• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok ya evlendikten sonra oğlum 2 yaşındayken gezmeye başladık öyle. Değişik yerler görmeyi seviyoruz Türkiyenin de yüzde 70 ni gezmişizdir virüs bitsinde inş devam ederiz 😀
Anladim canim oh ne iyi yapmissiniz 🤗 oglun da tüp bebek mi canim? Bi arkadas daha vardi tüp bebek yapicakken hamile kalan kendiliginden . O sen miydin kafam karisti

Bugün adet oldum, pazartesi merkeze doktorla konuşmaya gidicem, gidince Urologlari var mı diye sorucam. Eşimle bugün konuştuk, sanki her merkezde sorun yaşayan bir sürü insan var. Bu yüzden eşim bir kez daha bu merkezde deneyelim dedi.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Sen direkt kadın dogumla mı görüşüceksin? Adetli gittiğine göre?

Bize de tese yapılacaktı sonrasında gerek kalmadı çok şükür hatta opu işlemine kadar her muayenemde eşimden sperm örneği aldılar canlı kaliteli buldukları anda donduracaklardı hemen her seferinde işlem tekrarlandı doktor 4 gün perhizde örnek aldı 2 gün perhizde örnek aldı kaç defa. Sayı azdı ama Sayıdan ziyade ileri hareket sıkıntılıydı. Opu günü eşimden tekrar örnek alındı doktor laboratuvarı iyice uyardı titiz davranın tese yapmayalım dedi çok şükür oldu. Benden 24 yumurta toplandı 15 i işlem görmüş 7 yumurtam döllenmiş 3 tanesi 5. Güne gitti 3 üde kaliteliydi donduruldu. 10 kasımda 1 adet kaliteli transferim yapıldı bugün 10. Gün değerim 64.69 çıktı şükürler olsun. Şimdi değerin artmasını bekliyorum 2 güne tekrar kan vericem. Yani laboratuvarda çok önemli sperm örneği için
Off benimde kafamda deli sorular oldu ya. Bizim sayı çok az diye morfoloji bakilamiyor ama sayı var sonuçta. Bu arada sayımız 200 bin. Sperm dna analizi, y kromozom analizi yapıldı sıkıntı çıkmadı. Ama gene de tese yapılması lazım mı ki? Off off bilmiyorum ya 😔😔

estrofem transferden snra kullanılıyor sanırım.kilo yaptıgını bilmiyordum:KK66:
Hayir canim sonra olcak diye sart degil. Ben opu olmadan daha basladim adetim geldigi esnada kullandim bi 4-5 gün sonra ara verdim. Opudan sonra suan yine kullaniyorum

Ben sen stres ve heyecandan yiyemedim 2 kg vermiştim transferden sonra bir geri aldım ama kızlar ben hayatımda bir ilk yaşadım. 5 gün transfer beklemiştim kendimce doktorum aniden 3. Gün olacaksın yarın hazırlan deyince sanırım strese girdi vücudum ve 37,5 ateşle herbir hücreme iğne batar gibi kırgınlıkla yattım. Kesin dedim covid oldum ben yüzüm hiç gülmeyecek tam bir gün önce nasıl olur diye ağlamaktan öldüm. Doktorum parol iç sabahta ateşin düşmezse erteleyeceğiz dedi. Geçen yarısı toparladım kendimi ateş biraz düşünce hep olumlamalar yaptım sabah turp gibi gideceğim kuzumu almaya diye hep dua ettim. Ve sabaha gayet iyi 36 ateşle merkeze gittim. Demem o ki kilo alın, rahat olun, olumlu olun. Ben uykusuz gecelerimin de üstüne o strese dayanamadım belli ki doktorum da öyle dedi. Deprem falan çok zor geçti uyuyamadım, kafama taktım kilo verdim... neyse ki atlattık bir şekilde. Allah hepimizin gönlünün muradını versin hepimiz çok özel ve güçlüyüz bence💪

Ben sen stres ve heyecandan yiyemedim 2 kg vermiştim transferden sonra bir geri aldım ama kızlar ben hayatımda bir ilk yaşadım. 5 gün transfer beklemiştim kendimce doktorum aniden 3. Gün olacaksın yarın hazırlan deyince sanırım strese girdi vücudum ve 37,5 ateşle herbir hücreme iğne batar gibi kırgınlıkla yattım. Kesin dedim covid oldum ben yüzüm hiç gülmeyecek tam bir gün önce nasıl olur diye ağlamaktan öldüm. Doktorum parol iç sabahta ateşin düşmezse erteleyeceğiz dedi. Geçen yarısı toparladım kendimi ateş biraz düşünce hep olumlamalar yaptım sabah turp gibi gideceğim kuzumu almaya diye hep dua ettim. Ve sabaha gayet iyi 36 ateşle merkeze gittim. Demem o ki kilo alın, rahat olun, olumlu olun. Ben uykusuz gecelerimin de üstüne o strese dayanamadım belli ki doktorum da öyle dedi. Deprem falan çok zor geçti uyuyamadım, kafama taktım kilo verdim... neyse ki atlattık bir şekilde. Allah hepimizin gönlünün muradını versin hepimiz çok özel ve güçlüyüz bence💪
Aynen öyle canim kilo alinip veriliyor hic sorun degil yeter ki kucagimiz dolsun yavrularimiz bizimle kalsin birakmasin

Anladim canim oh ne iyi yapmissiniz 🤗 oglun da tüp bebek mi canim? Bi arkadas daha vardi tüp bebek yapicakken hamile kalan kendiliginden . O sen miydin kafam karisti
Yok canım ben evlendikten 2 sene sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım sonra 4 sene korundum sonra sonrada çocuğum olmadı zaten doktor diyor tüp bebeğe en zor ikna ettiklerimiz ilk çocukları kendiliğinden olanlar ama söle sölim doğal yolla hamile kalmak kadar büyük rahatlık yokmuş ikisinide denediğim için söylüyorum

Yok canım ben evlendikten 2 sene sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım sonra 4 sene korundum sonra sonrada çocuğum olmadı zaten doktor diyor tüp bebeğe en zor ikna ettiklerimiz ilk çocukları kendiliğinden olanlar ama söle sölim doğal yolla hamile kalmak kadar büyük rahatlık yokmuş ikisinide denediğim için söylüyorum
Biz de 7 sene bekledik olmadi sonra 2. tüp bebek denemesinde oldu kizim sükürler olsun. Sonra kizim 11 aylikken ilk kez kendiligimden hamile kaldim. Oglumu da 20 haftalikken kaybettim, vücudu ödemle kapliymis dayanamadi kuzum😔😔😔 sonra iste üstüne 1 sene gecti bi daha hamile kalamayinca dedim baslicam tekrar yasim 31 beklemek istemedim daha fazla

Back
X