- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.041
Ben tam 20 kg almistimMaşallah ne güzel kilo vermişsin
Bende almıştım 77 den 80 çıktım transferden sonra kilo verdım 75 geliyorumBu arada kilo almaktan bahsetmissiniz arkadaslar. Suanda kadar tedaviye basladigindan beri kg alan var mi? Ben 2-3 kg aldim bile..
Amin tatlım çok teşekkürler inş darısı hepinizin başınaHayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
Dikkat et canım çok almamaya çalışalımBen tam 20 kg almistimdaha yeni verdim onlari ki simdi gene aldim bile
Daha tüp bebege baslamadan stresten zaten aldim bi 5 kg. Kimi insan sikintidan stresten yemez kimi de tersi Ben yiyenlerdenim maalesefBen tam 20 kg almistimdaha yeni verdim onlari ki simdi gene aldim bile
Valla hic dikkat etmemistim inanirim misin ne Bulsam yiyordum. Bi de yalnizdim kimsem yok burda ver allah yemek yedim durdum. Hep evin icindeDikkat et canım çok almamaya çalışalım
Aa cidden mi nasil oldu o is ya?? Var mi bi sirriii. Yememek tabiiBende almıştım 77 den 80 çıktım transferden sonra kilo verdım 75 geliyorum
Ölüm korkusuyla vücut kendini sikinca gidivermistir hihiÇok sağolsun çiğli bölge hastanesinde bir doktor vardı kadın doğumcu bana en az 30 kilo da gebelikte alırsın ve doğum anında kalbini çok zorlarsın ölmek istemezsin demi demişti. Ondan sonra ne oldu anlamadım 1 ayda 15 kilo kendiliğinden gitti devamında ben getirdim çok şükür yaşam kalitem arttı
Aynen canim zaten ilaclarin yan etkisi istah aciyormus ahsenn nasil vermis anlamadimBende 59 dum 62.5 kilo olmuşum birde benim bacaklarım filan ince üst taraftan kilo alıyorum öyle daha kötü duruyor ki ilaçlarda kilo aldırıyormuş
Ben suanda o kdar sis duruyorumki yüzüme gözüm vücudum her yerim sis hareket de edesim yok hic böyle yatasim var hep ama tabi mümkün olmuyor.. ona ragmen aliyorum kilolariBende 59 dum 62.5 kilo olmuşum birde benim bacaklarım filan ince üst taraftan kilo alıyorum öyle daha kötü duruyor ki ilaçlarda kilo aldırıyormuş
Ölmek değilde hayalim olan bebeği geride bırakmak daha çok korkuttu beni. 9 yıla girdik biz hergün hasretiyle yandım çok çocuk seven biriyim 5 görümce 1 eltim var onlarında sayısız çocukları hepsiylede aram o kadar iyi ki elimin kızı 1.5 yaşında annesi ile ben karıştırıyor sıpa. En büyük hayalim anneliğe terfi etmek. Yenge teyze olarak çok şey başardım bide kendimi anne olarak görmek istiyorumÖlüm korkusuyla vücut kendini sikinca gidivermistir hihi
Aynen canım, hayırlı haberler olsun inşallah canımAnladım canm ARTIK gerisi takdir ilahi oldu bitti bakalım sonuç ne olacak
Canim kendini herseye alistirmalisin. Evet normalde silik de olsa bi cizgi cikardi. Ama yine de bilemeyiz kan testi kesin sonuc .Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sessiz sessiz yazılanları okuyorum 3.tüp bebek denemem benim eşimde sperm sayısı azlığı dolayısıyla başladık ilk 2sinde döllenme olmadı 3. Denememizde 2 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün embriyo dondurduk ve bir sonraki adetimde 1adet 5. Gün embriyo transfer oldum bende hiç bir sıkıntı yok hatta doktorum hemen transfer yapmak istiyorum dedi hep bu gün 8. Günüm ve sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzülüyorum hiç bir belirtim de yok erken mi yaptım diye düşünüyorum ama 6-7. Günde silik de olsa çizgi görenler var umutsuzluğa kapılmak için acele mi ediyorum sizce yoksa kendimi 2. Transfere alıştırmalı mıyım?
Kiyamam kuzum insallahh allah nasip ederrr.. tabi ki kg her türlü hastaligi beraberinde getiriyor . Cok iyi yapmissin dikkate alarak. Insallah evlatlarinla gecirecegin nice güzel saglik dolu yillarin olurrÖlmek değilde hayalim olan bebeği geride bırakmak daha çok korkuttu beni. 9 yıla girdik biz hergün hasretiyle yandım çok çocuk seven biriyim 5 görümce 1 eltim var onlarında sayısız çocukları hepsiylede aram o kadar iyi ki elimin kızı 1.5 yaşında annesi ile ben karıştırıyor sıpa. En büyük hayalim anneliğe terfi etmek. Yenge teyze olarak çok şey başardım bide kendimi anne olarak görmek istiyorum
Transfer dahil mi 8. Gün?Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sessiz sessiz yazılanları okuyorum 3.tüp bebek denemem benim eşimde sperm sayısı azlığı dolayısıyla başladık ilk 2sinde döllenme olmadı 3. Denememizde 2 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün embriyo dondurduk ve bir sonraki adetimde 1adet 5. Gün embriyo transfer oldum bende hiç bir sıkıntı yok hatta doktorum hemen transfer yapmak istiyorum dedi hep bu gün 8. Günüm ve sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzülüyorum hiç bir belirtim de yok erken mi yaptım diye düşünüyorum ama 6-7. Günde silik de olsa çizgi görenler var umutsuzluğa kapılmak için acele mi ediyorum sizce yoksa kendimi 2. Transfere alıştırmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?