- Konu Sahibi pembiss123
Cok tesekkür ederim canımHadi hayırlı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkür ederim canımHadi hayırlı olsun canım
hadi hayırlı olsun canım tedavin senden bilgi bekliyoruz :)Merhaba canım benim de Perşembe çatlatma iğnesi olacak transfer günüm daha belli değil dedi Hocam yumurtalıklara göre karar verecez dedi
24 ekim de 4.gunum buguncanım olumsuz düşünme sakıın ne zaman transfer edildi sana
canım test tarihin ne zamanKistmi oldu acaba yada başka bir sorunmu vardı neden sormadinizki. Benim olmadı opudan sonra 2. Adetle natürel transfer için başladım ilaç yok hiç o ara sadece vitamin
Canım tek embriyo mu çift embriyo mu ? bide kaçıncı gün embriyosuCanım beni de takvime ekler misin? Transfer tarihim 4 Kasım, herhalde test içinde 16 Kasım tarihini verirler
senide ekleyeyim o halde listeye kasım ayında öğreneceksin sonucu nasılsa :) tek mi çift mi canım bide kaçıncı gün embriyosu test ne zaman yapılacak24 ekim de 4.gunum bugun
canım sen transfer olacaktın dimi ?Kızlar adet oldum hele şükür bugun doktoruma Haber vercem tedavıye baslıcaz bu arada lucrını adetın 21. Gunu vurulanlar normalde dongum 28 dir 32. Gunde oldum
Çok erken yapmışsın heyecandan tabiAma bekle bi kaç gün daha kanama lekelenme yoksa sorun da yokMuhtemelen pozitif İnşKızlar şimdi fark ettim bugün progesti
Kızlar tekrar test yaptım negatif çıktı ilginç oldu ama yok sanırım
canım senin transfer tarihin belli mi?Kızlar bende nasipse kasımda transfer olacaklardanim:)
Bu transfere 2 3 gün kalaya kadar her sabah kahvaltıda 2 dilim ananas kesip yiyin.
Rahimi kuvvetlendiriyormus.
Tek 5.gun embriyosu tes tarihim 3 kasimsenide ekleyeyim o halde listeye kasım ayında öğreneceksin sonucu nasılsa :) tek mi çift mi canım bide kaçıncı gün embriyosu test ne zaman yapılacak
canım senin transfer tarihin belli miydipembiss123 canım transfer olucakları listelesen nasıl olur aslında sormuştum ama görmedin sanırım
Bana daha var Kasım ortasında adet olucam canımFly3646 senin tarih ne zaman belli olacak canım :)
benim 6 tane var canım
Aynen canım transfer hazırlığı benımcanım sen transfer olacaktın dimi ?
2 tane dondurulmuş embriyom varbenim 2 tane var
hayırlısı olsun inşallah canım önemli olan kalşteli olmaları , senin transfer ne zaman2 tane dondurulmuş embriyom var
Hadi gözün aydınKızlar adet oldum hele şükür bugun doktoruma Haber vercem tedavıye baslıcaz bu arada lucrını adetın 21. Gunu vurulanlar normalde dongum 28 dir 32. Gunde oldum
peki dondurulmuş mu canım yoksa yeni tedavi miBana daha var Kasım ortasında adet olucam canım