordum o yüzden başlayamamıştım. Ama sana sanmıyorum kürtaj olması için kese oluşması lazım benim 6 haftada sadece alltan baktıklarında şekilsiz bi kese gözüküyordu normalde kalp atışı duyulması lazımdı yani durumlarımı farklı sıkıntı yapma ne güzel varmış benim tek yumurta im oluştu oda transfer edildi
Bende diyorum bekletilmekten kendiliğinden düşsün sağlıksızsa. Kürtajı beklemiyim boşa zaman kaybı olur. Zaten azıcık değerle kese bile oluşmaz. Sizin şimdi durum nasıl tedaviye geri mi devam ediyorsunuz. Şükür dondurulmuşum var. Bende 24 yumurta toplanmıştı 15 tanesi kaliteliydi 7 tane döllendi 3 tane 5. Güne gidip dondurulmuştu o kadsr yumurtaya az oldu embriyo

Canım benimde amh 0,2, 3.tüp bebeğim. 2sinde 3-4 yumurta topl do1 embiryo 5.güne gitti, transfer oldum tutmadı. Son denememde klomenle tedavi uygulandı yine az yumurta çıktı 3tane ama 3üde döllendi, 5.günü beklemeye riske atılmaz dedi, 3.gün transfer edildi. önemli olan sayısı değil canım o kdar tanıdıklarım twk yumurtayla hamile kaldılar canını sıkma
İnşAllah canım dediğim gibi çıkan yumurtalar yeter 🤲😌😌 tabii ilk öğrenince bir telaş yaptım ağla ağla bir hal oldum 😔😔
Canım benim amh 0.6 6 tane topladılar 4 ü döllendi sadece 1i 5. Güne gitti elimde hiç kalmadı birde yaş ilerledikçe daha da zorlaşıyor bu durumlar
Canım acaba hiç 5.gune gitmesini zorlamasam mi diyorum? Benimde çok az cıkıcak yumurta çıkanları da 5. Güne götürmek için zorlamasam mi

benim amh ımda 2,47 yaşım 28 benimde perşeöbde yumurta toplamam var benim niye olgun 8 yumurtam var bende pnu anlamadım . ilaç dozu mu az uyguladı anlamıyorum
Canım bilmiyorum o ay neden öyle oldu, doktor da çok çıktı dedi. Canjm bir arkadaşın dediği gibi sayı değil kaliteli olsunlar önemli olan o 😌😌

Bu belki olmadı sağlıksız ama kendiliğinden düşmez mi illa kürtaj mı olmak zorundayım :KK43:
Canım çok geçmiş olsun. Kendiliğinden düşer merak etme, benim beta 2300 e kadar çıktığı halde doktorum işlem yapmak istemedi, kendi kendine düşürürsün dedi, öyle de oldu,dilerim herşey gönlünce olsun

İnşAllah canım dediğim gibi çıkan yumurtalar yeter 🤲😌😌 tabii ilk öğrenince bir telaş yaptım ağla ağla bir hal oldum 😔😔

Canım acaba hiç 5.gune gitmesini zorlamasam mi diyorum? Benimde çok az cıkıcak yumurta çıkanları da 5. Güne götürmek için zorlamasam mi
Valla ben 2defa 5.gün transferi oldum tutmadı, 3.gün çift embiryo oldum tuttu.

Canım çok geçmiş olsun. Kendiliğinden düşer merak etme, benim beta 2300 e kadar çıktığı halde doktorum işlem yapmak istemedi, kendi kendine düşürürsün dedi, öyle de oldu,dilerim herşey gönlünce olsun
Teşekkür ederim. Çok üzüldüm böyle olmasına hala 2 gün daha takipteyim kan istendi zaten kansızım kan kalmadı vere vere. Bş neticeye bağlana iyi ya da kötü belirsizlik gerdi iyice

Valla canım yaptım ama öğlen sabah idrar değildi çok silik hayalet çizgi çıktı ama bilmiyorum 19unda transfer oldum ben inş vardır devamı gelir erken gebelik testi değil buarada
Canim merhaba ayni gun transfer olmusuz bende yaptim gereksiz bir acelecilik tum gun kac tane yaptim hep silik ama görülebilir çıkıyordu aksam yaptiklarim yjne çıkıyor ama daha belirsiz ben taze 5.gun embriyosu transfer olmuştum seninki nasıldı

Back