• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Mesela benım arkadşımın herr ay adet günlerinde hamileyken kasıkları ağrımış
Evet onu duydum adet ağrılarını yaşayan oluyomuş. Benim 1 hafta öncesinden baş ağrım tutardı bak 3 gündür hep başım ağrıyor zaten migrenim var transferden sonra 2 kez parol kullandım anca hafifledi mecbur kaldım doktor verdi

Evet onu duydum adet ağrılarını yaşayan oluyomuş. Benim 1 hafta öncesinden baş ağrım tutardı bak 3 gündür hep başım ağrıyor zaten migrenim var transferden sonra 2 kez parol kullandım anca hafifledi mecbur kaldım doktor verdi
Geçmiş olsun canım yine de almamaya gayret et

Saç yıkamayı bende düşünmüştüm ama evde olduğum için boşver sim. İşin ağır mı yorucu mu ne iş yapıyordun. Eğer gitmeme imkanın varsa gitme
Öğretmenim, eşim de müdür yardımcısı. Tutturdu gel bir sey olmaz diye. Sorun çıkarsa odama gidip yatarsın diyor.
Evden ders veriyorum, normalde sorun degil de. Ögretmenler günü diye şube müdürleri gelecekmiş, illa bütün öğretmenleri okulda görmek istiyoruz demişler.

He valla ya bu erkeklere iyi oluyo transferden sonrada hizmet edıyolar falan😂
Aynen iyi oluyo valla ohhh şimdi sıra bizde hehehhe 😅😅😅 ben hergün süpürge açardım eve her odaya şimdi ona 2 günde bir yaptırıyom salonu süpürmüş diğer odalarda mı süpürülcek diyo 😅😅 yok sakla seneye süpürürüz

Aynen tutunmayı arttrıyomuş bu da rahmin içine ilaç bıraktılar. Transfer yapılır gbi yaptılar transferden 5 gun once
O yapıştırıcıdan daha iyi gibi geldi bana. Bi kere yapıştırıcı isimden kaybediyor, gülesim geliyor 😂 seninkinin ismi de daha havalı😂

Kızlar annem aklıma giriyo erken gebelik testi yapalım diye yapsammı çıkarmı ya 8. Gün bugun çıkmazsada üzülcem benim pek çıkmıyo idrarda erken cünkü

Öğretmenim, eşim de müdür yardımcısı. Tutturdu gel bir sey olmaz diye. Sorun çıkarsa odama gidip yatarsın diyor.
Evden ders veriyorum, normalde sorun degil de. Ögretmenler günü diye şube müdürleri gelecekmiş, illa bütün öğretmenleri okulda görmek istiyoruz demişler.
Öğretmenler günün kutlu olsun şimdiden Meslektaşız 😊 bende tarihçiyim ama yapmıyorum mesleğimi. Ressamlık yapıyorum evden çalışıyorum aslında ama tabloları yapmam yorar diye elimi çektim şimdi müşteriler bekliyor proje işleri var yapamıyorum nasıl başlayacam bilemedim. Olmadı odada uzanırsın mecbur kalırsan ama kalmazsa gitme

Back