- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
- #10.121
Canım opu tedavinin 12.gunu yapıldı bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım opu tedavinin 12.gunu yapıldı bana
Mutlaka öyledir erkek aklı böyle çalışıyoYok canım embrıyo yapıştrma embrıyoyu vitamınli bir sıvıda bekletıyorlar embrıyoyu beslıyolar oyle yapıstrma yok![]()
Aynen tutunmayı arttrıyomuş bu da rahmin içine ilaç bıraktılar. Transfer yapılır gbi yaptılar transferden 5 gun onceO nasıl bir sey? Tutunması için mi?
Sanırım benim de öyle olacak.12 ya da 13. Gün.Canım opu tedavinin 12.gunu yapıldı bana
He valla ya bu erkeklere iyi oluyo transferden sonrada hizmet edıyolar falanMutlaka öyledir erkek aklı böyle çalışıyoAllah iyi biliyo işte kimi ana kimi baba yapacağını
![]()
Evet onu duydum adet ağrılarını yaşayan oluyomuş. Benim 1 hafta öncesinden baş ağrım tutardı bak 3 gündür hep başım ağrıyor zaten migrenim var transferden sonra 2 kez parol kullandım anca hafifledi mecbur kaldım doktor verdiMesela benım arkadşımın herr ay adet günlerinde hamileyken kasıkları ağrımış
Geçmiş olsun canım yine de almamaya gayret etEvet onu duydum adet ağrılarını yaşayan oluyomuş. Benim 1 hafta öncesinden baş ağrım tutardı bak 3 gündür hep başım ağrıyor zaten migrenim var transferden sonra 2 kez parol kullandım anca hafifledi mecbur kaldım doktor verdi
En güzeli. Ya birde sizde de oldumu bilmiyorum saçlarım daha çabuk yağlanmaya başladı transfer öncesi tedaviyle birlikteBende evdeyım o yuzden dusunmedım hiç banyoyu acıkcası şindilik boyle idare edıyrm
Öğretmenim, eşim de müdür yardımcısı. Tutturdu gel bir sey olmaz diye. Sorun çıkarsa odama gidip yatarsın diyor.Saç yıkamayı bende düşünmüştüm ama evde olduğum için boşver sim. İşin ağır mı yorucu mu ne iş yapıyordun. Eğer gitmeme imkanın varsa gitme
Bende kola geçiyim olmadı göbek acıyo batmıyo artık
Aynen iyi oluyo valla ohhh şimdi sıra bizde hehehheHe valla ya bu erkeklere iyi oluyo transferden sonrada hizmet edıyolar falan![]()
Aynen daha almıcam kesinleşen kadar sağolasın cnmGeçmiş olsun canım yine de almamaya gayret et
O yapıştırıcıdan daha iyi gibi geldi bana. Bi kere yapıştırıcı isimden kaybediyor, gülesim geliyorAynen tutunmayı arttrıyomuş bu da rahmin içine ilaç bıraktılar. Transfer yapılır gbi yaptılar transferden 5 gun once
Kızlar annem aklıma giriyo erken gebelik testi yapalım diye yapsammı çıkarmı ya 8. Gün bugun çıkmazsada üzülcem benim pek çıkmıyo idrarda erken cünkü
Kan verdinmi. Canım 16 kasım benim transferimBen transfer haric 6.gunum bugun yaptim negatif ciktisenle 1 gundu sanki aramiz
Kaliteli bi erken gebelik testi al ama canım 40 tl falan oluyor genelde iyisiKızlar annem aklıma giriyo erken gebelik testi yapalım diye yapsammı çıkarmı ya 8. Gün bugun çıkmazsada üzülcem benim pek çıkmıyo idrarda erken cünkü
Öğretmenler günün kutlu olsun şimdiden MeslektaşızÖğretmenim, eşim de müdür yardımcısı. Tutturdu gel bir sey olmaz diye. Sorun çıkarsa odama gidip yatarsın diyor.
Evden ders veriyorum, normalde sorun degil de. Ögretmenler günü diye şube müdürleri gelecekmiş, illa bütün öğretmenleri okulda görmek istiyoruz demişler.
Kan verdinmi. Canım 16 kasım benim transferim