- 5 Eylül 2020
- 284
- 460
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.901
Haklısın bende dikkat ederek işlerimi yapmak zorundayım tek başımayım zaten kimseye de söylemedik Rabbime emanet ettim elimi karnıma koyup felak nas okuyorum Rabbim korusunBende boşalttım makina ama haraketlerm dikkat ettim açıkçası daha yavaş davrandım ve kolumun yettiği yere kadar yukarıdan Bi şeyler alıp koydum ama boyumun yetmeyeceği yere uzamaya çalışmadım böyle haraketdiz yatmak da iyi değil bence ödem toplamaya başladım. evde kimse yok yalnızım ve mecburen yemeğimi yapıyorum kalkıp suyumu alıyorum Allah görsün gözetsin artık
Kefir kesinlikle başımın tacı kendisiSelam kızlar transferden sonra, kabız olmamak için ne yapıyorsunuz.. Ben hakiki zeytinyağ ıcıyorum sabahları bir kaşık, bol su sıvı yiyecekler ama buna ragmen hala arada sırada kabızlık oluyor
Sizler neler yapıyorsunuz bu dönemde
Haklısın bende dikkat ederek işlerimi yapmak zorundayım tek başımayım zaten kimseye de söylemedik Rabbime emanet ettim elimi karnıma koyup felak nas okuyorum Rabbim korusun
Evet haklısın yok yok ben bekliyim peki adet sancısına benzer sancıların oldu mu benim ara ara oluyor 2 gündür zaten batmalar transferden beri var onları hiç saymıyorumCanım ben dayanamadım yaptım ama cıkmazsa üzülmicem diye söz verdim kendime, herkeste aynı zamanlarda geçmiyo çünkü idrara. Çıkmasa yarın ve pazartesi tekrarlamayı düşünüyodum.
Yapmak istiyosan yap ama çıkmazsa üzme kendini erken çünkü.
tek embriyo ise daha geç çıkabilir canım sen bilirsin
10 kasım kuzum ama ben bekliyim ya sözüm var kendime henüz çok erkenpapatya52 sen ne zaman transfer oldun cnm
Benim de 1210 kasım kuzum ama ben bekliyim ya sözüm var kendime henüz çok erken
Offf korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok gibiBenim de 12internetten gebelik testi sipariş ettim en azından onlar gelene kadar beklerim diye yengemin 6. Gün de çıkmıştı testte bende en az 6-7 de yapcam
Çok bi belirtim olmadı, karın ağrısı yaşadım 2 gün tam adet gibi de değildi benimki, biraz da göğüslerim acıyo. Şuanda da aynı.Evet haklısın yok yok ben bekliyim peki adet sancısına benzer sancıların oldu mu benim ara ara oluyor 2 gündür zaten batmalar transferden beri var onları hiç saymıyorum
Hangi hastane ki canım bu anlattığın? Yani ben ilk an önemli diye düşünüyorum cunku yerinin kaymamasi açısından falan.. Ama baksana Bi sürü bilimsel açıklama varmış etkilemedigine dair.. Olacağı varsa oluyor bence.. Rahim yeterli ise bence ne olursa olsun tutunuyor o bebis.. Inşallah seninki de tutunmusturBenimkiler hiç önemsemediler ya direk transfer biter bitmez bekletmeden diğer sedyeye geç dediler sanki hiç bişey olmamış gibi dikkatli ol dedi sağolsun sonra da odadaki yatağa geç dedi 15 dakika sonra da kaldırdı yeterli dedi ben yatağı biraz kaldırsak ya da ek bi yastık verseniz dedim onlar da böyle şeyler işe yaramaz dediler hiç yatma günlük hayatına devam et salatanı yap günlük yürüyüş yap falan yeme içmede onu yeme şunu yeme hiç bi şey yok şimdi sizde görünce nasıl üzüldüm eşim de hemşireler böyle söyleyince çok anlayamadı olayın ciddiyetini sağolsun yardım ediyor ama yani hastaneden zerre memnun kalmadım
Evde denedim resmenPopoyi kaldırırken de topuklarındam destek alıver işte
Oooh hayat sana güzelBenim de yasak değil canım en başından beri transfer oldu onda bile yasak değil
Pardon canım ben Türkiye de sandım seni, yurtdışındakiler hiç yatırmıyor onu her yerde okudum. Başarı oranlarını bilmiyorum ama burada 2 saat kaldırmıyorlar.ben Amerika da yasiyorum, ulke capinda en iyiler listesine giren bi hastaneye gidiyorum ama bilemem tabi kim hakli kim haksiz
:)
Yaaa var tabiiiii hayırlı olsun canımmmKızlar yaaa var mı yok mu 5. Gün embriyosu transfer hariç 8. Gün? Var gibi görüyorum ben..
Varr tabiiiiiHeyecandan ölüyorumvar mı kızlar?
Yaparsın yaparsınHangi hastane ki canım bu anlattığın? Yani ben ilk an önemli diye düşünüyorum cunku yerinin kaymamasi açısından falan.. Ama baksana Bi sürü bilimsel açıklama varmış etkilemedigine dair.. Olacağı varsa oluyor bence.. Rahim yeterli ise bence ne olursa olsun tutunuyor o bebis.. Inşallah seninki de tutunmustur
Evde denedim resmenciks yapamıyorum olmuyoo orda Bi de iyice sakınan göze çöp misali iyice karnıma yuklenirim ben kesin 
Canım göğüs acısı 5.günden beri bende de var aynı gün transfer olmuşuz :) 5.gün şiddetliydi sonra hafifledi gün içinde bazen tamamen geçip akşam yine bıçaklar saplanıyor gibi olup başlıyor sana da oldu mu? Gün içinde cok karın ağrısı olmuyor ama geceleri böyle agrı da değil dün yanma vardı kasımlarımda sanki cok rahatsız ediyorÇok bi belirtim olmadı, karın ağrısı yaşadım 2 gün tam adet gibi de değildi benimki, biraz da göğüslerim acıyo. Şuanda da aynı.
Var tabii gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşaallahKızlar yaaa var mı yok mu 5. Gün embriyosu transfer hariç 8. Gün? Var gibi görüyorum ben..
Canım 4. Gün üstümü değişirken hissettim göğüs ağrısını, uçları acımıyo yanlarından bastırınca ağrıyo. Uzanıp dinlenirken hissediyodum karın agrısını da.Canım göğüs acısı 5.günden beri bende de var aynı gün transfer olmuşuz :) 5.gün şiddetliydi sonra hafifledi gün içinde bazen tamamen geçip akşam yine bıçaklar saplanıyor gibi olup başlıyor sana da oldu mu? Gün içinde cok karın ağrısı olmuyor ama geceleri böyle agrı da değil dün yanma vardı kasımlarımda sanki cok rahatsız ediyor
Senin de hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah canımayy canım var bence az önce benimki de böyle çıktııİnşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?