• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Artık ezberledim 😂😂başımın ucunda bi dosya va

İk zamanlar başımın ucunda bi dosya vardı artık kaldırdım ezberledim saati saatime biliyorum 😂 dakikası şaşmıyor vallahi 🥰
burdan bir arkadaş yazmıştı aklıma çok yattı.telefonunun alarmını kurup ilacın ismini yazıyormuş . onu uyguluyorum.:)

benim alzehimer hastası annem var onunla da ilgilenmek durumunda olduğumdan telefon fikri çok işime yaradı.

burdan bir arkadaş yazmıştı aklıma çok yattı.telefonunun alarmını kurup ilacın ismini yazıyormuş . onu uyguluyorum.:)

benim alzehimer hastası annem var onunla da ilgilenmek durumunda olduğumdan telefon fikri çok işime yaradı.
Bende ara ara telefonumu sessize aldığım için alarm otomatikman sessiz kalıyo riske girmek istemedim😂ama süper fikir tabi ki Allahım kolaylık versin canım sana🙏🏻

amin cnm cümlemize kolaylıklar olsun inş. mübarek kandil günü.

kandilin mübarek olsun bu arada
Çok sağol canım senin de mübarek olsun 🙏🏻Bu günde çok dua ettim ediyorum allahım anne olmak isteyenlere olacaklara yardım etsin bugün dualarımızın hepsi kabul olsun inş🙏🏻

Yediklerine göre değişiyor canim. Bir de ilaç kullaniyormusun
bu sene başında 1,40 tı (tüp bebeğe başlamamıştım doğal yollarla hamile kalmaya çalışıyordum)

aradan birkaç ay geçti tüp bebeğe başlama kararı verince ilk kan değerim de tsh 2,20 ye yükselmiş.

yediklerin derken neler etkiliyor

Merhaba canım, evet oluyorum ama düzensiz. Bazen 33. günde bazen 35 bazende 60 günü bulabiliyor adetim. Ama 60 günü geçtiğim olmadı hiç. Tedaviye başladığımdan beri doğal süreci beklemiyoruz ama ilaç takviyesi ile oluyorum bu süreçte.
Canim hangi ilaclari kullandin?

Canım estrofem,folik asit, crinone jel transfer öncesi ama asıl önemli olan transfer sonrası ...progestan dex iğne(sabah akşam 8 saatte 1)progestan 200 mg fitil,coraspin,oksapar iğne (günde 1)folwo,estrofem (günde 8) proluton depot iğne(4 günde 1 )ama bünyeden bünyeye değişiyor azaltabilir de çoğaltabilir de ilaçları 😌
Bu ne kadar iğne ilaç öyle korktum vallahi

Evet var canım ilk 5 gün normal bünyeden bünyeye değişiyor 👍yumurtalar küçükse iğnelerin dozunu ayarlaması gerekiyor doktorun büyüyo yumurtacıklar☺️ canını sıkma hiç
Evet var canım ilk 5 gün normal bünyeden bünyeye değişiyor 👍yumurtalar küçükse iğnelerin dozunu ayarlaması gerekiyor doktorun büyüyo yumurtacıklar☺️ canını sıkma hiç 🎈
İnşallah 🙏🏻Biraz artırdı dozu ama dün kontrolden sonra buna rağmen yavaş büyüyor dediğinde umutsuzluğa kapıldım. Burada güzel yorumlar okumak iyi geliyor 😊

Yaa içim rahatladı çok teşekkür ederim bir an doktor da yavaş büyüyor deyince korktum. Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım :)
İnan öyle oluyor yani insan gerçekten hep iyi bir şeyler duymak istiyor olumlu şeyler duymak istiyor yani bu zamanlarda gerçekten böyle oluyor muş demekki

Bu ne kadar iğne ilaç öyle korktum vallahi
Aaa yok insan alışıyor hatta artık bünye istiyo 😂hersey bebeklerimiz için değil mi zaten🤰🏻🥰 bunlar bebeğin rahme tutunması için gerekli olan ilaçlar😌sonuç tutundu benimki ama devam ediyorum ederim de çocuğum için yeterki sağlıklı olsun🧿🥰ben iğneden ilaçtan nefret ederdim ama başa gelince öyle bi çekiliyor ki diyorum ya sağ Salim kucağımıza alalım da hersey unutulur❤️

Aaa yok insan alışıyor hatta artık bünye istiyo 😂hersey bebeklerimiz için değil mi zaten🤰🏻🥰 bunlar bebeğin rahme tutunması için gerekli olan ilaçlar😌sonuç tutundu benimki ama devam ediyorum ederim de çocuğum için yeterki sağlıklı olsun🧿🥰ben iğneden ilaçtan nefret ederdim ama başa gelince öyle bi çekiliyor ki diyorum ya sağ Salim kucağımıza alalım da hersey unutulur❤️
Senin adına çok sevindim🥰🥰 hayırlı olsun.benim transferim aralıkta korkum benim iğne ve ilaçlara vücudum aşırı tepki veriyor yan etki yapıyor hormon iğnleri antibiyotikleri bitirwne kdr inanılmaz şeyler yaşadım oyüzden korkuyorum;(

İnşallah 🙏🏻Biraz artırdı dozu ama dün kontrolden sonra buna rağmen yavaş büyüyor dediğinde umutsuzluğa kapıldım. Burada güzel yorumlar okumak iyi geliyor 😊
Ay o doktorlar birde umut verici şeyler söyleseler araya böyle olumsuz durumları araya sıkıştırmasalar olmuyo🤷🏻‍♀️Benim de durumum öyleydi dozu ayarladı sonuca ulaştık çok şükür 🙏🏻Hiç moralini bozma vallahi🎈sen bebeğine odaklan o enerji yeter zaten 🙏🏻🥰olacak olacak🧿🧿

Ay o doktorlar birde umut verici şeyler söyleseler araya böyle olumsuz durumları araya sıkıştırmasalar olmuyo🤷🏻‍♀️Benim de durumum öyleydi dozu ayarladı sonuca ulaştık çok şükür 🙏🏻Hiç moralini bozma vallahi🎈sen bebeğine odaklan o enerji yeter zaten 🙏🏻🥰olacak olacak🧿🧿
Çok sevindim hamile misiniz maşallah :) Bu haberler en büyük moral bize 🌸Bol bol dua edin bizim için de 😊😊 Doktorlar umut vermek istemiyor ben o kanıya vardım 😒Ben artık yüz mimiklerini bile ezberledim o derece muhtacım :)

Back