- 9 Ekim 2020
- 5.733
- 7.672
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
Evet ya zordan zormuş.çekilenlere değer umarım;( bende normalden daha ağır oluyor tedavitüp bebek tedavisi için uzun ve zorlu bir süreç diye herkesten duyardım kendim birebir yaşayınca daha iyi anladım
Çok teşekkür ederim canım inş seninde haberini alırızSenin adına çok sevindimhayırlı olsun.benim transferim aralıkta korkum benim iğne ve ilaçlara vücudum aşırı tepki veriyor yan etki yapıyor hormon iğnleri antibiyotikleri bitirwne kdr inanılmaz şeyler yaşadım oyüzden korkuyorum;(
Anladım canım, içini ferah tut bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine de içim rahat olsun dersen bi dahiliyeye görün istersen.Kullandığımız ilaçlardan ötürü yükselmiş olabilir dedi doktor işte regl olup kontrole gidince tekrar değerlendirilecek inşallah transferim ertelenmez yine
Söylemedim;( transfer zamanı konuşucam artık okdr ilacı bünyem kaldırırmı bilmiyorum canm yansın üzülmemde hastanelik olurum die korkuyrm.bakalım ozamn gelince konuşçam belki daha hafif ilaçlar verir bana umarımÇok teşekkür ederim canım inş seninde haberini alırızİşte tedavinin riskleri var maalesef ama sonuca ulaşmak için de göze almak gerekiyor peki etki yapıyosa nasıl bi yol izleyeceksin doktorun öneri de bulunmadı mı acaba?
Evet evet şükürÇok sevindim hamile misiniz maşallah :) Bu haberler en büyük moral bizeBol bol dua edin bizim için de Doktorlar umut vermek istemiyor ben o kanıya vardım Ben artık yüz mimiklerini bile ezberledim o derece muhtacım :)
alternatif ilaçlar vardır.doktorunuzla konuştunuz mu. beni rahatsız eden önemli bir durum olmadı. sadece estrofem kaşıntı yapıyor arada o kadar. bakalım bundan sonra neler yaşayacağız herşey bir muammaEvet ya zordan zormuş.çekilenlere değer umarım;( bende normalden daha ağır oluyor tedavi
Bi çok ilaç var zaten verdiğin kan testlerine göre ilaç dozunu falan ayarlar hepSöylemedim;( transfer zamanı konuşucam artık okdr ilacı bünyem kaldırırmı bilmiyorum canm yansın üzülmemde hastanelik olurum die korkuyrm.bakalım ozamn gelince konuşçam belki daha hafif ilaçlar verir bana umarım
Beni eklememişsin canım transfer tarihi 16 kasım 5.gün tek embriyo test tarihi 29 kasımSelam kızlarrrr
24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm
Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr
Takip cetvelimize dahil olmak için bilgilerinizi mesaj olarak göndermenizi rica ederim
KASIM AYI İÇİN TAKİP CETVELİ
KULLANICI ADI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUMU TEST TARİHİ SONUÇ szryk
2 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO / 5. GÜN EMB. - - berenbade
11 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 20 KASIM 2020 - Cemos9406
23 EKİM 2020 TEK EMBRİYO 1 KASIM 2020 - senasu1
2 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. - - Kavsss
4 KASIM 2020 16 KASIM 2020 - aysunayy
24 EKİM 2020 TEK EMBRİYO / 5. GÜN EMB. 3 KASIM 2020 -
Aminnnnn .bende bir ağrı kesici bile yan etki yapıyor gerisini siz düşünün;((Allah yardımcımız olsunalternatif ilaçlar vardır.doktorunuzla konuştunuz mu. beni rahatsız eden önemli bir durum olmadı. sadece estrofem kaşıntı yapıyor arada o kadar. bakalım bundan sonra neler yaşayacağız herşey bir muamma
kandilin yüzü suyu hürmetine Allah c.c. hepimizin yar ve yardımcısı olsun. bugünün hatırına bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş. amin
Hem de nasıl maddi manevi yıpranıyosuntüp bebek tedavisi için uzun ve zorlu bir süreç diye herkesten duyardım kendim birebir yaşayınca daha iyi anladım
anlıyorum. herkesin bünyesi farklı işte ama doktorlar malesef bu dönemde hassas bünyelere göre ilaç vermiyorlar herhalde . belli başlı ilaçlar var herkes onu kullanıyor sadece dozu kişiye göre değişiyor benim anladığımAminnnnn .bende bir ağrı kesici bile yan etki yapıyor gerisini siz düşünün;((Allah yardımcımız olsun
İnşalllh çok tşk ediyorum Allah yardımcımız olsun her daim cvpladığınız için tşkürlerBi çok ilaç var zaten verdiğin kan testlerine göre ilaç dozunu falan ayarlar hepYa inş düzelir sağ Salim gebelik haberini de alırız
sanırım dediğini gibi standart bir tedavi süreci ne zormuş anne olabilmek inşlh bu çekilen şeylere değeranlıyorum. herkesin bünyesi farklı işte ama doktorlar malesef bu dönemde hassas bünyelere göre ilaç vermiyorlar herhalde . belli başlı ilaçlar var herkes onu kullanıyor sadece dozu kişiye göre değişiyor benim anladığım
amin inş.değer.sanırım dediğini gibi standart bir tedavi süreci ne zormuş anne olabilmek inşlh bu çekilen şeylere değer
bende onu kullanıyorum ama öyle birşey yaşamadım.Selam hanımlar benımde 9 kasım transfer tarıhım. Rahım dınlendırmedeydım. Suan estrofem kullanıyorum ama gecenlerde fazla atmısım. Dr bişey olmaz dedı ama ben yınede endıselıyım. Böle bişey yasayan varmı
Hayır ama mide bulantısı ve baş agrısı yaptıbende onu kullanıyorum ama öyle birşey yaşamadım.
siz de kaşıntı yaptımı acabaa
Benim gerçi transfer tarihim geçti şuan gebeyimSelam hanımlar benımde 9 kasım transfer tarıhım. Rahım dınlendırmedeydım. Suan estrofem kullanıyorum ama gecenlerde fazla atmısım. Dr bişey olmaz dedı ama ben yınede endıselıyım. Böle bişey yasayan varmı
Opudan önce adet için climara bant ve adet söktürücü bir hap vermişti ama şuan e nabıza girmeye çalıştım adına bakmak için giremedim. Bir hafta içinde bu ilaçlarla adet oldum. Opudan sonra ilaç vermedi zaten 10 güne hastalanırsın dedi. 1 ay sonra kontrole çağırdı. Bu süreçte adet söktürücüye gerek yok dedi. Adet olsanda olmasanda 1 sonraya randevu al dedi. Zaten opudan sonrada 7. günde hastalandım. E nabıza girince adına bakar onuda yazarım canım.Canim hangi ilaclari kullandin?
doktor olmaz dediyse bir bildiği vardır.Hayır ama mide bulantısı ve baş agrısı yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?