• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aaa aynımı günlerimiz süper:) goguslerde hassasiyet devamlı bişey yeme hissi ve ara ara bunaliyorum sıcak basıyor ara ara bel ağrısı kasıklarda sancı hissi ama regli günüm pazartesi Allah korusun regli belirtileri bunlar aynı zamanda da oyuzden çok tetikteyim kendimi kaptirmakta istemiyorum kuzum
Bende hiç bi belirti yok adet sancısı gibi degil ama kasıkta tuaf bi sancı oluyor sanki şiş gibi hanı yumurta büyütürken şişodu ya öyle bide kullandığım progestan iğnesi tutmasa bile Allah korusun adet ağrısı yapmaz gibime gelio rahim duvarımı kalınlaştırıyor ya

Cnm 2 iğne ve estorfem kullanıyorum progestani fitil olarak kullanıyorum bende günde 3 defa okadar kan sulandırıcı ilk 3 gün CORASPİN verdi..pembe bı lekelenmem oldu 3.gun gecesi ..ertesi gün kesti corapini..
Leke gelince mi kesti aspirini?bence o tutunma lekesidir inşallah ben nötrüm hiç bişe yok

Leke gelince mi kesti aspirini?bence o tutunma lekesidir inşallah ben nötrüm hiç bişe yok
3.gun gecesi küçük abdestimi yapınca silinirken pembe bı leke geldi hemen foto çekip hemşiremle ve doktoruma attım..hemsirem CORASPİN icmene artık gerek yok..vücutta artan progestan hormonumdan kaynaklı bazı hastalarımıza oluyor lekelenme dedi..doktorumda knaamaya dönerse veya lekelenme devam ederse tekrar konuşalım rahat ol düşünme panik yapacak bı durum yok dedi..o gece 01:30 da oldu olay sabaha kadar ağladım üzüldüm sabah doktor ve hemsireme yazınca boşa üzüldüğümü kaldım..canım herkeste yerleşme kanaması olacak die bı kaide yok..hiç lekelenmeyi olmadna dolu arkadaşım tüp bebekle hamile kaldi

Maşallah çok yeni daha canım 🥰
Aynen kuzum sağol 😘🥰
Eşime de adet olacakmışım gibi hissediyorum dedim o zman adet olursun dedi ve anlamsiz şekilde ağlama bastırdı beni
Sakın sakın üzülme, en bariz belirtim adetkendi yoğun karın ağrısı girmesi. Olumlu düşün lütfen, her şeyi iyiye yor 😘
Sonicin kaç çıktı beybi

eczhnm eczhnm canım tahlil yaptırdın mı göremedim ben yazdığını da?
29 çıktı kızlar 4 gün sonra tekrarlayacağız 😍

3.gun gecesi küçük abdestimi yapınca silinirken pembe bı leke geldi hemen foto çekip hemşiremle ve doktoruma attım..hemsirem CORASPİN icmene artık gerek yok..vücutta artan progestan hormonumdan kaynaklı bazı hastalarımıza oluyor lekelenme dedi..doktorumda knaamaya dönerse veya lekelenme devam ederse tekrar konuşalım rahat ol düşünme panik yapacak bı durum yok dedi..o gece 01:30 da oldu olay sabaha kadar ağladım üzüldüm sabah doktor ve hemsireme yazınca boşa üzüldüğümü kaldım..canım herkeste yerleşme kanaması olacak die bı kaide yok..hiç lekelenmeyi olmadna dolu arkadaşım tüp bebekle hamile kaldi
Benim ilk tedavimde oldu lekelenme ve bebek tutmuştu ama betam artmadı sonra kendi kendine azaldı demem o ki o leke aslında sinyal güzel haberlerin inşallah

Çok tşk ederim cevap verdiğin için inşallah benimde yavrularım sağlıkla tutunmuştur Allah ım ikizlerini de sana sağlıkla bağışlasın
Amin inşallah tutunmuşlardır, güzel duaların için de ben teşekkür ederim🙏🏻

Benim ilk tedavimde oldu lekelenme ve bebek tutmuştu ama betam artmadı sonra kendi kendine azaldı demem o ki o leke aslında sinyal güzel haberlerin inşallah
Amin inşallah canım benim Allah soyletti inşallah san Abu gece🙏ilk transferin için çok üzüldüm ama busefer senin içinde herşey pozitif ve güzel olacak öyle hissediyorum♥️🙏

Çocuğum yok .yazık günah evt ama banada yazık günah yaşadığım hayatı burnumdan getiren bir adamdan çocuk yapmak istemiyorum.geç bile kaldım ayrılmak için.hayırlısı buymuş
Canım öncelikle Rabbim hakkında hayırlı olanı versin. Aile içinde yaşadıklarınızı tabii ki bilemeyiz. Ayrıca çocuk sahibi olmadan önce de ilişkin konusunda çok net olman gerektiğini düşünüyorum. Rabbim ferahliklar versin gönlüne

Canım öncelikle Rabbim hakkında hayırlı olanı versin. Aile içinde yaşadıklarınızı tabii ki bilemeyiz. Ayrıca çocuk sahibi olmadan önce de ilişkin konusunda çok net olman gerektiğini düşünüyorum. Rabbim ferahliklar versin gönlüne
Tşk ederim.7senelk evlıyım maalesef ki hiç net lik olmadı.hep sallantılıydı zaten.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin🙏🏻

Tşk ederim.7senelk evlıyım maalesef ki hiç net lik olmadı.hep sallantılıydı zaten.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin🙏🏻
Boşa gitsin o zmn cok iyi biliyorum bizde 4 sene sallandık ne zaman rest çektim iş ciddiye bindi eşim kendine geldi şimdilik iyi şükür ama borsa gibi yarın ne olur garantim yok

Aaaa o konuda kimse eline su dökemez. Beni dışarı çıkarmaz yemeğe. Ama eve söyler. Gelsin kebaplar gitsin ekmek kadayıfları. Ben çok severim tatlı. Alır gelir sağolsun ♥️😘
Bak benim ki yemeğe götürür. Özel günleri unutmaz ama bir hediye almaz😂😂😂😂. Benim ki biraz yontulmus odun galiba😂😂

İyiyim canım sen nasılsın?? Nasıl ikizlerimiz😍 evet canım bugün kesinleşti oğlumuz oluyo Allah nasip ederse🙈. Evet biraz konuda bağımsız daldık olaya ama biz de tüple hamile kaldık. Allah hepinize sağlıkla nasip etsin inşallah topiğinize daldık kusura bakmayın🙈😂 istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun inşallah❤️
Allah sağlıkla almayı nasip etsin bebeğini kucağına.🌹 Benim ilk değerim 280 ikinci 706 çıktı cuma günü. 3 Aralık kalp atışı için randevu verdi. Arada kese muaynesi yaptirsammi acaba sizce başka bir doktora başlamam lazım zaten artık degilmi. Siz nasıl yaptınız

Back
X