Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

alemsin valla benimki de bari bi jelibon falan verselerdi de işe yaradığımi hissetseydim dedi transfer günü. Bütün işlemler sana yapılıyor, ilaclar sana yazılıyor diyor. Içten içe sen görürsün dedim. Bugün kahvaltı sofrasını toplarken çayı soğumuş, morali bozulmuş hem çalışıp hem ev işi yapmak çok zormuş diyor
Dün de aile dostumuz arıyor, bizimki ocakta yemeğim var diyor. Çok gülüyorum haline

Ama senın degişik bi durumun var ya canım ne bılım.. gidersende cok dikkat et hareketlerıne

Senin de öğretmenler günün kutlu olsun canım sen dinlen bence keseyi görene kadar elini hiçbir şeye sürme. Sonra yavas yavas yaparsın. Müşteriler de beklesin az.

Hahaha çıkamazlar da Bi yere oh olsun. Hem çalışıp hem ev işi zormuş demek yazık. Yaa bizler napıyoz. Kadın gücü gerçekten farklı bişey valla

Değişiyor bacım o. 20-21.gün transfer olan var, 15-16.gün olan var.
Benim bat tarihim transfer tarihinden önceydi mesela. Son adetten 27 gun sonra transfer olmuşum
Ben adet göreceğim sonra iğneler ilaçlar falan derken yılsonuna denk gelecek. Hayır buradaki muhabbeti kaçırıyorum ya, ona üzülüyorum

Senin de öğretmenler günün kutlu olsun canım sen dinlen bence keseyi görene kadar elini hiçbir şeye sürme. Sonra yavas yavas yaparsın. Müşteriler de beklesin az.
Sağolasın cnm teşekkür ettim olmadı durumu bildiricem çiftlik tosuncuk gibi ortadan kayboldum sanmasınlar

Hahaha çıkamazlar da Bi yere oh olsun. Hem çalışıp hem ev işi zormuş demek yazık. Yaa bizler napıyoz. Kadın gücü gerçekten farklı bişey valla
Bir de yetiştiremeyince sanki evde iş yapiyorsunuz demeleri yok mu sürtsün burunları biraz anlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…