Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu arada kilo almaktan bahsetmissiniz arkadaslar. Suanda kadar tedaviye basladigindan beri kg alan var mi? Ben 2-3 kg aldim bile..

Çok sağolsun çiğli bölge hastanesinde bir doktor vardı kadın doğumcu bana en az 30 kilo da gebelikte alırsın ve doğum anında kalbini çok zorlarsın ölmek istemezsin demi demişti. Ondan sonra ne oldu anlamadım 1 ayda 15 kilo kendiliğinden gitti devamında ben getirdim çok şükür yaşam kalitem arttı

Ölüm korkusuyla vücut kendini sikinca gidivermistir hihi

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sessiz sessiz yazılanları okuyorum 3.tüp bebek denemem benim eşimde sperm sayısı azlığı dolayısıyla başladık ilk 2sinde döllenme olmadı 3. Denememizde 2 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün embriyo dondurduk ve bir sonraki adetimde 1adet 5. Gün embriyo transfer oldum bende hiç bir sıkıntı yok hatta doktorum hemen transfer yapmak istiyorum dedi hep bu gün 8. Günüm ve sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzülüyorum hiç bir belirtim de yok erken mi yaptım diye düşünüyorum ama 6-7. Günde silik de olsa çizgi görenler var umutsuzluğa kapılmak için acele mi ediyorum sizce yoksa kendimi 2. Transfere alıştırmalı mıyım?

Bende 59 dum 62.5 kilo olmuşum birde benim bacaklarım filan ince üst taraftan kilo alıyorum öyle daha kötü duruyor ki ilaçlarda kilo aldırıyormuş
Ben suanda o kdar sis duruyorumki yüzüme gözüm vücudum her yerim sis hareket de edesim yok hic böyle yatasim var hep ama tabi mümkün olmuyor.. ona ragmen aliyorum kilolari

Ölüm korkusuyla vücut kendini sikinca gidivermistir hihi
Ölmek değilde hayalim olan bebeği geride bırakmak daha çok korkuttu beni. 9 yıla girdik biz hergün hasretiyle yandım çok çocuk seven biriyim 5 görümce 1 eltim var onlarında sayısız çocukları hepsiylede aram o kadar iyi ki elimin kızı 1.5 yaşında annesi ile ben karıştırıyor sıpa. En büyük hayalim anneliğe terfi etmek. Yenge teyze olarak çok şey başardım bide kendimi anne olarak görmek istiyorum

Canim kendini herseye alistirmalisin. Evet normalde silik de olsa bi cizgi cikardi. Ama yine de bilemeyiz kan testi kesin sonuc .

Kiyamam kuzum insallahh allah nasip ederrr.. tabi ki kg her türlü hastaligi beraberinde getiriyor . Cok iyi yapmissin dikkate alarak. Insallah evlatlarinla gecirecegin nice güzel saglik dolu yillarin olurr

Transfer dahil mi 8. Gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…