• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Test günüm yarındı 🌺🌺🌺🌺

Eklentiler

• A4BD777B-A416-4267-A590-9930D0B72412.webp
    A4BD777B-A416-4267-A590-9930D0B72412.webp
    5 KB · Görüntüleme: 51
İnşallh 🙏🏻 su içmeyi çok aksatmıştım şimdi suya dayandım bakalım sonucu nasıl etkilicek. Sema arkadaş demişti sanırım kese oluşumuna en çok katkı sağlayan su diye. Sen de bol bol iç 🤗
Ana cidden mi kız? Transferden beri canim sıkıldıkça su içiyorum. Sonra da durmadan tuvalete taşınıyorum diye söyleniyordum. Azaltmiyim o zaman😁

Ana cidden mi kız? Transferden beri canim sıkıldıkça su içiyorum. Sonra da durmadan tuvalete taşınıyorum diye söyleniyordum. Azaltmiyim o zaman😁
Gerçek tabiii😁Ya azaltma tabi. Hatta doktor bana günde 2 lt su iç demişti ben ilk 2 gün içtim dediğin gibi devamlı tuvaletteydim. Ben suyu çok içmeyenlerdenim sonra sonra unuttum hep suyu şimdi tekrar başladım

İnşallh 🙏🏻 su içmeyi çok aksatmıştım şimdi suya dayandım bakalım sonucu nasıl etkilicek. Sema arkadaş demişti sanırım kese oluşumuna en çok katkı sağlayan su diye. Sen de bol bol iç 🤗
Beni dikkate aldigin için teşekkür ederim ben faydasını görüyorum dün belim çok ağrıyordu hastaneye gittim yoruldum diye sonra aklıma geldi su fazla içmemiştim içer içmez rahatladım iyi geldi farkını rahatlıkla görebiliyorum arkadaşlar belirti aramayın faydalı besinler tüketmeye çalışın havuç suyunu çıkaramadım sürekli kaşıkladım robotu vurduğun havucu ☺😁😁😁

Gerçek tabiii😁Ya azaltma tabi. Hatta doktor bana günde 2 lt su iç demişti ben ilk 2 gün içtim dediğin gibi devamlı tuvaletteydim. Ben suyu çok içmeyenlerdenim sonra sonra unuttum hep suyu şimdi tekrar başladım
Benimki 2 lt falan degil ama 4 litreyi geçtigi oluyor. Sudan zehirlencem diye korkuyom😓

Bende zorla içiyorum suyu ama içmek lazım yani

Back