Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Haklısın bende dikkat ederek işlerimi yapmak zorundayım tek başımayım zaten kimseye de söylemedik Rabbime emanet ettim elimi karnıma koyup felak nas okuyorum Rabbim korusun

Evet haklısın yok yok ben bekliyim peki adet sancısına benzer sancıların oldu mu benim ara ara oluyor 2 gündür zaten batmalar transferden beri var onları hiç saymıyorum

Evet haklısın yok yok ben bekliyim peki adet sancısına benzer sancıların oldu mu benim ara ara oluyor 2 gündür zaten batmalar transferden beri var onları hiç saymıyorum
Çok bi belirtim olmadı, karın ağrısı yaşadım 2 gün tam adet gibi de değildi benimki, biraz da göğüslerim acıyo. Şuanda da aynı.

Hangi hastane ki canım bu anlattığın? Yani ben ilk an önemli diye düşünüyorum cunku yerinin kaymamasi açısından falan.. Ama baksana Bi sürü bilimsel açıklama varmış etkilemedigine dair.. Olacağı varsa oluyor bence.. Rahim yeterli ise bence ne olursa olsun tutunuyor o bebis.. Inşallah seninki de tutunmustur

Popoyi kaldırırken de topuklarındam destek alıver işte
Evde denedim resmen ciks yapamıyorum olmuyoo orda Bi de iyice sakınan göze çöp misali iyice karnıma yuklenirim ben kesin 

ben Amerika da yasiyorum, ulke capinda en iyiler listesine giren bi hastaneye gidiyorum ama bilemem tabi kim hakli kim haksiz
:)
Pardon canım ben Türkiye de sandım seni, yurtdışındakiler hiç yatırmıyor onu her yerde okudum. Başarı oranlarını bilmiyorum ama burada 2 saat kaldırmıyorlar.

Yaparsın yaparsın bide şöyle dene. Tam kendini yana doğru kaydırırken uzun nefes al, diyaframdan. Yani alt kısımdan. Ciğerden değil

Çok bi belirtim olmadı, karın ağrısı yaşadım 2 gün tam adet gibi de değildi benimki, biraz da göğüslerim acıyo. Şuanda da aynı.
Canım göğüs acısı 5.günden beri bende de var aynı gün transfer olmuşuz :) 5.gün şiddetliydi sonra hafifledi gün içinde bazen tamamen geçip akşam yine bıçaklar saplanıyor gibi olup başlıyor sana da oldu mu? Gün içinde cok karın ağrısı olmuyor ama geceleri böyle agrı da değil dün yanma vardı kasımlarımda sanki cok rahatsız ediyor

Merhabalar surekli takip ediyorum.Hastanedeyim bende saat 9:30 yumurta toplamam yapildi odamda bilgi ve egitim icin bekliyorum anesteziden uyanirken sorduğumu hatirliyorum 8 adet toplanmis gibi duymistum bu arada tek sol yumurtaligim digeri yok 6 folikulle basladik en son kontrolümde 5 adet onden 4 adet arkadan gelen bir grup var demisti bugünkü bilgileri henuz alamadım

Canım 4. Gün üstümü değişirken hissettim göğüs ağrısını, uçları acımıyo yanlarından bastırınca ağrıyo. Uzanıp dinlenirken hissediyodum karın agrısını da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…