Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Transfere kadar en az stresle gelmeye bak sadece gerisi kolay inşallah
Opu ne zaman oldu? Kac embriyon var?
Bende yazışmalara katılmaya çalışıyorum, umarım becericem Benimde OPU dün yapıldı. 18 yumurtanın 11'e döllendi 7 kaliteli görünüyor çarşamba günü son durum netleşecek dedi doktor.Bakalım neler olacak

Merhaba bende hep pozitif bakmaya çalışıyorum ama merak bu ya sabah duramadım yaptim Kanda Çarşamba günü baktiracagim 10.gunum oluyor

Kızlar bana arnica jel verdiler progestandan sonra sürmem için kullanan var mı aranızda?Bir de bu iğnenin beni yamultmaması için buz mu koyacaktık neydi o
ben kendim yapıyorum bacagimdan (hemsireyim) ve cok az hassasiyet hissediyorum elim hafif herhalde Protestan igneleri sadece yaptırmadan once 5 dk elinizde bekletmenizi tavsiye ederim Cok problem varsa kolonyalı mendil koyun günde bir kaç kez kuruyana kadar

Katılıyorum kesinlikle benm ilk tüp bebek deneyimim daha önce hiiç gebelik yaşamadım son 1 haftam kaldı transfere ve aşırı heycan var bazen ağlıyorum sebepsiz yere karmakarışık duygularım

Kılzar dun ve transfer oldgm gun yani cumartesi adet agrım vardı bugun hiç bi belirtim yok sizlerde var mı ya kramp fln giriyo mu belirti var mı

Canm banada progestan kapsül vermiş doktorum 200 mg beyaz bi ilaç brde prolutex die bir iğne var o iğneyi göbektenmi yapıcam kalcadanmın

Üzüldüm inşallah kucağınız dolar değer sonradan düştü mü nasıl oldu sizde benimde değerim sıkıntılı düşmesin den kimyasal olmasından korkuyorum. 10. Gün 64 çıktı 12. Gün 85 4 saat sonra falan başka merkezde 123 çıktı çok katlayarak ilerlemiyor bugün 13. Günümdeyim

Canm banada progestan kapsül vermiş doktorum 200 mg beyaz bi ilaç brde prolutex die bir iğne var o iğneyi göbektenmi yapıcam kalcadanmın
Büyük olan igne ucu ile tozu eriteceksin sonra cekeceksin Enjektör çektikten sonra Küçük igne ucunu takip Göbek deliginin 3 parmak dışına ve Sag veya soluna yapacaksin YouTube da videoları var izleyebilirsin

Ben bu tüp bebek işlerine başlamadan baya azaltmıştım, dün Opu yapıldı stresten midir nedir daha çok içmeye başladım, sinir oluyorum kendime
bende transferden sonra bırakmayı düşünüyorumbakalım bugün doktora bi gideyim ne olacak ona göre bugünden bile bırakırım gerçi bugün 4 tane içmiş oldum

Çok iyi 18 yumurtanın 11'inin döllenmesi harika hadi sağlıkla ilerlesinler inşallah

Büyük olan igne ucu ile tozu eriteceksin sonra cekeceksin Enjektör çektikten sonra Küçük igne ucunu takip Göbek deliginin 3 parmak dışına ve Sag veya soluna yapacaksin YouTube da videoları var izleyebilirsin
Tozu yok canm sadece şişesinde suyu var iğne var suyu hazır yani zaten diğer iğneleriimide hep göbektem kendim yapmısdım buda kolay olur ozaman brde yakıyormu bu progestan iğnesi

canım benimde 38 yumurtadan 26sı döllenmişti ama iyi kalite 6 tane kaldı 5.güne giden, şimdiden 7 tane kaliteli olması çook güzel maşallah

Aaaa ne guzel hemşire hanıma denk geldi grubumuzOksaparı koldan ve bacaktan yapmaya korkuyorum Koldan yapsam tam olarak yeri onemli mi

Merhabalar 20 yıllık evliyim 3 tüp bebek denememizi yaptırdık hiç hamilelik gerçekleşmedi yıllarca mücadele ettim fakat sonuç alamadım.son denememde 2 ebriyo transfer edildi 20 kasımda 5 gün embriyosu iyi ve çok iyi kalite denildi 30 kasım test günüm.Tabloya benide eklerseniz sevinirim

Oyle yapicam insallah hocam persembe cuma rapor alicam hafta sonuyla dinlenirim sonrasida yardimci ogretmenlerle bi sekilde halledicez inslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…