- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
Dondurulmuş canım. Temmuzda ilk transferimi oldum ama dis gebelik geçirdim kasımda insaallh 2.yi olucampeki dondurulmuş mu canım yoksa yeni tedavi mi
canım senin transfer tarihin belli miydi
ayyy inşallah bebiş sana sıkıca tutunsunnn ♥Dondurulmuş canım. Temmuzda ilk transferimi oldum ama dis gebelik geçirdim kasımda insaallh 2.yi olucam
Çok erken yapmışsın heyecandan tabiAma bekle bi kaç gün daha kanama lekelenme yoksa sorun da yok Muhtemelen pozitif İnş
2 tane canim. 5. Gün AA kaliteKizlar kaçtane dondurulan embriyonuz var?
Tesekkür ederim canımHadi gözün aydın
Kuzu resimde hiç belli değil ben bile zor görüyorum yeminle diğeri de bilgin tek çizgi yarın falan da yapıcam foto da belirli bişey çıkarsa hemen atcam zatenNasil ya dun de yapmistin vardi ondan ama 2 testinde resmininatabilirmisin
amin hepimizin ki hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla ilerlesin inş. 31 ekim de kontrolüm var.şu anda estrofem kullanıyorum bakalım neler olacak. ilki hiç tutunamadıhayırlısı olsun inşallah canım önemli olan kalşteli olmaları , senin transfer ne zaman
hiç öyle düşünme canım pozitif düşün, bu artık yeni bir başlangıçamin hepimizin ki hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla ilerlesin inş. 31 ekim de kontrolüm var.şu anda estrofem kullanıyorum bakalım neler olacak. ilki hiç tutunamadı2.denemem olacak buruk bir bekleyiş benimki
sagol canım haklısın yapacak birşey yok. hiç ara vermeden yola devam ediyorum. rabbim bize de o cennet kokulu minikleri görmeyi nasip etsin inş. aminhiç öyle düşünme canım pozitif düşün, bu artık yeni bir başlangıç
Amiiin canım inşallahsagol canım haklısın yapacak birşey yok. hiç ara vermeden yola devam ediyorum. rabbim bize de o cennet kokulu minikleri görmeyi nasip etsin inş. amin
Merhaba benimde Kasım’da transfer olacak inşallahhiç kimse yok mu bana arkadaş olacak
Benim arada çıkıyor canım, 2.7 filan oluyor. Tıpta endokrinoloji doktorum 2 civarında tutmamız gerektiğini söyledi çocuk düşündüğümü söyleyince. Normalde ilaç kullanmama gerek yokmuş ama en düşük doz kullanıyorum.Kızlar tsh değeri 2,5 üstünde olan var mı?
Merhaba canımmm ben reglimi bekliyorum bir iki güne olurum muhtemelen.lucrin için tarih vercekler.kızlar listeye dahil olmak isteyenler bana bilgilerini yazabilir mi lütfen :)
pembiş beni ekleyebilirsin kasım da transferim olacak inş.kızlar listeye dahil olmak isteyenler bana bilgilerini yazabilir mi lütfen :)
Bende olmadı ama normal canimkızlar merhaba 1 haftadır estrofem kullanıyorum fakat bugün göğüslerimde inceden bir sızı ve dolgunluk hissi var. bu normal mi ya da benim gibi bunu yaşayan var mı.
Ay hadi inşallah canımmm seninle yakın tarihlerde olabiliriz bende regl olmayı bekliyorumMerhaba benimde Kasım’da transfer olacak inşallahEkim’in ilk haftası opu işlemim oldu. Bende pco olduğu için 1 ay rahim dinlendirme yapalım dediler. 10 gün sonra kontrolüm var eğer herşey yolundaysa transfer tarihi belli olucak
Benim baya yüksek canım 3.17Benim arada çıkıyor canım, 2.7 filan oluyor. Tıpta endokrinoloji doktorum 2 civarında tutmamız gerektiğini söyledi çocuk düşündüğümü söyleyince. Normalde ilaç kullanmama gerek yokmuş ama en düşük doz kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?