Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım yatmadım derken dikkat ettim tabi ki, ister istemez göbiş de bebiş var hissi ile daha dikkatli oldum hep. Yükseklere uzanmadım, eğilmedim, ağır kaldırmadım. Onun dışında yemeğimi, yürüyüşümü evde ufak tefek işlerimi yaptım.

Canım ben transfer biter bitmez kaldırıldım ve bitti hayatına devam et denildi yine de diyorum ki tutacaksa her şekilde tutacak Allah’ın izniyle

7senedir mücadele ediyorum.ama ne saygı ne sevgi kalmadı.benm tek istegım anne olabilmekti ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak cok daha büyük bir sorun.
Bir anlık öfkeyle kendi emeklerini çöp etme. Biraz ayrı kalın zaman verin bir birinize oda hatasını anlar o ara inşallah. Biraz yılların yipranmisligi birikmişligi var gibi sende. Sen daha iyi bilirsin o aileye minik bir üye çok iyi gelmez mi

Kızlar ben bu gece aşırı üşüdüm titrereyek uyandım kat kat giyindim yine ısınamadım size de oldu mu böyle bir şey hiç

Anladim canim yine dikkat etmissin yani. Bana normal devam et deyince ben de gayet normal devam ettim gercekten bulasik makinesini bosaltmak icin mesela uzanmam gerekiyordu yaptim. Ama cahillik etmisim o zaman

Anladim canim yine dikkat etmissin yani. Bana normal devam et deyince ben de gayet normal devam ettim gercekten bulasik makinesini bosaltmak icin mesela uzanmam gerekiyordu yaptim. Ama cahillik etmisim o zaman
Bende boşalttım makina ama haraketlerm dikkat ettim açıkçası daha yavaş davrandım ve kolumun yettiği yere kadar yukarıdan Bi şeyler alıp koydum ama boyumun yetmeyeceği yere uzamaya çalışmadım böyle haraketdiz yatmak da iyi değil bence ödem toplamaya başladım. evde kimse yok yalnızım ve mecburen yemeğimi yapıyorum kalkıp suyumu alıyorum Allah görsün gözetsin artık

Selam kızlar transferden sonra, kabız olmamak için ne yapıyorsunuz.. Ben hakiki zeytinyağ ıcıyorum sabahları bir kaşık, bol su sıvı yiyecekler ama buna ragmen hala arada sırada kabızlık oluyor
Sizler neler yapıyorsunuz bu dönemde

Kriel senden cesaret aldım valla bende mi yarın yapsam benim de 5.gün dü 10 kasımda transfer olmuştum ama korkuyorum da senin çift embriyo kafamda kentsel dönüşümler
Canım ben dayanamadım yaptım ama cıkmazsa üzülmicem diye söz verdim kendime, herkeste aynı zamanlarda geçmiyo çünkü idrara. Çıkmasa yarın ve pazartesi tekrarlamayı düşünüyodum.
Yapmak istiyosan yap ama çıkmazsa üzme kendini erken çünkü.
tek embriyo ise daha geç çıkabilir canım sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…