• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

3 aralık di mı canım test tarıhın🥰 transferımı oldum bakalım artık inşallah gzl haberlerimizi alırız🤲
2 aralık dediler canım bana ama bilmiyorum 30 kasimda da yapabilirim 5.gün embriyosu benimkiler. Insallah bebişlerimiz bizimle kalır🤗

Kızlar kan sonucum bu. Transferin 10. Gününde vermiştim. Sonuçlar laboratuvara göre değişkenlik gösterir mi acaba hastanenin referans değerleri çok düşük değil mi haftalara göre

Eklentiler

• IMG_20201121_185942.webp
    IMG_20201121_185942.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar kan sonucum bu. Transferin 10. Gününde vermiştim. Sonuçlar laboratuvara göre değişkenlik gösterir mi acaba hastanenin referans değerleri çok düşük değil mi haftalara göre
3-4 hafta 9'la başliyor. Senin ki niye düşük olsun ki?

3-4 hafta 9'la başliyor. Senin ki niye düşük olsun ki?
Yok benimki bu referansa göre iyi çıkmış oluyor. Ama arkadaşların 9.10. Günlerde 200lerdeya ona göre benim ki düşük dedim. Ama bu testte ki hastane referansı düşük geldi haftaların

Yok benimki bu referansa göre iyi çıkmış oluyor. Ama arkadaşların 9.10. Günlerde 200lerdeya ona göre benim ki düşük dedim. Ama bu testte ki hastane referansı düşük geldi haftaların
Önemli olan referans aralığında olması. 10 falan çıksaydı içine sinmemesini anlardım. Bakalım 12. Gün nasıl cikicak? Bazen 2 katindan fazla da artabiliyor.

Önemli olan referans aralığında olması. 10 falan çıksaydı içine sinmemesini anlardım. Bakalım 12. Gün nasıl cikicak? Bazen 2 katindan fazla da artabiliyor.
Aynen haklısın. Aslında benim merak ettiğim diğer hastanelerin referans değerleri. Bakalım artar inşallah herkesin artsın herkes pozitifi görsün ne bilim çok gergin Bi bekleyiş 🙏🏻

Arkadaşlar doktorunuz size folik asit olarak ne verdi ve günde kaç adet kullanmanızı söyledi? Bana folbiol günde yarım tablet verdi. Ama az gibi geldi bana mg olarak
Ne kadar canım folik asit içeriğinde? Bana folita verdi hepsi benzer özellikteymiş. 400 µg yetiyormuş. Günde 1 adet alıyorum

Aynen haklısın. Aslında benim merak ettiğim diğer hastanelerin referans değerleri. Bakalım artar inşallah herkesin artsın herkes pozitifi görsün ne bilim çok gergin Bi bekleyiş 🙏🏻
Önemli olan senin değerinin ikiye katlaması, 12. Gün 100-150 arasında olması iyi diye okumuştum. Ben benim hastanenin değerlerini atıyorum canım. Bu hiç anladığım bir konu değil sağlıkçı arkadaş varsa o cevaplasın ama hastanenin referans değerleri değişebilir laboratuvara göre diye düşünüyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsın🤗

Eklentiler

• 20201121_200046.webp
    20201121_200046.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar doktorunuz size folik asit olarak ne verdi ve günde kaç adet kullanmanızı söyledi? Bana folbiol günde yarım tablet verdi. Ama az gibi geldi bana mg olarak
Bana içinde folik asitide içeren vitamin verdi ve 400 mg içeriyor bir tablette. Ama bu vitamin de almam gereken çok şey var tek folik asit değil

Back
X