- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 44
- Konu Sahibi pembiss123
- #6.021
Bennnnnnn bilmiyorum valla her an yapabilirim galibaaa9 kasım transfer olanlar el kaldırsınnne zaman yapacaksınız test

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennnnnnn bilmiyorum valla her an yapabilirim galibaaa9 kasım transfer olanlar el kaldırsınnne zaman yapacaksınız test
Benim de transfer 9 kasım 5. Gün embriyosu. Yapsam mi acaba benSen testı ne zaman yapmayı dusunuyosun canım. Benım ttansferde 9 kasım ama 3.gün embiryosu
Sabah ilk idrarla yapabilirsin canım elinde test varsaBenim de transfer 9 kasım 5. Gün embriyosu. Yapsam mi acaba ben
Benim de bugün cok agrım var yaAdet olacakmış gibi hissediyorum kızlar normal mi acaba
Güzel kalbinin güzel duasııAmin inşallah canım benimSırayla hepinizi gebe görmeden doğurmam inşallah hep duamdı bu
Gönülden ettim görünürde değil çok şükür seninki tuttu
![]()
İnşAllah iyi bişeylerin habercisidirBenim de bugün cok agrım var ya![]()
İnsallahhhİnşAllah iyi bişeylerin habercisidir
Eşime de adet olacakmışım gibi hissediyorum dedim o zman adet olursun dedi ve anlamsiz şekilde ağlama bastırdı beniİnsallahhh![]()
Sonicin kaç çıktı beybiBenim devlet hastanesinde almadılar canım kan, acilde gebelik bakmıyoruz deyipÖzele gitmek zorunda kaldım
Ya hayır çoğu pozitif alan insan bunları yaşıyor zatenEşime de adet olacakmışım gibi hissediyorum dedim o zman adet olursun dedi ve anlamsiz şekilde ağlama bastırdı beni
Canım inanır mısın bende öyleyim dünden beri sancım var ama. Bugün daha da arttı dediğin gibi umarım iyi şeylerin habercisidir iyiye yormak istiyorumAdet olacakmış gibi hissediyorum kızlar normal mi acaba
Bende öyleyim, kaçıncı günün senin ben bir 3. ve 4. gün çok ağrım oldu birde bügun çok ağrım var transfer hariç 9. Günüm adet mi belirtisi mi bilemedimAdet olacakmış gibi hissediyorum kızlar normal mi acaba
Ben de öyle tahmin ettim canım virüsten dolayı hiç birşeyBenim devlet hastanesinde almadılar canım kan, acilde gebelik bakmıyoruz deyipÖzele gitmek zorunda kaldım
Inşallah birşey yoktur canım tez vakitte olursunuz transfer. İlk önce kötü hissettim ama sonradan atlattım her zamanki halimiz işteKendini yalnız hissetme. Bakalım biz de neler var neler yok![]()
Var ya hemde ben burdayım annişim diyor seninkilerHeyecandan ölüyorumvar mı kızlar?
Niye canim hamilelik belirtileri ve adet belirtileri benzer ki birbirineEşime de adet olacakmışım gibi hissediyorum dedim o zman adet olursun dedi ve anlamsiz şekilde ağlama bastırdı beni