- Konu Sahibi pembiss123
- #9.981
Kızlar idrar testi yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım daha iyi inşallah. neler oldu ki kötü bir şey olmasın inşallahpembiss123 sen yokken buralarda neler oldu neler geçmiş olsun canım annen iyidir inşallah
maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah ♥Test günüm yarındı![]()
İnşallhHadi bakalik yarın 2 katı artmış olsun![]()
İkiz olanilirlermi acaba çizgi gerçekten net gözükğyorMaşallah çizgi baya net var yani inşallah![]()
Maşallah tebrikler, sağlıkla devam etsin inşallahTest günüm yarındı![]()
Çok şükür Allah şifa versin.Allah razı olsun canım daha iyi inşallah. neler oldu ki kötü bir şey olmasın inşallah![]()
Bilmiyorum ki canım elbette olabilirİkiz olanilirlermi acaba çizgi gerçekten net gözükğyor
Eltğ vakası mı vardıAllah razı olsun canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinsorma nasılda denk geldi şimdi de cinsiyet için yarıştırırlar ama ben onun gibi bayılmış gibi hemen söylemeyeceğim çok erken daha
![]()
Ana cidden mi kız? Transferden beri canim sıkıldıkça su içiyorum. Sonra da durmadan tuvalete taşınıyorum diye söyleniyordum. Azaltmiyim o zamanİnşallhsu içmeyi çok aksatmıştım şimdi suya dayandım bakalım sonucu nasıl etkilicek. Sema arkadaş demişti sanırım kese oluşumuna en çok katkı sağlayan su diye. Sen de bol bol iç
![]()
Gerçek tabiiiAna cidden mi kız? Transferden beri canim sıkıldıkça su içiyorum. Sonra da durmadan tuvalete taşınıyorum diye söyleniyordum. Azaltmiyim o zaman![]()
Evet canım hamileymiş geçen gün aradı söyledi o keseyi falan görmüş 6 haftalık falan var yaniEltğ vakası mı vardıbak şimdi ayrı Bi sevindim pozitifliğine
![]()
Baktın mı canım ilacaAna cidden mi kız? Transferden beri canim sıkıldıkça su içiyorum. Sonra da durmadan tuvalete taşınıyorum diye söyleniyordum. Azaltmiyim o zaman![]()
Beni dikkate aldigin için teşekkür ederim ben faydasını görüyorum dün belim çok ağrıyordu hastaneye gittim yoruldum diye sonra aklıma geldi su fazla içmemiştim içer içmez rahatladım iyi geldi farkını rahatlıkla görebiliyorum arkadaşlar belirti aramayın faydalı besinler tüketmeye çalışın havuç suyunu çıkaramadım sürekli kaşıkladım robotu vurduğun havucu ☺İnşallhsu içmeyi çok aksatmıştım şimdi suya dayandım bakalım sonucu nasıl etkilicek. Sema arkadaş demişti sanırım kese oluşumuna en çok katkı sağlayan su diye. Sen de bol bol iç
![]()
Benimki 2 lt falan degil ama 4 litreyi geçtigi oluyor. Sudan zehirlencem diye korkuyomGerçek tabiiiYa azaltma tabi. Hatta doktor bana günde 2 lt su iç demişti ben ilk 2 gün içtim dediğin gibi devamlı tuvaletteydim. Ben suyu çok içmeyenlerdenim sonra sonra unuttum hep suyu şimdi tekrar başladım
Bende zorla içiyorum suyu ama içmek lazım yaniGerçek tabiiiYa azaltma tabi. Hatta doktor bana günde 2 lt su iç demişti ben ilk 2 gün içtim dediğin gibi devamlı tuvaletteydim. Ben suyu çok içmeyenlerdenim sonra sonra unuttum hep suyu şimdi tekrar başladım