• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Senin adına çok sevindim🥰🥰 hayırlı olsun.benim transferim aralıkta korkum benim iğne ve ilaçlara vücudum aşırı tepki veriyor yan etki yapıyor hormon iğnleri antibiyotikleri bitirwne kdr inanılmaz şeyler yaşadım oyüzden korkuyorum;(
Çok teşekkür ederim canım inş seninde haberini alırız🙏🏻❤️İşte tedavinin riskleri var maalesef ama sonuca ulaşmak için de göze almak gerekiyor😔 peki etki yapıyosa nasıl bi yol izleyeceksin doktorun öneri de bulunmadı mı acaba?

Kullandığımız ilaçlardan ötürü yükselmiş olabilir dedi doktor işte regl olup kontrole gidince tekrar değerlendirilecek inşallah transferim ertelenmez yine 😔
Anladım canım, içini ferah tut bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine de içim rahat olsun dersen bi dahiliyeye görün istersen.

Çok teşekkür ederim canım inş seninde haberini alırız🙏🏻❤️İşte tedavinin riskleri var maalesef ama sonuca ulaşmak için de göze almak gerekiyor😔 peki etki yapıyosa nasıl bi yol izleyeceksin doktorun öneri de bulunmadı mı acaba?
Söylemedim;( transfer zamanı konuşucam artık okdr ilacı bünyem kaldırırmı bilmiyorum canm yansın üzülmemde hastanelik olurum die korkuyrm.bakalım ozamn gelince konuşçam belki daha hafif ilaçlar verir bana umarım🙏🏻🙏🏻

Çok sevindim hamile misiniz maşallah :) Bu haberler en büyük moral bize 🌸Bol bol dua edin bizim için de 😊😊 Doktorlar umut vermek istemiyor ben o kanıya vardım 😒Ben artık yüz mimiklerini bile ezberledim o derece muhtacım :)
Evet evet şükür 🙏🏻🥰ben hep dua ediyorum anne olmak isteyen herkesin allahım kucağını boş bırakmasın canım🙏🏻doktorunu çok iyi seçmen gerekiyor artı merkezlerindeki laboratuvar ortamlarına kadar önemli.ben şansa kader buldum çok şükür ki ilk deneme 🧿zaten doktorum gebe kalmadan göndermiyor rekor kırıyo 😂 yaaa inş bu hayır mübarek günde dualarımız kabul olur 🙏🏻

Evet ya zordan zormuş.çekilenlere değer umarım;( bende normalden daha ağır oluyor tedavi 😭😭
alternatif ilaçlar vardır.doktorunuzla konuştunuz mu. beni rahatsız eden önemli bir durum olmadı. sadece estrofem kaşıntı yapıyor arada o kadar. bakalım bundan sonra neler yaşayacağız herşey bir muamma

kandilin yüzü suyu hürmetine Allah c.c. hepimizin yar ve yardımcısı olsun. bugünün hatırına bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş. amin

Söylemedim;( transfer zamanı konuşucam artık okdr ilacı bünyem kaldırırmı bilmiyorum canm yansın üzülmemde hastanelik olurum die korkuyrm.bakalım ozamn gelince konuşçam belki daha hafif ilaçlar verir bana umarım🙏🏻🙏🏻
Bi çok ilaç var zaten verdiğin kan testlerine göre ilaç dozunu falan ayarlar hep😌Ya inş düzelir sağ Salim gebelik haberini de alırız 🥰🧿

Selam kızlarrrr :KK71:

24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm :KK56:

Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr :KK33:

Takip cetvelimize dahil olmak için bilgilerinizi mesaj olarak göndermenizi rica ederim :KK200:

