Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlarrrrr bugün lucrinimi vurdumm ilk reglden sonraki 20-25 günler arası transfer olcak benim gibi aralık sonuna kalanlar varmıı acepppp
Ben bu mesajını kaçırmışım
Aralık kapanışını ben yapacağım sanırım. Yılbaşı kutlama aktivitesi olarak transfer düşünüyorum
4 Aralık BAT. Şimdilik bekliyorum

Allah tekrarını yaşatmasın bu defa bebeğin seninle olsun canım genetiğe yolladınız mı embriyoları?

O kadar cok duyuyorum ki 3. Gun pozitif artık en iyi labın ana rahmı oldgna ınanıyorum İkizdir belki allah tamamını erdirsin

Dün elimi bişeye sürmedim tezgahın üzeri tencere yığını bulaşık makinesi dolu offff kızını kucağına alma sakın. Senin işinde zor

kızlar merhabaa perşembe gününden bugüne kadar giremedim buralara. annem rahatsızdı ve onunla ilgileniyordum o yüzden kusurabakmayın lütfen. bir çoğunuzun sonucunu ve transfer tarihini kaçırdım sanırım lütfen listede adı olmayan, sonucu girilmeyen arkadaşlarım bana özelden ulaşabilir mi :) bu arada bende perşembe günü regl oldum ve bugün 15:00de randevum var bakalım ne olacak :)

Çok geçmiş olsun. Bu sefer olur inşallah hakkında hayırlısı. Sen gönlünü ferah tut. Allah herkesin yüzüne baksın

Geçmiş olsun Canım hakkında hayrılısı olsun herşey çok güzel olsun inşallah

Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel

Geçmiş olsun canım annen iyidir inşallah. Hadi hayırlısı ile başlasın inşallah tedavin sorunsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…