• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ayy bişey daha sorucam kızlar 🙈 bende kan pihtilasmasi çıktı, transferle kan sulandiriciya başlayacağım. Sağlık ocağı yazıyor mu kan sulandirici iğne?

Evet evet şükür 🙏🏻🥰ben hep dua ediyorum anne olmak isteyen herkesin allahım kucağını boş bırakmasın canım🙏🏻doktorunu çok iyi seçmen gerekiyor artı merkezlerindeki laboratuvar ortamlarına kadar önemli.ben şansa kader buldum çok şükür ki ilk deneme 🧿zaten doktorum gebe kalmadan göndermiyor rekor kırıyo 😂 yaaa inş bu hayır mübarek günde dualarımız kabul olur 🙏🏻
Amiiin 🤲🏻Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 😊🙏🏻 Doktorumdan çok memnunum aslında inşallah mutlu sona ulaşırız. Siz nerede tedavi gördünüz 😊

tarih belli olmamakla birlikte 2.transferim dondurulmuş embriyo olucak.
şu anda estrofem - folik asit - ve d vitamini kullanıyorum .takviye olarak kuruyemiş, yumurta ve meyve tüktemeye özen gösteriyorum.

sizin kaçıncı transferiniz olacak
İlk olacak. Bende avakado kabak çekirdeği ananas ve kefir aldım hepsini yiyorum ara ara aklımda kalmasın diye ne duyduysam aldım 🤭

Canım estrofem,folik asit, crinone jel transfer öncesi ama asıl önemli olan transfer sonrası ...progestan dex iğne(sabah akşam 8 saatte 1)progestan 200 mg fitil,coraspin,oksapar iğne (günde 1)folwo,estrofem (günde 8) proluton depot iğne(4 günde 1 )ama bünyeden bünyeye değişiyor azaltabilir de çoğaltabilir de ilaçları 😌
Progestan iğneyi transferden sonramı soylediler kullan diye yoksa biliyormuydunuz oncesinden

bu sene başında 1,40 tı (tüp bebeğe başlamamıştım doğal yollarla hamile kalmaya çalışıyordum)

aradan birkaç ay geçti tüp bebeğe başlama kararı verince ilk kan değerim de tsh 2,20 ye yükselmiş.

yediklerin derken neler etkiliyor
Karalahana, brokoli,karnabahar,beyaz lahana,turpgil ailesi,tuzun iyotlu olacak. Internet e yazarsan daha iyi cevap alırsın canim

Canım baksana benim ilaçlarım bunlar
Cetrotide yumurtanin kendiliğinden çatlamasını engellemek için veriyorlar. Bana da bugün verdi dr. 5 gün gonal f ve merional vurdum. 3 gün onlara yine devam edicem ve ekstra cetrotide. Ama beni uyardılar. Diğer iğneleri aynı saatte vur, tam yarim saat sonra da cetrodite vur diye.

Selam hanımlar benımde 9 kasım transfer tarıhım. Rahım dınlendırmedeydım. Suan estrofem kullanıyorum ama gecenlerde fazla atmısım. Dr bişey olmaz dedı ama ben yınede endıselıyım. Böle bişey yasayan varmı
Bennnnnnn😂😂😂😂 1 alacağım yerde iki aldım. Bir şey olmaz ya. 9. Gün 2 ye çıkacak zaten

İnşalllh çok tşk ediyorum Allah yardımcımız olsun her daim cvpladığınız için tşkürler🙏🏻🙏🏻🥰
Benim annem meme kanseri doktor çok dikkate aldı bunu ve ona göre ilaçlarımı verdi opu olduktan sonrada hemen atalım vücuttan bu hormonları annen hasta sende risk grubunda sin dedi. inanıyorum ki hassas durumunu dosyaya yazmıştır sizde dile getirin yine ara ara bı ayarlama yaparlar

Kızlar bişey sorucam size. Doktor bana dikkat etmem gereken şeyleri söylemedi. Transfer 4 kasimda. Ancak, havuz, deniz, cinsellik, kahve vb var mı yasak. Doktor size bişey söyledi mi?
2 Kasım'da benim transfer bnada henüz söylenmedi transferden sonra sorarim

Benim annem meme kanseri doktor çok dikkate aldı bunu ve ona göre ilaçlarımı verdi opu olduktan sonrada hemen atalım vücuttan bu hormonları annen hasta sende risk grubunda sin dedi. inanıyorum ki hassas durumunu dosyaya yazmıştır sizde dile getirin yine ara ara bı ayarlama yaparlar
haklısınız drumla bunları detaylı görüşçem transfer zamanı .haklısınız hassasiyet durumu çok önemli.çok tşk ediyorum.🌸🌸

Valla benim de 2 buçuk yıldır olmuyor. Her şey normal ama sebepsiz infertilite deniliyor
Ben 8 yıllık evliyim. Biz de hep sebepsiz infertilite zannediyorduk. Taa ki eşim tüp bebek merkezinde test yaptırana kadar. Araştırma ve devlet hastanelerinde malesef otomatik olarak değerlendiriliyor sperm. Tüp bebek merkezlerinde embriyologlar çıplak gözle izliyor. Morfoloji 2 ileri hareketli 0 cıktı. Inanamadik ve yine araştırma hastanesinde test yaptırdı. Malesef yine sorun yok gözüktü.

Back