• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Sen direkt kadın dogumla mı görüşüceksin? Adetli gittiğine göre?
Evet canım, direkt merkezdeki kadın doğum doktoruna gidicem. Doktor rahmine bir bakalım, iyi durumda mı dedi. Ayrıca neden tutunmamis olabilir diye konusucaz. O zaman bu konuları onlara da sormak istiyorum

Tertemiz çıktı derken DNA hasarı mi yoksa enfeksiyon mu bizde ilk başta enfeksiyon vardı o temizlendi ama bzim sayımız çok az azospermiye yakın yeterli sayi ve olgunlukta değil spermler..onun iyileştirilmesi lazım kriptoazospermi yani bı test veriyo ckisi oluyo ama az..bı test veriyo 1 tane ckiyo ya da çıkış olmuyo bunun gbim..sperm analizi dediğiniz tam olarak ne?
Canım sperm için dna fragmantasyonu yapıldı sonuç olarak dnasinda sıkıntı çıkmadı. Bir de y kromozom analizi yapıldı onda da sonuç normal çıktı. Hiç enfeksiyon çıkmadj. Hersey normalken sayı gene de az işte. Varikosel vardı eşimde ameliyat oldu ama sayı artmadı.

Dna hasarına baktırdınızmı?bizde erkek faktörlüydük şükür sonuç aldık darısı sana tüm kalbimle diliyorım K Kavsss

Dna fragmantasyonu yaptırdık işte sonuç normal çıktı

Canlı sperm için isteyebilirler tese önemli olan tese de bulmaları bulunsunda boşver takılma yapsınlar tese
Canım işte sanırım canlı sperm var ama spermler kaliteli mi bilmiyorum 🤷 ilk deneme devlette olunca onlar iyi baktılar mi bilmiyorum. 4 dondurulmuş embriyodan 2 transfer oldum negatif, 2 tanesi de cozulunce gelişmedi çöp oldu. Acaba sperm kalitesiyle alakalı mıdır diye dusundum bugün

Ben sen stres ve heyecandan yiyemedim 2 kg vermiştim transferden sonra bir geri aldım ama kızlar ben hayatımda bir ilk yaşadım. 5 gün transfer beklemiştim kendimce doktorum aniden 3. Gün olacaksın yarın hazırlan deyince sanırım strese girdi vücudum ve 37,5 ateşle herbir hücreme iğne batar gibi kırgınlıkla yattım. Kesin dedim covid oldum ben yüzüm hiç gülmeyecek tam bir gün önce nasıl olur diye ağlamaktan öldüm. Doktorum parol iç sabahta ateşin düşmezse erteleyeceğiz dedi. Geçen yarısı toparladım kendimi ateş biraz düşünce hep olumlamalar yaptım sabah turp gibi gideceğim kuzumu almaya diye hep dua ettim. Ve sabaha gayet iyi 36 ateşle merkeze gittim. Demem o ki kilo alın, rahat olun, olumlu olun. Ben uykusuz gecelerimin de üstüne o strese dayanamadım belli ki doktorum da öyle dedi. Deprem falan çok zor geçti uyuyamadım, kafama taktım kilo verdim... neyse ki atlattık bir şekilde. Allah hepimizin gönlünün muradını versin hepimiz çok özel ve güçlüyüz bence💪
İzmir desin galiba nerede tedavi görüyorsun?

Dinlen canım ayaklarını yüksek tut ve stresi en aza indir benimde lekelenmem oldu demiştim ya ağlayıp panik olunca daha da arttı ama stresi kontrol altına aldım çok şükür kesildi

Dinlen canım ayaklarını yüksek tut ve stresi en aza indir benimde lekelenmem oldu demiştim ya ağlayıp panik olunca daha da arttı ama stresi kontrol altına aldım çok şükür kesildi
Şuan ağlıyorum ama gerçekten istemsiz sakin tutmak istiyorum varsa da yapacak bşey yok yoksa da ama işte kendime engel olamıyorum

