- 17 Ağustos 2019
- 7.505
- 8.193
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.001
İnşAllah abla inşallah Rabbım seninde güzel haberini almayı nasip etsinYarın şu kam testini yaptır da için temelli rahat etsin küçüğüm
Amin minik kuşumİnşAllah abla inşallah Rabbım seninde güzel haberini almayı nasip etsin
2 aralık dediler canım bana ama bilmiyorum 30 kasimda da yapabilirim 5.gün embriyosu benimkiler. Insallah bebişlerimiz bizimle kalır3 aralık di mı canım test tarıhıntransferımı oldum bakalım artık inşallah gzl haberlerimizi alırız
Hastanede ağrı olur dediler birkaç günKızlar transfer oldgmdan beri biraz adet agrısı cekıyorum var mı böyle bişey yaşayan?
AA tamam süper test değerimi atıcaktım laboratuvar değişikliği oluyor mu diye hastanenin referans değeri değişik geldiTelefondan Google den gir canım sonra dosya ekle var Alta oraya dokun çıkar
Teşekkür ederim buldum bileMesaj yazdığın kutucuğu sol altında dosya ekle yazıyor oradan yükleme yapabilirsin
Merhaba benimde bugun çok açık kahve lekelenme oluyor, 3.gün kondu ve 9.gündeyimUyku tutmuyor canım korkuyorum pembe leke gelmeye devam ediyor bu neyin nesi anlamadım transferin bugun 11. Günü
Benimde hem fitil hem iğneEger
Kan rengindeyse gelen ver tabi devam ediyor sa kahve renginde sıkıntı yokta kan sa bazen riskli ama arkadaş ikizlere hamileydi baya kanaması oldu kese kanaması dediler doğurdu gerşeyi çlk kötüye yorma
3-4 hafta 9'la başliyor. Senin ki niye düşük olsun ki?Kızlar kan sonucum bu. Transferin 10. Gününde vermiştim. Sonuçlar laboratuvara göre değişkenlik gösterir mi acaba hastanenin referans değerleri çok düşük değil mi haftalara göre
Yok benimki bu referansa göre iyi çıkmış oluyor. Ama arkadaşların 9.10. Günlerde 200lerdeya ona göre benim ki düşük dedim. Ama bu testte ki hastane referansı düşük geldi haftaların3-4 hafta 9'la başliyor. Senin ki niye düşük olsun ki?
Canım normaldir heraldeMerhaba benimde bugun çok açık kahve lekelenme oluyor, 3.gün kondu ve 9.gündeyim
Önemli olan referans aralığında olması. 10 falan çıksaydı içine sinmemesini anlardım. Bakalım 12. Gün nasıl cikicak? Bazen 2 katindan fazla da artabiliyor.Yok benimki bu referansa göre iyi çıkmış oluyor. Ama arkadaşların 9.10. Günlerde 200lerdeya ona göre benim ki düşük dedim. Ama bu testte ki hastane referansı düşük geldi haftaların
Aynen haklısın. Aslında benim merak ettiğim diğer hastanelerin referans değerleri. Bakalım artar inşallah herkesin artsın herkes pozitifi görsün ne bilim çok gergin Bi bekleyişÖnemli olan referans aralığında olması. 10 falan çıksaydı içine sinmemesini anlardım. Bakalım 12. Gün nasıl cikicak? Bazen 2 katindan fazla da artabiliyor.
Ne kadar canım folik asit içeriğinde? Bana folita verdi hepsi benzer özellikteymiş. 400 µg yetiyormuş. Günde 1 adet alıyorumArkadaşlar doktorunuz size folik asit olarak ne verdi ve günde kaç adet kullanmanızı söyledi? Bana folbiol günde yarım tablet verdi. Ama az gibi geldi bana mg olarak
Önemli olan senin değerinin ikiye katlaması, 12. Gün 100-150 arasında olması iyi diye okumuştum. Ben benim hastanenin değerlerini atıyorum canım. Bu hiç anladığım bir konu değil sağlıkçı arkadaş varsa o cevaplasın ama hastanenin referans değerleri değişebilir laboratuvara göre diye düşünüyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsınAynen haklısın. Aslında benim merak ettiğim diğer hastanelerin referans değerleri. Bakalım artar inşallah herkesin artsın herkes pozitifi görsün ne bilim çok gergin Bi bekleyiş
Bana içinde folik asitide içeren vitamin verdi ve 400 mg içeriyor bir tablette. Ama bu vitamin de almam gereken çok şey var tek folik asit değilArkadaşlar doktorunuz size folik asit olarak ne verdi ve günde kaç adet kullanmanızı söyledi? Bana folbiol günde yarım tablet verdi. Ama az gibi geldi bana mg olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?