- 9 Haziran 2019
- 1.192
- 3.678
- 133
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
- #9.101
En son dün gittik canım hcg ikiye katlamış. 1 Aralık için kese kalp randevusu verdilerCanım seninle aynı gün transfer olmuştuk ne durumdasın şuanda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son dün gittik canım hcg ikiye katlamış. 1 Aralık için kese kalp randevusu verdilerCanım seninle aynı gün transfer olmuştuk ne durumdasın şuanda
AA benimde ödem oldu 35 haftalık doğdu oğlum erken ama yine çok erken olmadığından şükür sorun olmadıBiz de 7 sene bekledik olmadi sonra 2. tüp bebek denemesinde oldu kizim sükürler olsun. Sonra kizim 11 aylikken ilk kez kendiligimden hamile kaldim. Oglumu da 20 haftalikken kaybettim, vücudu ödemle kapliymis dayanamadi kuzumsonra iste üstüne 1 sene gecti bi daha hamile kalamayinca dedim baslicam tekrar yasim 31 beklemek istemedim daha fazla
Tertemiz çıktı derken DNA hasarı mi yoksa enfeksiyon mu bizde ilk başta enfeksiyon vardı o temizlendi ama bzim sayımız çok az azospermiye yakın yeterli sayi ve olgunlukta değil spermler..onun iyileştirilmesi lazım kriptoazospermi yani bı test veriyo ckisi oluyo ama az..bı test veriyo 1 tane ckiyo ya da çıkış olmuyo bunun gbim..sperm analizi dediğiniz tam olarak ne?Canım yorumun için çok teşekkürlerbende neler yapabilirim diye düşünüp duruyordum. Bu arada eşime sperm analizi yapıldı tertemiz çıktı. Size de yapıldı mı
Canım senın transferın ilk gununude mı sayıyolar bormalde saymıyolar dıye bılıyorum ama2 aralık dediler canım bana ama bilmiyorum 30 kasimda da yapabilirim 5.gün embriyosu benimkiler. Insallah bebişlerimiz bizimle kalır![]()
Sendede var mı canım? Demekki rahım tanımaya calışıyoHastanede ağrı olur dediler birkaç gün
Evet mutlaka farklıdır bende estrofem kullanıyorum ama duphaston duymadım muadili farklıdırYok canim degilim o yüzden ilaclarimizin isimleri de hep farkli. Bi ortak olarak estrofem duydum. Bi de duphaston galiba duydum sizlerden gerisi hep farkli
Canlı sperm için isteyebilirler tese önemli olan tese de bulmaları bulunsunda boşver takılma yapsınlar teseOff benimde kafamda deli sorular oldu ya. Bizim sayı çok az diye morfoloji bakilamiyor ama sayı var sonuçta. Bu arada sayımız 200 bin. Sperm dna analizi, y kromozom analizi yapıldı sıkıntı çıkmadı. Ama gene de tese yapılması lazım mı ki? Off off bilmiyorum ya![]()
Sizin transfer tarihi kaç bizide 30 kasımda çağırdı acaba kalp sesini bizde duyarmıyız die merak ettim deEn son dün gittik canım hcg ikiye katlamış. 1 Aralık için kese kalp randevusu verdilerSen ne durumdasın
Evet canım ilk denemem. Ama hastanede 7.denemem gibi davrandılar resmenCanım senın transferın ilk gununude mı sayıyolar bormalde saymıyolar dıye bılıyorum amabana tam 12. Gunde yapcaksın dedıler bakalım artık
inşallahhhhh canım inşallahh
senın ilk denemen mi?
Belirtin var mı canımÇift 3.gün embiryosuydu, 9.gün bugun
6 Kasım'da transfer oldum, bizim gittiğimiz merkezde 2. Hcgden sonra 12. Gün çağırılıyor kese ve kalp için. İnşallah sağlıklıdır da duyabilirim diye düşünüyorum. Sizin transfer günü ne zaman?Sizin transfer tarihi kaç bizide 30 kasımda çağırdı acaba kalp sesini bizde duyarmıyız die merak ettim de
Ben bugün gittim iki hafta sonraya çağırdı beni de. Çok uzun değil mi yaa nasıl bekleyeceğiz. Dünkü değerin kaçtı canım seninEn son dün gittik canım hcg ikiye katlamış. 1 Aralık için kese kalp randevusu verdilerSen ne durumdasın
Bende Perşembe vurundum iğnemi artık ne zamana denk gelecek bilmiyorumKızlarrrrr bugün lucrinimi vurdumm ilk reglden sonraki 20-25 günler arası transfer olcak benim gibi aralık sonuna kalanlar varmıı acepppp
Canım tabii ki kan vermeden emin olunmaz ancak silikte olsa çıkması lazımdıTransfer hariç 8. Gün 13 kasım transfer tarihim
Yapıştırıcı solisyon yaptırdın mı? Banada soylediler ama ben yaptrmadım içimde kaldiEvet canım ilk denemem. Ama hastanede 7.denemem gibi davrandılar resmencift transfer yapalım demeler, yapıştırıcı solüsyon önermeler. Yaşım da çok ileri degil anlamadım
Test konusunu da anlamadım zaten. Yapılacaklar yapılmayacaklar listesi verdiler ilaçların nasıl kullanılacağı falan. Hemşire 2 aralık dedi, kâğıda da 2 aralık yazmışlar. Benimkiler 5.gün, 30 kasımda test yaparim diye düşünmüştüm şimdi kafam karisti bekler miyim onu da bilmiyorum
Sana da bir çuval ilaç verdiler mi ya? Kan sulandırıcı hap ayrı iğne ayrı ikisinden de yazmış. Progesteron hem fitil hem igne yazmış. Fitil zaten kullanıyordum devam et dedi. Estrofem zaten ilaçtan saymıyorum ailemin bir üyesi oldu artık![]()
Doktoruna sordun mu bugunAkıntım daha kırmızıya döndü kızlar yolunda gitmeyen bişeyler var sanırm
Sordum kahverengi normal demişti ağırlar normal demiştiDoktoruna sordun mu bugun