Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

5'e gitmiyorsa spermdendir.

Ama bizimki öyle yasayabilcek sekilde bi ödem degildi canim. Daha 11. haftada bi sorun oldugunu ögrendik sonra ödemle kalpli tüm vücudu yasamasi mucize olur demislerdi
He benimki gebelik zehirlenmesiydi tansiyonun 15 oluyordu 16 olunca doğuma aldılar zaten 31 haftalık Ken başladı hastanede yattım iğne serum tansiyon ilaçları kullandım 4 hafta boyunca sonunda suyum geldi ama 35 haftalık olduğu için akciğerleri gelişmemiştir die sezeryan aldılar aslında anne karnındayken akciğer geliştirici iğne vurmuşlardı ama bende sezeryan istiyordum ne yalan sölüm ağrı eşiğim çok düşük transferde bile çığlık attım ilk çığlık atan benmişim

Ben hepsini bir kağıda yazdım sabah öğle aksam diye hangi ilaçtan kaç tane alacağımı. Fotoğrafını cekip telefonun duvar kağıdı yaptım. Hepsi birnirine karıştı
Ben de doktoru anlatırken videoya çektim yetmedi eve gelince saatlik tablo yaptım alarmımı kurdum

Şuan ağlıyorum ama gerçekten istemsiz sakin tutmak istiyorum varsa da yapacak bşey yok yoksa da ama işte kendime engel olamıyorum
Kanaman mı var canım? Progesteron durduruyormuş doktorla görüstün mü? Bebişlerin seninle inşallah azcık sakin ol

Canım çok geçmiş olsun. Annecigin nasıl şimdi? Anne çok önemli tabii insanı mahvediyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…