Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

hayırlısı olsun inşallah canım önemli olan kalşteli olmaları , senin transfer ne zaman
amin hepimizin ki hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla ilerlesin inş. 31 ekim de kontrolüm var.şu anda estrofem kullanıyorum bakalım neler olacak. ilki hiç tutunamadı 2.denemem olacak buruk bir bekleyiş benimki

amin hepimizin ki hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla ilerlesin inş. 31 ekim de kontrolüm var.şu anda estrofem kullanıyorum bakalım neler olacak. ilki hiç tutunamadı 2.denemem olacak buruk bir bekleyiş benimki
hiç öyle düşünme canım pozitif düşün, bu artık yeni bir başlangıç

Kızlar tsh değeri 2,5 üstünde olan var mı?
Benim arada çıkıyor canım, 2.7 filan oluyor. Tıpta endokrinoloji doktorum 2 civarında tutmamız gerektiğini söyledi çocuk düşündüğümü söyleyince. Normalde ilaç kullanmama gerek yokmuş ama en düşük doz kullanıyorum.

kızlar merhaba 1 haftadır estrofem kullanıyorum fakat bugün göğüslerimde inceden bir sızı ve dolgunluk hissi var. bu normal mi ya da benim gibi bunu yaşayan var mı.

Ay hadi inşallah canımmm seninle yakın tarihlerde olabiliriz bende regl olmayı bekliyorum bu hafta olucam inşallah

Benim baya yüksek canım 3.17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…