• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İyi bari sevindim abla bence transferi ertelemezler ama tedbir amaçlı senden covit testi isteyebilirler sonucuna göre transfer yaparlar
Cuma kontrole çağırdı ya dr. Gece 4'te falan gidip yaptiririm diye düşünüyorum. Özele gidicez ama boş saate denk getirelim dedik.

Evet canım malesef dün sabahtan beri ateş, üşüme. Bi posta ter attım dün. Geçer benim terleyince. Ama sabah namazı zor kıldım titreye titreye yine ateşim vardı. Yine ter attım. Birşeyler yedim şimdi iyiyim. Ama yine ateslenirsem gece gitmeyi düşünüyorum covid testi yaptırmaya
Ay Allah korusun canim ya dikkat et grip olabilirsin normal gecen yil ayni yakalanmistim titreme usume halsizlik ates vs .. tavuk sulu bol limonlu corba yapan olsa vitamin olur..inslalah sıkıntı cikmaz hayirlisi olsun yinede bizim sağlığımız hersyden onemli🤲🤲

KIzlar kan sonucum negatif. Adetten sonra dondurulmuş 5.gün transferi yapacağız dedi. Adeti bekliyorum...
Eylül cnm bişey sorucam sana. bugün değerimin düştüğünü gördüm durum sıkıntılı gibi ikinci transfere kalıcam gibime geliyo. İkinci transferde ne kadar ücret alıyorlar bilgin var mı ben hiç sormamıştım merkeze

Cuma kontrole çağırdı ya dr. Gece 4'te falan gidip yaptiririm diye düşünüyorum. Özele gidicez ama boş saate denk getirelim dedik.
Canım geçmiş olsun Allahın izni ile bir şeyin yoktur ama devam ederse test yaptriman iyi olur tabi için rahat eder

Arkadaşlar taze transfer olanlar özellikle tüp bebek iğnelerini kullanırken progestron degerininz neydi . Be kan testi yaptırdım. 0.09 cıktı hiç bir fazda böyle birşey yok . Taze transfer için olumsuz bir durum olur mu acaba?
Progestran fitil falan vermedi mi doktorun canım. Opu oldun mu

Arkadaşlar taze transfer olanlar özellikle tüp bebek iğnelerini kullanırken progestron degerininz neydi . Be kan testi yaptırdım. 0.09 cıktı hiç bir fazda böyle birşey yok . Taze transfer için olumsuz bir durum olur mu acaba?
Yok canım benimde öleydi doktor dedi zaten düşük olmasını istiyoruz sonra ilaçla arttıryorlar

Back