Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar aranızda kan sulandırıcı olarak hibor kullanan var mı? Ben ilk transferimde hibor kullandım fakat geçen gün nette bakarken hibor da domuz jelatini kullanıldığını okudum.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Yaa ne güzel oksapar beni acıtıyo süzgeç gibi olduk iğneden
yumurta geliştirici iğnelere kurban olayım dedirttiler ama. Ne güzeldi onlar hissetmiyor bile insan
Tekrar ne zaman kan vereceksin canım? Merkezle görüstün mü yüksek çikan deger icin ne dediler

Ben kullanıyorum. Prospektüsüne hic bakmadım normalde okurum. Bakayim şimdi

yumurta geliştirici iğnelere kurban olayım dedirttiler ama. Ne güzeldi onlar hissetmiyor bile insan
Tekrar ne zaman kan vereceksin canım? Merkezle görüstün mü yüksek çikan deger icin ne dediler
Ay evet ya onlar hiçbişeymiş. Bunlar okkalı oldu akşam görüştüm merkezle değer düşmemiş az da olsa artmış tutunmaya çalışıyor o dedi. Hareketleri kısıtladım bende şimdi yatıyom valla. Dedim başka yerde yaptırdım değer böyle çıktı dedim. Diyor yükselmiş değerin. Ama labaratuvar lar farklı da olabilir dedi o yüzden 14. Gün tekrar test ver dedi yani yarın vericem. Ama yüksek çıkan yerde vericem testi orası tüp bebek hastanesiydi zaten. Artış var mı anlaşılır o şekilde. Kanaman yok değerde düşmemiş sıkma canını dediler

geçmiş olsun canım

Hadi hayırlısı olsun canım dün ben test yaptım dayanamadım 10. Gün 130 cıktı yarın tekrar baktiracaz bakalim

Hadi bakalik yarın 2 katı artmış olsun

canım seni de çokkkk tebrik ederim çok istiyordun maşallah hamileliğin güzel güzel ilerlesin inş.amin
eltinle bir doğurursun artık :))
Allah razı olsun canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin sorma nasılda denk geldi şimdi de cinsiyet için yarıştırırlar ama ben onun gibi bayılmış gibi hemen söylemeyeceğim çok erken daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…