• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aynısı ilk transferimde bana olmuştu. İki gün sürmüştü
Ben gece titremeyle uyanmıştım hemen kat kat giyindim ustume battaniye örttüm ekstra bu transferde olmadı henuz
Kacıncı günün bugun kacın gün emriyosu birde taze transfermiydi acaba cok soru oldu sorry 😃
Taze değil fanım dondurulmuş 5.gün embriyosu bugün 8.gün ☺️☺️ Senin ilk transfer negatif mi olmustu ben de negatif hissediyorum ya göğüs hassasiyeti ,acısı vardı 3 gündür bugün baya azaldı

Taze değil fanım dondurulmuş 5.gün embriyosu bugün 8.gün ☺️☺️ Senin ilk transfer negatif mi olmustu ben de negatif hissediyorum ya göğüs hassasiyeti ,acısı vardı 3 gündür bugün baya azaldı
Yarın sabah test yapicak mısın 😊

Hmm anladım canım popoda da sinir mi varmış 🤭 neyse bana yakın sağlık ocağı gider vurdururum. Eşime emanet edemicem tatlı canımı 😂😂😂
Omurilik var ya canım ondan ötürü bacaklara giden sinirler var o yüzden öyle dedim ☺ insanın anatomik yapısı işte.. Ben mecburluktan yaptırıyorum malesef

Atın bakalım göbecikleri 🤣🤣🤣 biz burda böyle şeylere heyecanlaniyoruz ya fazla kaptırmışım kendimi. Banyodan bi fırladım eşimin yanına. Zıplaya zıplaya heeeeyyy benim lekem gelmiş inanabiliyor musun? dedim eşime. Ilk kez mi geliyor dedi 😂😂😂😂😂 gidicez işte dr'a diyorum tamam gideriz diyo 🤣🤣🤣 böyle bir ruhsuzluk ömrümde görmedim. Insan bari o zıplamalardan utanmiyim diye sevinmiş gibi yapar 🤭
Erkekler hep mi boyle yaa 🤣🤣🤣

Ama benım bıldıgım o titreme hamilelik belirtisi canım ben suna eminim benim bebegim son anda kanda düştü

Heyecandan ölüyorum 🥰🥰 var mı kızlar?

Hadi o zaman hayırlısı olsun diyelim canım😊 ben hiçbir şey yapmıyorum iş güç devam. Bursadayım burda vakalar anormal düzeyde, hastaneler tıklım tıklım, özeller bile öyle. Durum böyle olunca tedaviyi eşimle ertelemeye karar verdik bahara kadar. Şu yoğunluğun bi azalması daha iyi olacak

Evet canım bizim burada vakalr aynı malesef ben de korkuyorum aslında ama dondurulmuş transfer de çok gidilmiyor diye avutuyorum kendimi 😁 geçen yil martta bende tüp bebeğe baslicktim korona çıkınca hazirana kalmıştı. Bncede en iyisi senin için ertelemek olur fazla hastaneye gidiliyor çünkü belki beklerken surpriz olur 🙏🏻🥰

Canımın içi❤️❤️ Ya nasıl sevindim nasıl sevindim bilemezsin 😍 İkizlerime ikiz arkadaşları geliyor inşallah 🥰

Ayyyy sizi stalkladım resmen😂😂😍😍😍 Kriel Kriel canım hayırlı uğurlu olsuuuun sağlıkla devam etsin inşallah🧿 bekleyen herkese nasip etsin.
Fuliiii dondurulmuşa korun git anacım az gidiyosun zateeen 😍netice de bizde kontrole gidiyoruz . Dikkat edip Allah a emanet.
Kızlar sizi de çok öpüyorum etiket yaptmadı şuan anlamadım niye aslimuuu😍

Back
X