• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben suanda o kdar sis duruyorumki yüzüme gözüm vücudum her yerim sis hareket de edesim yok hic böyle yatasim var hep ama tabi mümkün olmuyor.. ona ragmen aliyorum kilolari
Bende öle okadar müsaitim ki hemen alıyorum 2 sene önce 52 kiloydum çocuk için klomen iğne filan derken 2 senede 59 oldum şimdi de almaya devam ediyorum

Kiyamam kuzum insallahh allah nasip ederrr.. tabi ki kg her türlü hastaligi beraberinde getiriyor . Cok iyi yapmissin dikkate alarak. Insallah evlatlarinla gecirecegin nice güzel saglik dolu yillarin olurr 😻
Amin cümlemizin inşallah 💖 çok hasretlendik tez vakitte bizimde kapımızı çalar 👼👼👼

Koordineli çalışıcaklarsa eleme canım ama eşini baştan hallet. Senin tedavine göre hareket etsin dr.u
Bugün adet oldum, pazartesi merkeze doktorla konuşmaya gidicem, gidince Urologlari var mı diye sorucam. Eşimle bugün konuştuk, sanki her merkezde sorun yaşayan bir sürü insan var. Bu yüzden eşim bir kez daha bu merkezde deneyelim dedi.

Biz de sayı çok sayılı malesf azospermi ye yakın..o sebeple tedavi gerekli ilaç vitamin kür vs ,kalitesini arttırılması lazım bence kaçıncı denniz bilmiyorum ama eğer embriyomuz tutmasıyla kalitesiz spermle bunun çok alakası var önemli olan 5.güne gid

Ben önceliğiniz eşinizin sperm sayı ve kalitesini arttırmak olmalı ürologla tedavi görün sonra tüp bebeğe başlarsınız..
Cevabiniz için çok teşekkür ederim. 3 deneme yaptım, ilk transfer pozitif ama kalp atışı olmadı. Devlette yumurta toplanıp dondurulmuştu ve onlar her zaman 3. Gün transfer yaptığı için, embriyolar hiç 5. Güne gider mi bilmiyorum. Bilgi verilmedi. Eşimle dün konuştum gerekirse tesede olurum dedi. Aslında kıyamıyorum operasyon geçirmesine ama gerekirse yapacak bişey yok. Dediğiniz gibi iyi bir urolog arayışına girmem gerek

Tamamen aynı fikirdeyim benim eşim tese olmuştu ama malesf! Ve ne yazikki inandık ürolog a Tese olduk ama boşuna tedavsiiz tese olmayın diye çok duymuştuk,ürolog o konuda yaktı bizi tedavisiz 5_7 ay tese olunursa sonuç bizimki gbi olur eşimin verdiği sperm testi sonucundaki çıkanlardan olmuştu bizim embriyomuz ama tutmadı kesinlikle erkek sperm kalitesizliği ile alakalı olduğunu düşünüyoruz malesf embriyomuz 5AA 5 Ab değildi..orta kalite deydi ve 5.güne sdece 1 embryo kaldı yani erkek tedavi olduktan sonra başlanmalı tüp bebeğe..artık kesinlikle bu kanidayim
Canım yorumun için çok teşekkürler 💐 bende neler yapabilirim diye düşünüp duruyordum. Bu arada eşime sperm analizi yapıldı tertemiz çıktı. Size de yapıldı mı

Back
X