• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim gerçi transfer tarihim geçti şuan gebeyim 🤰🏻estrofem günlük dozum 8 adet 😜gece 12 de en son ilacımı içmişim hatırlamıyorum uyku sersemi tekrar kalktığım gece 3 ‘tü yine 2 adet daha attım sonuç 10 😂😂olur öyle arada bi sorun olmuyomuş bende sordum 😇
İnsallahh canım ben receteyı yanlış okumusum sabah ögle aksam bır tane atmam gerekken sabah öglen aksam 3 tane attım 9 tane yanı 🙄 insallah bişey olmaz. Senın gıbı hamiş olurum

İnsallahh canım ben receteyı yanlış okumusum sabah ögle aksam bır tane atmam gerekken sabah öglen aksam 3 tane attım 9 tane yanı 🙄 insallah bişey olmaz. Senın gıbı hamiş olurum
rahim kalınlaştırıcı ilaç olduğu için belki bir tık daha fazla kalınlaşacak. buda kötü birşey değil sanırım

Aaa doktor kac adet alacağını söylemedi mi?benim sabah öğlen akşam gece 2’şer adet.hatta bir kere fazla içtim sorun olmadığını söyledi doktorum😌sende de bişey olmaz hiç merak etme 🥰

Aaa doktor kac adet alacağını söylemedi mi?benim sabah öğlen akşam gece 2’şer adet.hatta bir kere fazla içtim sorun olmadığını söyledi doktorum😌sende de bişey olmaz hiç merak etme 🥰
Doktor yazısı oldugu yanliş okumusum 🤭 aksılık oluyo illa Rabbım sonumuzu hayırlı etsın insallah

amin inş.değer.

benim annem de alzehimer hastası hem ona bakıp hem de bu tedavi sürecine göğüs germeye çalışıyorum.ne güzel söyledin anne olmak ne zormuş.üstelik benim 2.transferim olacak ilki tutunamadı:KK43:(((
Allah yardımcın olsun;( senin annene bakmanın mükafatıda inşlh senin güzel yavrulara kavuşman olur canımsınn bu güzel hayırlı günde Allah kimsenin kucağını boş gözünü yaşlı bırakmadın🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

fazla kalın olduğunda erteleniyor mu onunla ilgili bir bilgim yok. bilenler cevaplayabilir mi
9-10 mm olması gerekiyor normalde.zaten doktor ayarlıyor Rahmin ortamını hazırlıyor 👍fazla kalınlaşma gibi bi durum olması imkansız çünkü doktor kontrolünde oluyorsun sürekli kan veriyorsun ultrasonda bakıyo bir sürü testten geçiyorsun 😇

Allah yardımcın olsun;( senin annene bakmanın mükafatıda inşlh senin güzel yavrulara kavuşman olur canımsınn bu güzel hayırlı günde Allah kimsenin kucağını boş gözünü yaşlı bırakmadın🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
amin inş.l Allah razı olsun tüm güzel dileklerin seninde başına gelir inş. :)

Selam hanımlar benımde 9 kasım transfer tarıhım. Rahım dınlendırmedeydım. Suan estrofem kullanıyorum ama gecenlerde fazla atmısım. Dr bişey olmaz dedı ama ben yınede endıselıyım. Böle bişey yasayan varmı
Canım hayırlı olsun inşallah, tek embriyo mu çift embriyo mu bide kaçıncı gün embriyosu test tarihi için ne dediler

Back