- 5 Kasım 2020
- 420
- 607
- 18
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.021
2 aydır kullanıyorum ben bu vitaminiBana hala vermedi folik asit
Ben de transferden sonra kullanmaya başladımBana hala vermedi folik asit
2 aydır kullanıyorum ben bu vitamini
Sizinki doğru olan kızlar öyle olması gerekirdiBen de transferden sonra kullanmaya başladım
Gerek görmediyse vardır bir bildiği ben glifor da kullanıyordum uzunca bir zamandır. İnsilin direncin vardı. Ama transfer sonrası doktor bıraktırdı gliforu.Sizinki doğru olan kızlar öyle olması gerekirdi
Tekrar bi sor istersen canım çünkü genelde veriliyorSizinki doğru olan kızlar öyle olması gerekirdi
Ben tedaviye başlamadan kullanmaya başlamıştım folik asiti. Folbiol 5 mg. Yaş ileri olunca folik asit eksikliğinden dolayı bebeklerde gelişim geriliği olabileceğinden erkenden başlamıştım doktorum da olumlu bakmıştı bu hareketime. Şimdi de kullanmaya devam ediyorum. Gün-de 1 tane. Size neden yrm tablet vermiş anlamadım açıkçası. Ama sıkıntı yapılabilecek bi durum değil her kadının bünyesi ve değerleri farklıdır çünküArkadaşlar doktorunuz size folik asit olarak ne verdi ve günde kaç adet kullanmanızı söyledi? Bana folbiol günde yarım tablet verdi. Ama az gibi geldi bana mg olarak
Tekrar bi sor istersen canım çünkü genelde veriliyorBelki doktorun verdiğini sanıyordur
İnşallahÖnemli olan senin değerinin ikiye katlaması, 12. Gün 100-150 arasında olması iyi diye okumuştum. Ben benim hastanenin değerlerini atıyorum canım. Bu hiç anladığım bir konu değil sağlıkçı arkadaş varsa o cevaplasın ama hastanenin referans değerleri değişebilir laboratuvara göre diye düşünüyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Aynen içinizi ferah tutun, inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınızİnşallahEvet 2 ye katlaması önemliymiş görsel için teşekkür ederim galiba hastaneden hastaneye biraz değişebiliyor referans değeri
Bana elenatal 1 ve falbiol verdi opu öncesinden günde 1 adet ayrıca d vitaminim düşük olduğu için coledan yağ vermişti . Elenatal 1 e ve coledan hala devam ediyorum. Falbiolu opudan önce falan bıraktırdı çok fazla kullanmadım onuArkadaşlar doktorunuz size folik asit olarak ne verdi ve günde kaç adet kullanmanızı söyledi? Bana folbiol günde yarım tablet verdi. Ama az gibi geldi bana mg olarak
İnşAllah herkesin kucağı dolsunAynen içinizi ferah tutun, inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Aklına takılıyorsa sor canım doktorunaSizinki doğru olan kızlar öyle olması gerekirdi
Doğrudur canım gebelikte çok fazla kilo almamaya bakmak lazımGerek görmediyse vardır bir bildiği ben glifor da kullanıyordum uzunca bir zamandır. İnsilin direncin vardı. Ama transfer sonrası doktor bıraktırdı gliforu.
Opudan önce başlamadı mı sende folik asitBana hala vermedi folik asit
Transferden önce sormuştum gerek yok demişti yarım bir daha sorarımTekrar bi sor istersen canım çünkü genelde veriliyorBelki doktorun verdiğini sanıyordur
Canım ben çocukluktan beri kiloluydum. Sonra diyetle 33 kilo verdim. Allah nasip eder gebe kalırsam zaten gebe diyetine başlayacağız endokrin doktorum öyle demişti önce bebişim nasip olsun ben tutarım boğazımıDoğrudur canım gebelikte çok fazla kilo almamaya bakmak lazım
Olsun canim katlasin da yeter ki, burda mesela bana bi daha kan testi yaptirtmamislardi direk jede icin cagirmislardi 1 hafta sonrasinda falanAy çok güzel maşallahbenim sadece 64 oldu
Maşallah ne güzel kilo vermişsinCanım ben çocukluktan beri kiloluydum. Sonra diyetle 33 kilo verdim. Allah nasip eder gebe kalırsam zaten gebe diyetine başlayacağız endokrin doktorum öyle demişti önce bebişim nasip olsun ben tutarım boğazımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?