- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
Aynı canım bende bekliyorum bugün yarın gelecek, gelmesin diye beklediğim regl dönemini gelsin diye canla başla bekliyorum iki aydırMerhaba canımmm ben reglimi bekliyorum bir iki güne olurum muhtemelen.lucrin için tarih vercekler.
Ekleyeyim canım kasımın kaçında olacak transferin ? Tek embriyo mu çift embriyo mu? Kaçıncı gün embriyosupembiş beni ekleyebilirsin kasım da transferim olacak inş.
teşekkür ederim canımBende olmadı ama normal canim
Sıkıntı etme canım, doktora göründün mü? İlaçla çabuk düzeliyor değerBenim baya yüksek canım 3.17
Ekleyeyim canım kasımın kaçında olacak transferin ? Tek embriyo mu çift embriyo mu? Kaçıncı gün embriyosu
Cnm pco olduğunu gördüm, sen kendinden adet oluyormusun?Merhaba benimde Kasım’da transfer olacak inşallahEkim’in ilk haftası opu işlemim oldu. Bende pco olduğu için 1 ay rahim dinlendirme yapalım dediler. 10 gün sonra kontrolüm var eğer herşey yolundaysa transfer tarihi belli olucak
Merhaba canım, evet oluyorum ama düzensiz. Bazen 33. günde bazen 35 bazende 60 günü bulabiliyor adetim. Ama 60 günü geçtiğim olmadı hiç. Tedaviye başladığımdan beri doğal süreci beklemiyoruz ama ilaç takviyesi ile oluyorum bu süreçte.Cnm pco olduğunu gördüm, sen kendinden adet oluyormusun?
Kızlar transfer tarihi belli olanlar kullandığınız ilaçlar neler yada takviye ne yapıyorsunuz
Kullandığımız ilaçlardan ötürü yükselmiş olabilir dedi doktor işte regl olup kontrole gidince tekrar değerlendirilecek inşallah transferim ertelenmez yineSıkıntı etme canım, doktora göründün mü? İlaçla çabuk düzeliyor değer
Canım benimse transfer tarihi regl olup kontrole gidince belli olacak ama ben şuanda innate ve diofol kullanıyorumKızlar transfer tarihi belli olanlar kullandığınız ilaçlar neler yada takviye ne yapıyorsunuz
Normal kabul ediliyo ama yine de ilerlerse yan etkiler doktora tekrar iletmekte fayda var canımkızlar merhaba 1 haftadır estrofem kullanıyorum fakat bugün göğüslerimde inceden bir sızı ve dolgunluk hissi var. bu normal mi ya da benim gibi bunu yaşayan var mı.
ayrıca kaşıntı yapıp göğsümde sivilce tarzı kabarıklıklar oldu birkaç tane .doktora söyledim yumurtaları fazla uyardığı için normal kabul edilir dediNormal kabul ediliyo ama yine de ilerlerse yan etkiler doktora tekrar iletmekte fayda var canım
Canım estrofem,folik asit, crinone jel transfer öncesi ama asıl önemli olan transfer sonrası ...progestan dex iğne(sabah akşam 8 saatte 1)progestan 200 mg fitil,coraspin,oksapar iğne (günde 1)folwo,estrofem (günde 8) proluton depot iğne(4 günde 1 )ama bünyeden bünyeye değişiyor azaltabilir de çoğaltabilir de ilaçlarıKızlar transfer tarihi belli olanlar kullandığınız ilaçlar neler yada takviye ne yapıyorsunuz
herşeyi geçtim kullanacağın saatleri aklında nasıl tuttun. ben iki taneyi zor takip ediyorumCanım estrofem,folik asit, crinone jel transfer öncesi ama asıl önemli olan transfer sonrası ...progestan dex iğne(sabah akşam 8 saatte 1)progestan 200 mg fitil,coraspin,oksapar iğne (günde 1)folwo,estrofem (günde 8) proluton depot iğne(4 günde 1 )ama bünyeden bünyeye değişiyor azaltabilir de çoğaltabilir de ilaçları
Belli ki ciddi belirtileri var şaka gibi doktora söylüyorsun ama yumurtaları öne sürüyoayrıca kaşıntı yapıp göğsümde sivilce tarzı kabarıklıklar oldu birkaç tane .doktora söyledim yumurtaları fazla uyardığı için normal kabul edilir dedi
Artık ezberledimherşeyi geçtim kullanacağın saatleri aklında nasıl tuttun. ben iki taneyi zor takip ediyorum
İk zamanlar başımın ucunda bi dosya vardı artık kaldırdım ezberledim saati saatime biliyorumherşeyi geçtim kullanacağın saatleri aklında nasıl tuttun. ben iki taneyi zor takip ediyorum
göğsüm de çıkınca çok panikledim devam ederse başka bir alternatif düşünürüz dedi doktor . kaşıntım bir ara durdu o yüzden rahatlamıştım fakat ara ara yine başladı.cumartesiye kadar beklicem devam ederse kontrolde tekrar dile getireceğimBelli ki ciddi belirtileri var şaka gibi doktora söylüyorsun ama yumurtaları öne sürüyobırakırsan da yan etkileri sonlanacak ama hamileliğin sürdürülebilmesi için önemli rol oynuyo yani arada sıkıştın tabi..peki alternatif önermedi mi doktor yapılabilecek bişey yokmu?
Yani bazı doktorlar çok rahat yaaa yaşadığın sıkıntıyı bilmiyo dile getirsen de kolay geliyo hersey onlaragöğsüm de çıkınca çok panikledim devam ederse başka bir alternatif düşünürüz dedi doktor . kaşıntım bir ara durdu o yüzden rahatlamıştım fakat ara ara yine başladı.cumartesiye kadar beklicem devam ederse kontrolde tekrar dile getireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?