• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yine fitil atsana aşkım. Ayaklarini da yüksekte olacak şekilde tut uzan. Kac fitil kullaniyodun? Fitil disinda progesteron aliyo musun?
İğne olarak alıyordum 3 günde bir onun dışında almıyorum fitil de günde 4 tane kullanıyorm

Ayy ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun🤗Bence de çok uzun ya nasıl bekleyeceğiz bimem, ama kese ve kalbe beraber çağırdıkları için herhalde. 3118 çıktı dün.
Oo maşallah değerin çok yüksek yaa bu değerle kese görünmüyor muymuş? İkiz gebelik heralde değil mi ? Benim 300 çıktı dün. Artışlar ikiye katlıyor ama tek sanırım benimki☺️

Canım işte sanırım canlı sperm var ama spermler kaliteli mi bilmiyorum 🤷 ilk deneme devlette olunca onlar iyi baktılar mi bilmiyorum. 4 dondurulmuş embriyodan 2 transfer oldum negatif, 2 tanesi de cozulunce gelişmedi çöp oldu. Acaba sperm kalitesiyle alakalı mıdır diye dusundum bugün
Sizin yumurtalar nasıldı kaç tane toplandı. Maddi Durumunuzu bilmiyorum ama imkanınız varsa laboratuvarı iyi bir merkez ve iyi bir doktor bulun derim

Kızlar bnm sorum tamamen farklı belki aranızda bilen vardır sağlıkta hangi banka kredi kartına taksit yapıyor acaba bilgnz varmıdır hepimiz bu yollardan geçiyoruz tedavide kredi kartından tek çekim yaptırıp hangi banka taksite bölüyor biz vakıfla çalışıyoruz ama vakıf bu ay sağlıkta taksit yapmıyormus 😔😔

5'e gitmiyorsa spermdendir.
Canım hiç gitmesini denemedik. Tek bir kere yumurta toplattim, onu da devlette yaptım. Devlet herkesin embriyosunu 3.gun transfer edip donduruyordu. Sonraki transferlerim hep 3.gun embriyom çözüldü ve transfer edildi. Ancak diğer çözülen ve transfer edilmeyen embriyolarim hep kötüydü ve tekrar dondurulamadan çöp oldu. Ancak bu sefer embriyolog 2 tane cozduk biri kötüydü çöpe gitti ama diğeri güzeldi onu transfer ettik dedi. Ama kalite söylemedi tabii. Bu sefer yumurta toplatirsam belki 5. Günü denerim ama bu seferde elde hiç embriyo kalmazsa diye korkuyorum 😔😔 benim de yumurtam az, amh düşük zaten, fazla yumurtam olmuyor 😔😔

Sizin yumurtalar nasıldı kaç tane toplandı. Maddi Durumunuzu bilmiyorum ama imkanınız varsa laboratuvarı iyi bir merkez ve iyi bir doktor bulun derim
Canım maddi durumumuz fena değil. Ancak izmirde düzgün laboratuvar var mı bilmiyorum, ist gelemem covid var. Bir de merkezin kabaratuvari iyi mi nasip anlayacağım bilmiyorum ki 🤷 benim 8 yumurta alındı 5 embriyo olmuştu. Bir daha yumurta toplatmadim.

Canım hiç gitmesini denemedik. Tek bir kere yumurta toplattim, onu da devlette yaptım. Devlet herkesin embriyosunu 3.gun transfer edip donduruyordu. Sonraki transferlerim hep 3.gun embriyom çözüldü ve transfer edildi. Ancak diğer çözülen ve transfer edilmeyen embriyolarim hep kötüydü ve tekrar dondurulamadan çöp oldu. Ancak bu sefer embriyolog 2 tane cozduk biri kötüydü çöpe gitti ama diğeri güzeldi onu transfer ettik dedi. Ama kalite söylemedi tabii. Bu sefer yumurta toplatirsam belki 5. Günü denerim ama bu seferde elde hiç embriyo kalmazsa diye korkuyorum 😔😔 benim de yumurtam az, amh düşük zaten, fazla yumurtam olmuyor 😔😔
Kaç yumurta toplanmıştı?

Oo maşallah değerin çok yüksek yaa bu değerle kese görünmüyor muymuş? İkiz gebelik heralde değil mi ? Benim 300 çıktı dün. Artışlar ikiye katlıyor ama tek sanırım benimki☺️
Ay bana da çok yüksek geldi canım, tek embriyo aslında. Doktor erken tutunmuş olabilir dedi. Senin de gayet güzel değerin, sağlıkla artsın inşallah😌❤️ önemli olan artışların düzgün olmasıymış zaten. İçimde biraz korku var benim daha önce kimyasal geçirmiştim doğal. O zaman hiçbi şey bilmiyordum tabi. Düşük gibi ağladım çok üzüldüm. Sonrada 2,5 sene hamile kalamadım. Şimdi sanki kalbini duyana kadar inanamıycam gibi geliyor.

Kızlar bnm sorum tamamen farklı belki aranızda bilen vardır sağlıkta hangi banka kredi kartına taksit yapıyor acaba bilgnz varmıdır hepimiz bu yollardan geçiyoruz tedavide kredi kartından tek çekim yaptırıp hangi banka taksite bölüyor biz vakıfla çalışıyoruz ama vakıf bu ay sağlıkta taksit yapmıyormus 😔😔
Canım teb yapı kredi garanti vb bir sürü banka yapıyor. Ya da nakit avans çekip 12 taksitle ödeyebilirsin, arastir nakit avans olayını

Back
X