Canım tabii ki kan vermeden emin olunmaz ancak silikte olsa çıkması lazımdı 😔😔 bende deliler gibi test yaptım çıkmadı, kendimi hazırladım, negatifi alınca ilk seferki gibi çok yıkılmadım üzülmedim
Her türlü üzülüyor insan ama sanırım alıştırmam lazım kendimi Pazartesi tekrar test yapmayı düşünüyorum salı test günüm zaten yine de allahtan Ümit kesilmez 🙏🏻

Şuan ağlıyorum ama gerçekten istemsiz sakin tutmak istiyorum varsa da yapacak bşey yok yoksa da ama işte kendime engel olamıyorum
Gece deme bir mesaj at yine de bende daha yeni mesaj attım doktora onlar için saat farketmiyor illaki dönüyorlar sana en basitinden bir iğne var kanama olunca verdikleri onu yapmanı söyler.

Evet canım ilk denemem. Ama hastanede 7.denemem gibi davrandılar resmen 😂 cift transfer yapalım demeler, yapıştırıcı solüsyon önermeler. Yaşım da çok ileri degil anlamadım 😂
Test konusunu da anlamadım zaten. Yapılacaklar yapılmayacaklar listesi verdiler ilaçların nasıl kullanılacağı falan. Hemşire 2 aralık dedi, kâğıda da 2 aralık yazmışlar. Benimkiler 5.gün, 30 kasımda test yaparim diye düşünmüştüm şimdi kafam karisti bekler miyim onu da bilmiyorum 😂
Sana da bir çuval ilaç verdiler mi ya? Kan sulandırıcı hap ayrı iğne ayrı ikisinden de yazmış. Progesteron hem fitil hem igne yazmış. Fitil zaten kullanıyordum devam et dedi. Estrofem zaten ilaçtan saymıyorum ailemin bir üyesi oldu artık 😂
Hangi hastane desiniz

Ben bugün gittim iki hafta sonraya çağırdı beni de. Çok uzun değil mi yaa nasıl bekleyeceğiz. Dünkü değerin kaçtı canım senin
Ayy ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun🤗Bence de çok uzun ya nasıl bekleyeceğiz bimem, ama kese ve kalbe beraber çağırdıkları için herhalde. 3118 çıktı dün.

AA benimde ödem oldu 35 haftalık doğdu oğlum erken ama yine çok erken olmadığından şükür sorun olmadı
Ama bizimki öyle yasayabilcek sekilde bi ödem degildi canim. Daha 11. haftada bi sorun oldugunu ögrendik sonra ödemle kalpli tüm vücudu yasamasi mucize olur demislerdi

Canım çok üzüldüm 😔 😔 Allah sabır versin
Gerçekten sabır diliyorum bütün negatif alan arkadaşlarım için sanırım stresten tutmadı transferimin olduğu gün annemi kovidden hastaneye yatırdılar sesi çok kötüydü anksiyetem de olunca ölüp ölüp dirildim doktorum da çok şaşırdı olmamasına ne biliyim üzgünüm çok Rabbim güç versin çok zor çok 😔

Evet canım, direkt merkezdeki kadın doğum doktoruna gidicem. Doktor rahmine bir bakalım, iyi durumda mı dedi. Ayrıca neden tutunmamis olabilir diye konusucaz. O zaman bu konuları onlara da sormak istiyorum
Bizi de haberdar edersin canim. Git bakalim ne diyecekler

Yapıştırıcı solisyon yaptırdın mı? Banada soylediler ama ben yaptrmadım içimde kaldi🤣 banada oyle davrandılar hiç sorma😅 kan sulandırıcım corasprın progesteron hem fitil hem göbekten iğne, estrofem var başka haplarda var hatta resmen koca poşet ilaçla oturuyoruz karsılıklı😂 ilaç saatlerim karıstı hatta hem sabah hem akşam pufff
Ben hepsini bir kağıda yazdım sabah öğle aksam diye hangi ilaçtan kaç tane alacağımı. Fotoğrafını cekip telefonun duvar kağıdı yaptım. Hepsi birnirine karıştı 😂

Back
X