KASIM AYI İÇİN TAKİP CETVELİ

KULLANICI ADITRANSFER TARİHİEMBRİYO DURUMU TEST TARİHİ SONUÇ

szryk

2 KASIM 2020ÇİFT EMBRİYO / 5. GÜN EMB.--

berenbade

11 KASIM 2020TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB.20 KASIM 2020-

Cemos9406

23 EKİM 2020TEK EMBRİYO1 KASIM 2020-

senasu1

2 KASIM 2020TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB.--

Kavsss

4 KASIM 202016 KASIM 2020-

aysunayy

24 EKİM 2020TEK EMBRİYO / 5. GÜN EMB.3 KASIM 2020-
Beni eklememişsin canım transfer tarihi 16 kasım 5.gün tek embriyo test tarihi 29 kasım

alternatif ilaçlar vardır.doktorunuzla konuştunuz mu. beni rahatsız eden önemli bir durum olmadı. sadece estrofem kaşıntı yapıyor arada o kadar. bakalım bundan sonra neler yaşayacağız herşey bir muamma

kandilin yüzü suyu hürmetine Allah c.c. hepimizin yar ve yardımcısı olsun. bugünün hatırına bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş. amin
Aminnnnn .bende bir ağrı kesici bile yan etki yapıyor gerisini siz düşünün;((Allah yardımcımız olsun

Aminnnnn .bende bir ağrı kesici bile yan etki yapıyor gerisini siz düşünün;((Allah yardımcımız olsun
anlıyorum. herkesin bünyesi farklı işte ama doktorlar malesef bu dönemde hassas bünyelere göre ilaç vermiyorlar herhalde . belli başlı ilaçlar var herkes onu kullanıyor sadece dozu kişiye göre değişiyor benim anladığım

anlıyorum. herkesin bünyesi farklı işte ama doktorlar malesef bu dönemde hassas bünyelere göre ilaç vermiyorlar herhalde . belli başlı ilaçlar var herkes onu kullanıyor sadece dozu kişiye göre değişiyor benim anladığım
sanırım dediğini gibi standart bir tedavi süreci ne zormuş anne olabilmek inşlh bu çekilen şeylere değer🥺

sanırım dediğini gibi standart bir tedavi süreci ne zormuş anne olabilmek inşlh bu çekilen şeylere değer🥺
amin inş.değer.

benim annem de alzehimer hastası hem ona bakıp hem de bu tedavi sürecine göğüs germeye çalışıyorum.ne güzel söyledin anne olmak ne zormuş.üstelik benim 2.transferim olacak ilki tutunamadı:((((

Selam hanımlar benımde 9 kasım transfer tarıhım. Rahım dınlendırmedeydım. Suan estrofem kullanıyorum ama gecenlerde fazla atmısım. Dr bişey olmaz dedı ama ben yınede endıselıyım. Böle bişey yasayan varmı
bende onu kullanıyorum ama öyle birşey yaşamadım.

siz de kaşıntı yaptımı acabaa

Selam hanımlar benımde 9 kasım transfer tarıhım. Rahım dınlendırmedeydım. Suan estrofem kullanıyorum ama gecenlerde fazla atmısım. Dr bişey olmaz dedı ama ben yınede endıselıyım. Böle bişey yasayan varmı
Benim gerçi transfer tarihim geçti şuan gebeyim 🤰🏻estrofem günlük dozum 8 adet 😜gece 12 de en son ilacımı içmişim hatırlamıyorum uyku sersemi tekrar kalktığım gece 3 ‘tü yine 2 adet daha attım sonuç 10 😂😂olur öyle arada bi sorun olmuyomuş bende sordum 😇

Canim hangi ilaclari kullandin?
Opudan önce adet için climara bant ve adet söktürücü bir hap vermişti ama şuan e nabıza girmeye çalıştım adına bakmak için giremedim. Bir hafta içinde bu ilaçlarla adet oldum. Opudan sonra ilaç vermedi zaten 10 güne hastalanırsın dedi. 1 ay sonra kontrole çağırdı. Bu süreçte adet söktürücüye gerek yok dedi. Adet olsanda olmasanda 1 sonraya randevu al dedi. Zaten opudan sonrada 7. günde hastalandım. E nabıza girince adına bakar onuda yazarım canım.

Back