• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben de aynıyım canım. Doktorum da stres yapacağına günde 3 4 tane iç pozitifi gorunce bırakırsın dedi. Yarım yarım içiyorum nefsimi köreltecek kadar. Günden güne de iyice azalıyor. Transfer gunu 6 tane içmişim bugün 3 tane.
Ben de transfere kadar email gibi içiyordum. Transferin 4.günündeyim hiç içmedim ama bugün canim çok istedi 1 tane kaçamak yapsam mi bilemedim 🤔

Ben de transfere kadar email gibi içiyordum. Transferin 4.günündeyim hiç içmedim ama bugün canim çok istedi 1 tane kaçamak yapsam mi bilemedim 🤔
Hiç içmediğine göre nefsine sahip çıkabilmişsin ben yapamadım. Elin ayağın titremiyorsa hiç bulaşma bence ne guzel 4 gün olmus. Vücudun nikotinden büyük ölçüde arınmıştır.

Normalde yoksunluk çok yaşardım ama sanirim beynimi kodlamişim asla içmeyecegime.. Ama 2 3 tane gebeliği boyunca içen çok arkadaşım oldu bi problem yaşamadılar çok şükür

Normalde yoksunluk çok yaşardım ama sanirim beynimi kodlamişim asla içmeyecegime.. Ama 2 3 tane gebeliği boyunca içen çok arkadaşım oldu bi problem yaşamadılar çok şükür

Bende transferden sonraki ilk 3 gun 1er tane falan ictim suan da da 2-3 en fazla. Hic icmememiz lazm ama stresten. Zaman yaklasikca iyice stres oluyorum icmemek ocin kendimi zor tutuyorum :( belirtmde yok ztn

Kizlar benim yarin 7.gunum transfer haric kan testine gitmeyi dusunuyorm ya dusukte ciksa az bucuk anlasilir olup olmadigi. İlk denemem. Beklerm diyordm ama hic aklimdan cikmiyor hic belirtmde yok stres olmaya baslicam galiba

Bende transferden sonraki ilk 3 gun 1er tane falan ictim suan da da 2-3 en fazla. Hic icmememiz lazm ama stresten. Zaman yaklasikca iyice stres oluyorum icmemek ocin kendimi zor tutuyorum :( belirtmde yok ztn
Evet zaman yaklaştıkça daha gergin oluyoruz sanirim. Maalesef benim de hiç belirtim yok. Normalde kabızlık olur ama ben transferden beri afedersin ishalim bi de göğüslerim başlarda hassastı ama o da söndü.. bakalim hayırlısı bekliyoruz ama dediğin gibi vakit yaklaştıkça daha stresli oluyoruz

Evet zaman yaklaştıkça daha gergin oluyoruz sanirim. Maalesef benim de hiç belirtim yok. Normalde kabızlık olur ama ben transferden beri afedersin ishalim bi de göğüslerim başlarda hassastı ama o da söndü.. bakalim hayırlısı bekliyoruz ama dediğin gibi vakit yaklaştıkça daha stresli oluyoruz

Sizin kacinci gun

Canım dr öyle dediyse güven kendisine muhakkak bi bildiği vardır. Her doktorun tedavi yöntemi farklı sonuçta. Bana opuda bi de cd56 diye bi işlem var o yapılmıştı 1 ay o yüzden beklemiştik yoksa seninki gibi transfer edilecekti bana. Bu arada tekrar idrarda test yaptim mi bugün
Valla canım yaptım ama öğlen sabah idrar değildi çok silik hayalet çizgi çıktı ama bilmiyorum 19unda transfer oldum ben inş vardır devamı gelir erken gebelik testi değil buarada

Back