Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Folik asit kullanımına gebe kalmadan 6-8 hafta önce başlamalı ve gebeliğin ilk 12 haftası boyunca sürdürülmelidir. Günlük 400 mikrogram (0.4 mg) folik asit alımı yeterlidir. Daha önce nöral tüp defektli gebelik öyküsü olanlarda doz 4000 mikrogram / gün (4 mg /gün) olarak planlanan gebeliğin en az 3 ay öncesinden verilmeli ve gebeliğin ilk 12 haftası boyunca aynı dozda sürdürülmelidir.

Bu yazıyı internette buldum. Benimki az değil hatta biraz fazlaymış. Folbiol 1 tablet 5 mg. Ben yarım atıyorum yani 2,5mg. 2500 mikrogram oluyor.

Arkadaşlar doktorunuz size folik asit olarak ne verdi ve günde kaç adet kullanmanızı söyledi? Bana folbiol günde yarım tablet verdi. Ama az gibi geldi bana mg olarak
Ben tedaviye başlamadan kullanmaya başlamıştım folik asiti. Folbiol 5 mg. Yaş ileri olunca folik asit eksikliğinden dolayı bebeklerde gelişim geriliği olabileceğinden erkenden başlamıştım doktorum da olumlu bakmıştı bu hareketime. Şimdi de kullanmaya devam ediyorum. Gün-de 1 tane. Size neden yrm tablet vermiş anlamadım açıkçası. Ama sıkıntı yapılabilecek bi durum değil her kadının bünyesi ve değerleri farklıdır çünkü

İnşallah Evet 2 ye katlaması önemliymiş görsel için teşekkür ederim galiba hastaneden hastaneye biraz değişebiliyor referans değeri

İnşallah Evet 2 ye katlaması önemliymiş görsel için teşekkür ederim galiba hastaneden hastaneye biraz değişebiliyor referans değeri
Aynen içinizi ferah tutun, inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

Arkadaşlar doktorunuz size folik asit olarak ne verdi ve günde kaç adet kullanmanızı söyledi? Bana folbiol günde yarım tablet verdi. Ama az gibi geldi bana mg olarak
Bana elenatal 1 ve falbiol verdi opu öncesinden günde 1 adet ayrıca d vitaminim düşük olduğu için coledan yağ vermişti . Elenatal 1 e ve coledan hala devam ediyorum. Falbiolu opudan önce falan bıraktırdı çok fazla kullanmadım onu

Doğrudur canım gebelikte çok fazla kilo almamaya bakmak lazım
Canım ben çocukluktan beri kiloluydum. Sonra diyetle 33 kilo verdim. Allah nasip eder gebe kalırsam zaten gebe diyetine başlayacağız endokrin doktorum öyle demişti önce bebişim nasip olsun ben tutarım boğazımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…