• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba benimde Kasım’da transfer olacak inşallah 🙏 Ekim’in ilk haftası opu işlemim oldu. Bende pco olduğu için 1 ay rahim dinlendirme yapalım dediler. 10 gün sonra kontrolüm var eğer herşey yolundaysa transfer tarihi belli olucak ☺️
Cnm pco olduğunu gördüm, sen kendinden adet oluyormusun?

Cnm pco olduğunu gördüm, sen kendinden adet oluyormusun?
Merhaba canım, evet oluyorum ama düzensiz. Bazen 33. günde bazen 35 bazende 60 günü bulabiliyor adetim. Ama 60 günü geçtiğim olmadı hiç. Tedaviye başladığımdan beri doğal süreci beklemiyoruz ama ilaç takviyesi ile oluyorum bu süreçte.

Kızlar transfer tarihi belli olanlar kullandığınız ilaçlar neler yada takviye ne yapıyorsunuz

Kızlar transfer tarihi belli olanlar kullandığınız ilaçlar neler yada takviye ne yapıyorsunuz

tarih belli olmamakla birlikte 2.transferim dondurulmuş embriyo olucak.
şu anda estrofem - folik asit - ve d vitamini kullanıyorum .takviye olarak kuruyemiş, yumurta ve meyve tüktemeye özen gösteriyorum.

sizin kaçıncı transferiniz olacak

kızlar merhaba 1 haftadır estrofem kullanıyorum fakat bugün göğüslerimde inceden bir sızı ve dolgunluk hissi var. bu normal mi ya da benim gibi bunu yaşayan var mı.
Normal kabul ediliyo ama yine de ilerlerse yan etkiler doktora tekrar iletmekte fayda var canım

Normal kabul ediliyo ama yine de ilerlerse yan etkiler doktora tekrar iletmekte fayda var canım
ayrıca kaşıntı yapıp göğsümde sivilce tarzı kabarıklıklar oldu birkaç tane .doktora söyledim yumurtaları fazla uyardığı için normal kabul edilir dedi

Canım estrofem,folik asit, crinone jel transfer öncesi ama asıl önemli olan transfer sonrası ...progestan dex iğne(sabah akşam 8 saatte 1)progestan 200 mg fitil,coraspin,oksapar iğne (günde 1)folwo,estrofem (günde 8) proluton depot iğne(4 günde 1 )ama bünyeden bünyeye değişiyor azaltabilir de çoğaltabilir de ilaçları 😌

Canım estrofem,folik asit, crinone jel transfer öncesi ama asıl önemli olan transfer sonrası ...progestan dex iğne(sabah akşam 8 saatte 1)progestan 200 mg fitil,coraspin,oksapar iğne (günde 1)folwo,estrofem (günde 8) proluton depot iğne(4 günde 1 )ama bünyeden bünyeye değişiyor azaltabilir de çoğaltabilir de ilaçları 😌
herşeyi geçtim kullanacağın saatleri aklında nasıl tuttun. ben iki taneyi zor takip ediyorum

ayrıca kaşıntı yapıp göğsümde sivilce tarzı kabarıklıklar oldu birkaç tane .doktora söyledim yumurtaları fazla uyardığı için normal kabul edilir dedi
Belli ki ciddi belirtileri var şaka gibi doktora söylüyorsun ama yumurtaları öne sürüyo🤨bırakırsan da yan etkileri sonlanacak ama hamileliğin sürdürülebilmesi için önemli rol oynuyo😔yani arada sıkıştın tabi..peki alternatif önermedi mi doktor yapılabilecek bişey yokmu?

herşeyi geçtim kullanacağın saatleri aklında nasıl tuttun. ben iki taneyi zor takip ediyorum
Artık ezberledim 😂😂başımın ucunda bi dosya va
İk zamanlar başımın ucunda bi dosya vardı artık kaldırdım ezberledim saati saatime biliyorum 😂 dakikası şaşmıyor vallahi 🥰

Belli ki ciddi belirtileri var şaka gibi doktora söylüyorsun ama yumurtaları öne sürüyo🤨bırakırsan da yan etkileri sonlanacak ama hamileliğin sürdürülebilmesi için önemli rol oynuyo😔yani arada sıkıştın tabi..peki alternatif önermedi mi doktor yapılabilecek bişey yokmu?
göğsüm de çıkınca çok panikledim devam ederse başka bir alternatif düşünürüz dedi doktor . kaşıntım bir ara durdu o yüzden rahatlamıştım fakat ara ara yine başladı.cumartesiye kadar beklicem devam ederse kontrolde tekrar dile getireceğim

göğsüm de çıkınca çok panikledim devam ederse başka bir alternatif düşünürüz dedi doktor . kaşıntım bir ara durdu o yüzden rahatlamıştım fakat ara ara yine başladı.cumartesiye kadar beklicem devam ederse kontrolde tekrar dile getireceğim
Yani bazı doktorlar çok rahat yaaa yaşadığın sıkıntıyı bilmiyo dile getirsen de kolay geliyo hersey onlara😕inş düzelir canım en Kısa zamanda🙏🏻

Back