- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #10.161
Pozitif gören arkadaşlar sigara içiyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla evin işi daha zor hiç bitmiyor kiBir de yetiştiremeyince sanki evde iş yapiyorsunuz demeleri yok musürtsün burunları biraz anlasınlar
![]()
Transfere kadar en az stresle gelmeye bak sadece gerisi kolay inşallahBen adet göreceğim sonra iğneler ilaçlar falan derken yılsonuna denk gelecek. Hayır buradaki muhabbeti kaçırıyorum ya, ona üzülüyorum![]()
![]()
Hahaha napayım yaakahkaha attım kız Allah iyiliğini versin
![]()
Yok bacım hiçbir seyi elleme birak yapsın gelinceValla evin işi daha zor hiç bitmiyor kianlasınlar tabi. Bizimki akşam makineyi dizmemiş uyumuş sabah işe giderken diyo gelince dizcem diye. Normal de dizerdimde şu iki gün kalmayayım bakalım değer yükselecek mi diye sınamak istedim yarın anlaşılır
![]()
Şimdilik pozitif görünüyorum. Sigara alkol yok cnmPozitif gören arkadaşlar sigara içiyor musunuz
Merhaba kizlar 5 yillik evliyim hemsireyim bende 2.tedavimi oldum Buraları hep takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum İlk tedavim 2018 ocakta kimyasal oldu rezervim az haşhimato tiroiditiyim eşimde morfoloji ve sayi az.. 15kasimda 5.gün iki embriyo transfer edildi ertesi gün cok hafif bir kahverengi leke oldu ilk 4 gun adet sancısı gibi sancılarım cok oldu sonra ayağa kalktikca agri hissettim İlk tedavimde goguslerim acayip sismisti simdi yok hiçbir değişiklik Bu sabah test yaptim koca bir negatif keşke yapmasaydimKızlar annem aklıma giriyo erken gebelik testi yapalım diye yapsammı çıkarmı ya 8. Gün bugun çıkmazsada üzülcem benim pek çıkmıyo idrarda erken cünkü
Canım kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yapYarın yada çarşanbamı yapsam acaba miğdeme kramp girdi ben cok geriliyorum söz de vermiştim kendime yapmamak için
Ayy bilmiyorumCanım kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap
Normal test mi erkem gebelik mi yaptın canım korktum şimdi test yapmayaMerhaba kizlar 5 yillik evliyim hemsireyim bende 2.tedavimi oldum Buraları hep takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum İlk tedavim 2018 ocakta kimyasal oldu rezervim az haşhimato tiroiditiyim eşimde morfoloji ve sayi az.. 15kasimda 5.gün iki embriyo transfer edildi ertesi gün cok hafif bir kahverengi leke oldu ilk 4 gun adet sancısı gibi sancılarım cok oldu sonra ayağa kalktikca agri hissettim İlk tedavimde goguslerim acayip sismisti simdi yok hiçbir değişiklik Bu sabah test yaptim koca bir negatif keşke yapmasaydimAma yinede bekliycem belki benimledir minnoslarim
![]()
Benim ilk transferim pozitifti, bir hevesle gidip en iyisinden erken gebelik testi almıştım,7. Güne kadar zor bekledim, sabah ilk idrarla yaptım 7. Gün, kocaman tek çizgi, saatlerce başında bekledim ikinci çizgi çıkmadı, ertesi gün bir daha yaptım8. Gün yine tek çizgi. Akşam gittim kan verdim betahcg 20 çıkmıştı. Sonra değerim ikiye katlayarak arttı. Mutlu sonla bitmedi hikayem, bir sebepten düşük yaptım, ama diyeceğim o ki , idrar testi yanıltıcı olabiliyor bazenMerhaba kizlar 5 yillik evliyim hemsireyim bende 2.tedavimi oldum Buraları hep takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum İlk tedavim 2018 ocakta kimyasal oldu rezervim az haşhimato tiroiditiyim eşimde morfoloji ve sayi az.. 15kasimda 5.gün iki embriyo transfer edildi ertesi gün cok hafif bir kahverengi leke oldu ilk 4 gun adet sancısı gibi sancılarım cok oldu sonra ayağa kalktikca agri hissettim İlk tedavimde goguslerim acayip sismisti simdi yok hiçbir değişiklik Bu sabah test yaptim koca bir negatif keşke yapmasaydimAma yinede bekliycem belki benimledir minnoslarim
![]()
Ben içmiyorum hiç icmedimPozitif gören arkadaşlar sigara içiyor musunuz
Siz yine iyisiniz hocam ben okul oncesi ogretmeniyim biz hepyuzuze ders yapiyoruz carsamba transferim var ne yapicam bilmiyorumHayır sadece okula gidip gelecek olsam vallahi sorun değil. 3'ten sonra da 6 saat dersim var çok yorulacagim![]()
Hiç belirtin varmıydı canım?Benim ilk transferim pozitifti, bir hevesle gidip en iyisinden erken gebelik testi almıştım,7. Güne kadar zor bekledim, sabah ilk idrarla yaptım 7. Gün, kocaman tek çizgi, saatlerce başında bekledim ikinci çizgi çıkmadı, ertesi gün bir daha yaptım8. Gün yine tek çizgi. Akşam gittim kan verdim betahcg 20 çıkmıştı. Sonra değerim ikiye katlayarak arttı. Mutlu sonla bitmedi hikayem, bir sebepten düşük yaptım, ama diyeceğim o ki , idrar testi yanıltıcı olabiliyor bazen
Normal bir testti canımNormal test mi erkem gebelik mi yaptın canım korktum şimdi test yapmaya
Benim ilk transferim pozitifti, bir hevesle gidip en iyisinden erken gebelik testi almıştım,7. Güne kadar zor bekledim, sabah ilk idrarla yaptım 7. Gün, kocaman tek çizgi, saatlerce başında bekledim ikinci çizgi çıkmadı, ertesi gün bir daha yaptım8. Gün yine tek çizgi. Akşam gittim kan verdim betahcg 20 çıkmıştı. Sonra değerim ikiye katlayarak arttı. Mutlu sonla bitmedi hikayem, bir sebepten düşük yaptım, ama diyeceğim o ki , idrar testi yanıltıcı olabiliyor bazen
Merhaba canim. Aslında transferin ertesi günü hafif kahverengi lekenizde olmuş. İmplantasyon kanamasi gibi duruyor. Bence bekleyin erken henüz. Umarım hayırlı sonuç alırsınız. Beta nız kanda ne zaman bakılacak?Merhaba kizlar 5 yillik evliyim hemsireyim bende 2.tedavimi oldum Buraları hep takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum İlk tedavim 2018 ocakta kimyasal oldu rezervim az haşhimato tiroiditiyim eşimde morfoloji ve sayi az.. 15kasimda 5.gün iki embriyo transfer edildi ertesi gün cok hafif bir kahverengi leke oldu ilk 4 gun adet sancısı gibi sancılarım cok oldu sonra ayağa kalktikca agri hissettim İlk tedavimde goguslerim acayip sismisti simdi yok hiçbir değişiklik Bu sabah test yaptim koca bir negatif keşke yapmasaydimAma yinede bekliycem belki benimledir minnoslarim
![]()
Rapor al hocam perşembe cuma. Hafta sonunu da bağla. Sizin iş çok daha zor. Ben branş öğretmeniyim yine sen yaz sen sil zor durumda kalınca hallediyorum. Küçüklerle hiç oturulmuyor derste. Sürekli aktif olman gerekiyor. Varsa yardımcıdan da destek alabilirsin.Siz yine iyisiniz hocam ben okul oncesi ogretmeniyim biz hepyuzuze ders yapiyoruz carsamba transferim var ne yapicam bilmiyorum![]()
Ben tedaviye basladigimda biraktim hala icmiyorumPozitif gören arkadaşlar sigara içiyor musunuz