- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.961
Yaa ne güzel oksapar beni acıtıyo süzgeç gibi olduk iğneden
Ben kullanıyorum. Prospektüsüne hic bakmadım normalde okurum. Bakayim şimdiKızlar aranızda kan sulandırıcı olarak hibor kullanan var mı? Ben ilk transferimde hibor kullandım fakat geçen gün nette bakarken hibor da domuz jelatini kullanıldığını okudum.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Ay evet ya onlar hiçbişeymiş. Bunlar okkalı olduyumurta geliştirici iğnelere kurban olayım dedirttiler ama. Ne güzeldi onlar hissetmiyor bile insan
Tekrar ne zaman kan vereceksin canım? Merkezle görüstün mü yüksek çikan deger icin ne dediler
Evet canım geçen çarşamba oldum cuma doktora gittim estrofem ile başladım transfer hazırlığına. Cuma kontrolüm varFly3646 sen regl oldun mu canım :)
senin sonucunu yakaladım canım listeye de ekledimm rabbim sağlıkla dünyaya gelmek nasip etsin inşallah çok sevindim gözünüz aydın olsun ♥
geçmiş olsun canımkızlar merhabaa perşembe gününden bugüne kadar giremedim buralara. annem rahatsızdı ve onunla ilgileniyordum o yüzden kusurabakmayın lütfen. bir çoğunuzun sonucunu ve transfer tarihini kaçırdım sanırım lütfen listede adı olmayan, sonucu girilmeyen arkadaşlarım bana özelden ulaşabilir mi :) bu arada bende perşembe günü regl oldum ve bugün 15:00de randevum var bakalım ne olacak :)
sağolun canım Allah razı olsun hepinizden ♥geçmiş olsun canım
Allah razı olsun canım inşallah darısı sizlere hemensenin sonucunu yakaladım canım listeye de ekledimm rabbim sağlıkla dünyaya gelmek nasip etsin inşallah çok sevindim gözünüz aydın olsun ♥
Hadi hayırlısı olsun canım dün ben test yaptım dayanamadım 10. Gün 130 cıktı yarın tekrar baktiracaz bakalimkızlar merhabaa perşembe gününden bugüne kadar giremedim buralara. annem rahatsızdı ve onunla ilgileniyordum o yüzden kusurabakmayın lütfen. bir çoğunuzun sonucunu ve transfer tarihini kaçırdım sanırım lütfen listede adı olmayan, sonucu girilmeyen arkadaşlarım bana özelden ulaşabilir mi :) bu arada bende perşembe günü regl oldum ve bugün 15:00de randevum var bakalım ne olacak :)
ay hadi bakalım bende geliyorummmEvet canım geçen çarşamba oldum cuma doktora gittim estrofem ile başladım transfer hazırlığına. Cuma kontrolüm var
canım seni de çokkkk tebrik ederim çok istiyordun maşallah hamileliğin güzel güzel ilerlesin inş.aminGeçmiş olsunCanım hakkında hayrılısı olsun herşey çok güzel olsun inşallah
ay hadi gözün aydın canım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum ♥Hadi hayırlısı olsun canım dün ben test yaptım dayanamadım 10. Gün 130 cıktı yarın tekrar baktiracaz bakalim
Hadi bakalik yarın 2 katı artmış olsunAy evet ya onlar hiçbişeymiş. Bunlar okkalı olduakşam görüştüm merkezle değer düşmemiş az da olsa artmış tutunmaya çalışıyor o dedi. Hareketleri kısıtladım bende şimdi yatıyom valla. Dedim başka yerde yaptırdım değer böyle çıktı dedim. Diyor yükselmiş değerin. Ama labaratuvar lar farklı da olabilir dedi o yüzden 14. Gün tekrar test ver dedi yani yarın vericem. Ama yüksek çıkan yerde vericem testi orası tüp bebek hastanesiydi zaten. Artış var mı anlaşılır o şekilde. Kanaman yok değerde düşmemiş sıkma canını dediler
Allah razı olsun canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsincanım seni de çokkkk tebrik ederim çok istiyordun maşallah hamileliğin güzel güzel ilerlesin inş.amin
eltinle bir doğurursun artık :))
Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah sizlerin de haberlerini alırız beraber mutlu oluruz daha çok buyuruz inşallahay hadi gözün aydın canım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?