• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben sizlerle durumumu paylasmak istiyorum fakat untaniyorum hadsizlik yapmis olmak istemiyorum ama cok yalniz oldugumu bilin lutfen ama sizler yalnız değilsiniz hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum . Sadece sunu sorsam istediğim cvbi degilde doğru olani söylerseniz cok mutlu olacam transferim 4.gunu transfer gunu haric tabi iki embriyo transfer edildi 5.gun aa ve ba kalitesinde taze transferdi dun test yapmaya başladım kizmayin bana erken diye ama dunden beri silik ikinci cizgi var bugunde var ve azalma yok hatta daha cabuk görünebilen bir tik belirgin cizgi sizce azcikta olsa sevinebilirmiyim ben fertil bir kadinim anatomik bozukluk sebebi ile normal gebe kalamiyorum gecen ay aşılama oldu ama kucuk bir ihtimal dedik olmadı ilk tup bebek denemem 40 yasindayim
Bunda utanılacak bir şey yok ki, hepimiz geçiyoruz bu süreçlerden, keşke herkes çift çizgileri artan beta değerlerini görse de beraber sevincimizi paylaşsak. Kimsenin emeği boşa gitmese keşke. Bebek kokusuna herkes hasret. En net olan kan testidir her zaman ama idrar testinde sürekli takip edip çift çizginin belirgenliştiğini gördüysen vardır kesin. Umarım kan testiyle de güzel haberler verirsin herkese, şimdiden hayırlı olsun, tebrik ederim🥰🦋

Duphaston da rahmi gebeliğe hazırlayan bir ilaç, progesteron içerikli. Opu sırasında bakmıştır doktorun rahim kalınlığına durumuna vs. Bazı doktorların ağzından cımbızla laf alınıyor, benimki de öyle. İçini ferah tut, çok takılma böyle şeylere, tutunacağı varsa sıkı sıkı tutunuyor zaten minikler🥰 umarım seninki de öyledir.
Aynen ya öğrenebilene aşk olsun 😅

Evet canım hamileymiş geçen gün aradı söyledi o keseyi falan görmüş 6 haftalık falan var yani
Aynı şekilde benim eltimde ikinciye hamile. Yarın kalp atışını duymaya gidecek. Ve bende annem ve kaynanam hariç hiç kimseye söylemedim. Bir süre sır 🤐

Kızlar bugün gittim doktora ve tedavi için hiçbir engel olmadığını söyledi 🤗 estofem ve progestron iğne verdi ama iğneyi şimdi kullanmayacağım şuan sadece estofem kullanacağım ayın 1inde yine kontrol var
Ay hadi hayırlı olsun canım🤗 güzel haberlerini bekliyoruz kontrolden sonra. Dikkat et kendine hasta olma aman bu süreçte.

Merhaba kızlar. İstanbulda hangi merkez/dr dan memnun kaldınız? Laboratuvar çok önemliymiş neresi iyidir karar veremedim. Nelere dikkat etmek gerekir hiç fikrim yok. Havuzlama yazanlar olmuş mikroenjeksiyon deniyor bunların farkı nedir? Embriyolara genetik tarama yaptırın diyen olmuş. Tecrübelerizle yardımcı olabilir misiniz🙏🏼
Ben iki transferimi de şişli memorial dr gönül özer e yaptırdım. İkincisi tuttu çok şükür🙏🏻

Kızlar cok afedersiniz ama vajinama baskı yapan bişe var sanki tuvaletim var gibi sanıyorum yok anam sobanın yanından kaldırmıyor üşütmede üşütmedim ama yaşayan varmı böle bi durum sebep ne olabilirki başka

Ben sizlerle durumumu paylasmak istiyorum fakat untaniyorum hadsizlik yapmis olmak istemiyorum ama cok yalniz oldugumu bilin lutfen ama sizler yalnız değilsiniz hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum . Sadece sunu sorsam istediğim cvbi degilde doğru olani söylerseniz cok mutlu olacam transferim 4.gunu transfer gunu haric tabi iki embriyo transfer edildi 5.gun aa ve ba kalitesinde taze transferdi dun test yapmaya başladım kizmayin bana erken diye ama dunden beri silik ikinci cizgi var bugunde var ve azalma yok hatta daha cabuk görünebilen bir tik belirgin cizgi sizce azcikta olsa sevinebilirmiyim ben fertil bir kadinim anatomik bozukluk sebebi ile normal gebe kalamiyorum gecen ay aşılama oldu ama kucuk bir ihtimal dedik olmadı ilk tup bebek denemem 40 yasindayim
Taze transfermiş ya acaba çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir mi hala

Back