• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bir de yetiştiremeyince sanki evde iş yapiyorsunuz demeleri yok mu 😂 sürtsün burunları biraz anlasınlar😂
Valla evin işi daha zor hiç bitmiyor ki 😁 anlasınlar tabi. Bizimki akşam makineyi dizmemiş uyumuş sabah işe giderken diyo gelince dizcem diye. Normal de dizerdimde şu iki gün kalmayayım bakalım değer yükselecek mi diye sınamak istedim yarın anlaşılır 🙏🏻

Ben adet göreceğim sonra iğneler ilaçlar falan derken yılsonuna denk gelecek. Hayır buradaki muhabbeti kaçırıyorum ya, ona üzülüyorum :rolleyes: :KK49:
Transfere kadar en az stresle gelmeye bak sadece gerisi kolay inşallah 🤗
Opu ne zaman oldu? Kac embriyon var?

Valla evin işi daha zor hiç bitmiyor ki 😁 anlasınlar tabi. Bizimki akşam makineyi dizmemiş uyumuş sabah işe giderken diyo gelince dizcem diye. Normal de dizerdimde şu iki gün kalmayayım bakalım değer yükselecek mi diye sınamak istedim yarın anlaşılır 🙏🏻
Yok bacım hiçbir seyi elleme birak yapsın gelince

Kızlar annem aklıma giriyo erken gebelik testi yapalım diye yapsammı çıkarmı ya 8. Gün bugun çıkmazsada üzülcem benim pek çıkmıyo idrarda erken cünkü
Merhaba kizlar 5 yillik evliyim hemsireyim bende 2.tedavimi oldum Buraları hep takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum İlk tedavim 2018 ocakta kimyasal oldu rezervim az haşhimato tiroiditiyim eşimde morfoloji ve sayi az.. 15kasimda 5.gün iki embriyo transfer edildi ertesi gün cok hafif bir kahverengi leke oldu ilk 4 gun adet sancısı gibi sancılarım cok oldu sonra ayağa kalktikca agri hissettim İlk tedavimde goguslerim acayip sismisti simdi yok hiçbir değişiklik Bu sabah test yaptim koca bir negatif keşke yapmasaydim 😔 Ama yinede bekliycem belki benimledir minnoslarim 🤲

Merhaba kizlar 5 yillik evliyim hemsireyim bende 2.tedavimi oldum Buraları hep takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum İlk tedavim 2018 ocakta kimyasal oldu rezervim az haşhimato tiroiditiyim eşimde morfoloji ve sayi az.. 15kasimda 5.gün iki embriyo transfer edildi ertesi gün cok hafif bir kahverengi leke oldu ilk 4 gun adet sancısı gibi sancılarım cok oldu sonra ayağa kalktikca agri hissettim İlk tedavimde goguslerim acayip sismisti simdi yok hiçbir değişiklik Bu sabah test yaptim koca bir negatif keşke yapmasaydim 😔 Ama yinede bekliycem belki benimledir minnoslarim 🤲
Normal test mi erkem gebelik mi yaptın canım korktum şimdi test yapmaya

Benim ilk transferim pozitifti, bir hevesle gidip en iyisinden erken gebelik testi almıştım,7. Güne kadar zor bekledim, sabah ilk idrarla yaptım 7. Gün, kocaman tek çizgi, saatlerce başında bekledim ikinci çizgi çıkmadı, ertesi gün bir daha yaptım8. Gün yine tek çizgi. Akşam gittim kan verdim betahcg 20 çıkmıştı. Sonra değerim ikiye katlayarak arttı. Mutlu sonla bitmedi hikayem, bir sebepten düşük yaptım, ama diyeceğim o ki , idrar testi yanıltıcı olabiliyor bazen

Benim ilk transferim pozitifti, bir hevesle gidip en iyisinden erken gebelik testi almıştım,7. Güne kadar zor bekledim, sabah ilk idrarla yaptım 7. Gün, kocaman tek çizgi, saatlerce başında bekledim ikinci çizgi çıkmadı, ertesi gün bir daha yaptım8. Gün yine tek çizgi. Akşam gittim kan verdim betahcg 20 çıkmıştı. Sonra değerim ikiye katlayarak arttı. Mutlu sonla bitmedi hikayem, bir sebepten düşük yaptım, ama diyeceğim o ki , idrar testi yanıltıcı olabiliyor bazen
Hiç belirtin varmıydı canım?

🤲🙏 bir ümit hala kana zaman var Çarşamba 10.gun Umarim hepimiz en yakin zamanda kavuşuruz miniklerimize

Merhaba canim. Aslında transferin ertesi günü hafif kahverengi lekenizde olmuş. İmplantasyon kanamasi gibi duruyor. Bence bekleyin erken henüz. Umarım hayırlı sonuç alırsınız. Beta nız kanda ne zaman bakılacak?

Siz yine iyisiniz hocam ben okul oncesi ogretmeniyim biz hepyuzuze ders yapiyoruz carsamba transferim var ne yapicam bilmiyorum😑😑😑
Rapor al hocam perşembe cuma. Hafta sonunu da bağla. Sizin iş çok daha zor. Ben branş öğretmeniyim yine sen yaz sen sil zor durumda kalınca hallediyorum. Küçüklerle hiç oturulmuyor derste. Sürekli aktif olman gerekiyor. Varsa yardımcıdan da destek alabilirsin.

Kızlar bana arnica jel verdiler progestandan sonra sürmem için kullanan var mı aranızda?Bir de bu iğnenin beni yamultmaması için buz mu koyacaktık neydi o :işsiz:

Back