- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
burdan bir arkadaş yazmıştı aklıma çok yattı.telefonunun alarmını kurup ilacın ismini yazıyormuş . onu uyguluyorum.:)Artık ezberledimbaşımın ucunda bi dosya va
İk zamanlar başımın ucunda bi dosya vardı artık kaldırdım ezberledim saati saatime biliyorumdakikası şaşmıyor vallahi
Bende ara ara telefonumu sessize aldığım için alarm otomatikman sessiz kalıyo riske girmek istemedimburdan bir arkadaş yazmıştı aklıma çok yattı.telefonunun alarmını kurup ilacın ismini yazıyormuş . onu uyguluyorum.:)
benim alzehimer hastası annem var onunla da ilgilenmek durumunda olduğumdan telefon fikri çok işime yaradı.
Hahahaha aynen bende vallaaaaAynı canım bende bekliyorum bugün yarın gelecek, gelmesin diye beklediğim regl dönemini gelsin diye canla başla bekliyorum iki aydır
amin cnm cümlemize kolaylıklar olsun inş. mübarek kandil günü.Bende ara ara telefonumu sessize aldığım için alarm otomatikman sessiz kalıyo riske girmek istemedimama süper fikir tabi ki Allahım kolaylık versin canım sana
Çok sağol canım senin de mübarek olsunamin cnm cümlemize kolaylıklar olsun inş. mübarek kandil günü.
kandilin mübarek olsun bu arada
Bennnn 6 küsürdü ilaç kullandığım halde dozunu yükselltik ve düştü 20 gündeKızlar tsh değeri 2,5 üstünde olan var mı?
Yediklerine göre değişiyor canim. Bir de ilaç kullaniyormusunbu tsh değeri neye göre yükseliyor. benim ilk ölçüldüğün de 1.40 mış sonra 2,40 yükselmiş
bu sene başında 1,40 tı (tüp bebeğe başlamamıştım doğal yollarla hamile kalmaya çalışıyordum)Yediklerine göre değişiyor canim. Bir de ilaç kullaniyormusun
Canim hangi ilaclari kullandin?Merhaba canım, evet oluyorum ama düzensiz. Bazen 33. günde bazen 35 bazende 60 günü bulabiliyor adetim. Ama 60 günü geçtiğim olmadı hiç. Tedaviye başladığımdan beri doğal süreci beklemiyoruz ama ilaç takviyesi ile oluyorum bu süreçte.
Ay inşallah benimde öyle olurBennnn 6 küsürdü ilaç kullandığım halde dozunu yükselltik ve düştü 20 günde
Yaa içim rahatladı çok teşekkür ederim bir an doktor da yavaş büyüyor deyince korktum. Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım :)bence çok da yavaş değil canım 5 günde 13 cm olması bana yavaş gibi gelmedi ben 10 gün kullandım mesela iğneleri
Bu ne kadar iğne ilaç öyle korktum vallahiCanım estrofem,folik asit, crinone jel transfer öncesi ama asıl önemli olan transfer sonrası ...progestan dex iğne(sabah akşam 8 saatte 1)progestan 200 mg fitil,coraspin,oksapar iğne (günde 1)folwo,estrofem (günde 8) proluton depot iğne(4 günde 1 )ama bünyeden bünyeye değişiyor azaltabilir de çoğaltabilir de ilaçları
Evet var canım ilk 5 gün normal bünyeden bünyeye değişiyoryumurtalar küçükse iğnelerin dozunu ayarlaması gerekiyor doktorun büyüyo yumurtacıklar canını sıkma hiç
İnşallahEvet var canım ilk 5 gün normal bünyeden bünyeye değişiyoryumurtalar küçükse iğnelerin dozunu ayarlaması gerekiyor doktorun büyüyo yumurtacıklar canını sıkma hiç
İnan öyle oluyor yani insan gerçekten hep iyi bir şeyler duymak istiyor olumlu şeyler duymak istiyor yani bu zamanlarda gerçekten böyle oluyor muş demekkiYaa içim rahatladı çok teşekkür ederim bir an doktor da yavaş büyüyor deyince korktum. Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım :)
Aaa yok insan alışıyor hatta artık bünye istiyoBu ne kadar iğne ilaç öyle korktum vallahi
tüp bebek tedavisi için uzun ve zorlu bir süreç diye herkesten duyardım kendim birebir yaşayınca daha iyi anladımBu ne kadar iğne ilaç öyle korktum vallahi
Senin adına çok sevindimAaa yok insan alışıyor hatta artık bünye istiyohersey bebeklerimiz için değil mi zaten bunlar bebeğin rahme tutunması için gerekli olan ilaçlar sonuç tutundu benimki ama devam ediyorum ederim de çocuğum için yeterki sağlıklı olsun ben iğneden ilaçtan nefret ederdim ama başa gelince öyle bi çekiliyor ki diyorum ya sağ Salim kucağımıza alalım da hersey unutulur
Ay o doktorlar birde umut verici şeyler söyleseler araya böyle olumsuz durumları araya sıkıştırmasalar olmuyoİnşallahBiraz artırdı dozu ama dün kontrolden sonra buna rağmen yavaş büyüyor dediğinde umutsuzluğa kapıldım. Burada güzel yorumlar okumak iyi geliyor
Kesinlikle, yazıları okumaya çalıştım ama kaçırıyorum aradaİnan öyle oluyor yani insan gerçekten hep iyi bir şeyler duymak istiyor olumlu şeyler duymak istiyor yani bu zamanlarda gerçekten böyle oluyor muş demekki
Çok sevindim hamile misiniz maşallah :) Bu haberler en büyük moral bizeAy o doktorlar birde umut verici şeyler söyleseler araya böyle olumsuz durumları araya sıkıştırmasalar olmuyoBenim de durumum öyleydi dozu ayarladı sonuca ulaştık çok şükür Hiç moralini bozma vallahi sen bebeğine odaklan o enerji yeter zaten olacak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?