• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

kızlar ya embriyoları genetiğe göndermek çok şartmı . benim doktorum gerek yok resmen para tuzağı diyor ama burda bakıyorum herkes göndermiş kafam karıştı açıkçası
Canım bugün doktorla konuştum min 5 embriyo olursa yollanıyor genetiği. 1-2 tane iyi gelir. Ancak maliyeti çok fazla ve hicre alınırken 1000 de 1 ihtimalde olsa embriyoya zarar verebiliriz diyor. Biz eşimle yaptirmamaya karar verdik. Zaten benim yumurta sıkıntım var, ondan yapmicam

Açık söyleyeyim başta dondurulmasına üzülmüştüm ama biraz uzak kalıp sakinleşmek iyi geldi :KK76:
Hem dondurulmuşlar kolay tutunur diyorlar. Geç olsun bizim olsun :KK19:
2.transferim dondurulmustu ve pozitif oldu (sonra dusuk oldu). Kismetse 4.transferim olacak, keske gecen ay 3.tazeler yerine dondurulmus yaptirsaydim... hem bedenen hemde psikolojik dinlenmis oluyoruz, daha rahat oluyor bence ;)

Kızlar bugün doktorla konuştum baya kötüyüm. Tekrar yumurta toplaticam amh 0. 6. Ben 2 yıl önce bu amh ile yumurta toplattigimda 8 tane yumurta çıkmıştı. Son 2 aylık kontrollerde de bir ay 2-3 bir ay 1-2 yumurta saymış. Doktor bu seferki yumurta toplamada 8 sayısını bulamayız dedi 😭😭

Kızlar bugün doktorla konuştum baya kötüyüm. Tekrar yumurta toplaticam amh 0. 6. Ben 2 yıl önce bu amh ile yumurta toplattigimda 8 tane yumurta çıkmıştı. Son 2 aylık kontrollerde de bir ay 2-3 bir ay 1-2 yumurta saymış. Doktor bu seferki yumurta toplamada 8 sayısını bulamayız dedi 😭😭
Canım benimde amh 0,2, 3.tüp bebeğim. 2sinde 3-4 yumurta topl do1 embiryo 5.güne gitti, transfer oldum tutmadı. Son denememde klomenle tedavi uygulandı yine az yumurta çıktı 3tane ama 3üde döllendi, 5.günü beklemeye riske atılmaz dedi, 3.gün transfer edildi. önemli olan sayısı değil canım o kdar tanıdıklarım twk yumurtayla hamile kaldılar canını sıkma

Benımde 5. Gun embrıyolarım var 3 tane dondurulmuştu taa subat ayında pandemi girdi araya oyle kaldı onlar sonra 2 ay once havuz tedavısı yaptrdım 6 embrıyom oldu kayıp olmasın diye hocama dedım donduralım hocam kayıp olmasın bi de 3. Gun embrıyolarım guzeldi onların konulmasını istedım😅 allah korusun tutmazsa 5. Gun olanları koydururum artık.. ama cok umutluyum hep beraber başarıcaz inşallah kızlarr💪🏻😃
Canım havuz nasıl bir yöntem, her ay tup bebek iğnesi kullanıp yumurta mı toplatiliyor

Canım benim amh 0.6 6 tane topladılar 4 ü döllendi sadece 1i 5. Güne gitti elimde hiç kalmadı birde yaş ilerledikçe daha da zorlaşıyor bu durumlar

2.transferim dondurulmustu ve pozitif oldu (sonra dusuk oldu). Kismetse 4.transferim olacak, keske gecen ay 3.tazeler yerine dondurulmus yaptirsaydim... hem bedenen hemde psikolojik dinlenmis oluyoruz, daha rahat oluyor bence :KK66:
Düşük olduğu nasıl anlaşıldı cnm. Beta mı düştü benim beta çok yavaş ilerledi düşücek sanırım benimkide 64 85 123 114 diye gidiyor değer bugün 13. Günümdü

İnşAllah 🙏🏻ama doktor hala devam ettiriyor iğneyle ilaca ne bişey iyi gidiyor ne sonlanıyor anlayacağın. 2 tane dondurulmuşum kalmıştı çift dondurulmuşlar onları alıcam herhalde.
Muhtemelen devam ettirmez bende öle artmaya devam ettiği için 6. Haftaya kadar beklettiler baktılar olmuyor kürtaj yaptılar beta hcg 990 kara kadar çıkmıştı ama hiç düşme olmadı snein düşme olmuş kendiliğinden düşürmek daha iyi ama kürtaj da çok basitmiş yani korktuğum gibi değilmiş çıkınca ağrım bile olmadı ve beklemene gerek yok dediler kürtajdan sonra ama ben yazlığa gidiyordum o yüzden başlayamamıştım. Ama sana sanmıyorum kürtaj olması için kese oluşması lazım benim 6 haftada sadece alltan baktıklarında şekilsiz bi kese gözüküyordu normalde kalp atışı duyulması lazımdı yani durumlarımı farklı sıkıntı yapma ne güzel varmış benim tek yumurta im oluştu oda transfer edildi

Merhaba kizlar 5 yillik evliyim hemsireyim bende 2.tedavimi oldum Buraları hep takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum İlk tedavim 2018 ocakta kimyasal oldu rezervim az haşhimato tiroiditiyim eşimde morfoloji ve sayi az.. 15kasimda 5.gün iki embriyo transfer edildi ertesi gün cok hafif bir kahverengi leke oldu ilk 4 gun adet sancısı gibi sancılarım cok oldu sonra ayağa kalktikca agri hissettim İlk tedavimde goguslerim acayip sismisti simdi yok hiçbir değişiklik Bu sabah test yaptim koca bir negatif keşke yapmasaydim 😔 Ama yinede bekliycem belki benimledir minnoslarim 🤲
Canım umarım en kısa sürede bebeğin sana tutunur 😊😘😘 kötü düşünme lütfen olur mu 😊 bizimde sıkıntılarımız sizinle aynı benim amh düşük eşimin de spermi az, sizden kaç yumurta toplanmisti acaba, bende tekrar toplaticam da merak ettim

Hiç belirtin varmıydı canım?
Transferden sonraki 7. Günden itibaren her ayağa kalktığımda gözüm kararıyordu, bir de çok sık acıkıyordum, bunlar haricinde bir belirti yaşamadım, göğüsüm bile büyüyüp acımadı. Hatta 7. Güne kadar hiç belirti yaşamadığım için tutmadığınındüşünmüştüm

Back