- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.881
Canım yatmadım derken dikkat ettim tabi ki, ister istemez göbiş de bebiş var hissi ile daha dikkatli oldum hep. Yükseklere uzanmadım, eğilmedim, ağır kaldırmadım. Onun dışında yemeğimi, yürüyüşümü evde ufak tefek işlerimi yaptım.Sen de yatmadin mi canim? Benim ilk denemede ayni sekilde hayatina normal devam et dediler. Ben herseyi yaptim ertesi gün dus aldim, yükseklere uzandim vs vs. Tutmamisti. 2. de ilk 1 hafta hep dinlenmistim ilk 1 hafta dus almadim hic bi is yapmadim sadece wc gittim yemek yedim o kadar ve tuttu sükürler olsun. Ama bu defa öyle olamiycak cünkü prensesim var onla ilgilenmem gerek. Hayirlisi artik insallah allahim bi kardes nasip eder
Benim de yasak değil canım en başından beri transfer oldu onda bile yasak değilYasak canim yasakgerçi yasak koymayan nadide bir tane dr'da var grupta
9kasım pazartesi transfer oldum canım, 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu.Ne zaman ttansfer oldun canım. Kacıncı gun embıryosu. Hayırlı olsun cok mutlu olduk
Canım ben transfer biter bitmez kaldırıldım ve bitti hayatına devam et denildi yine de diyorum ki tutacaksa her şekilde tutacak Allah’ın izniyleBenimkiler hiç önemsemediler ya direk transfer biter bitmez bekletmeden diğer sedyeye geç dediler sanki hiç bişey olmamış gibi dikkatli ol dedi sağolsun sonra da odadaki yatağa geç dedi 15 dakika sonra da kaldırdı yeterli dedi ben yatağı biraz kaldırsak ya da ek bi yastık verseniz dedim onlar da böyle şeyler işe yaramaz dediler hiç yatma günlük hayatına devam et salatanı yap günlük yürüyüş yap falan yeme içmede onu yeme şunu yeme hiç bi şey yok şimdi sizde görünce nasıl üzüldüm eşim de hemşireler böyle söyleyince çok anlayamadı olayın ciddiyetini sağolsun yardım ediyor ama yani hastaneden zerre memnun kalmadım
Benımde 9 kasım transferım 3. Gün embıryosu ama cıkmaz demı yapsam.9kasım pazartesi transfer oldum canım, 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu.
çok teşekkür ederim darısı bekleyenleree
Bir anlık öfkeyle kendi emeklerini çöp etme. Biraz ayrı kalın zaman verin bir birinize oda hatasını anlar o ara inşallah. Biraz yılların yipranmisligi birikmişligi var gibi sende. Sen daha iyi bilirsin o aileye minik bir üye çok iyi gelmez mi7senedir mücadele ediyorum.ama ne saygı ne sevgi kalmadı.benm tek istegım anne olabilmekti ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak cok daha büyük bir sorun.
Gerçekten çözülmeyecek bişey mi bilmiyorum ama bu kadar heveslenmişken ve bu kadar yaklaşmışken keşke vazgeçmesenkızlar ben artık transfer olmaktan vazgeçtim.inşlh sizler kavusursunuz bebişinize duaşrım sizinle
Çıkmaz henüz boş yere moralini bozma yapma bence.Benımde 9 kasım transferım 3. Gün embıryosu ama cıkmaz demı yapsam.
Anladim canim yine dikkat etmissin yani. Bana normal devam et deyince ben de gayet normal devam ettim gercekten bulasik makinesini bosaltmak icin mesela uzanmam gerekiyordu yaptim. Ama cahillik etmisim o zamanCanım yatmadım derken dikkat ettim tabi ki, ister istemez göbiş de bebiş var hissi ile daha dikkatli oldum hep. Yükseklere uzanmadım, eğilmedim, ağır kaldırmadım. Onun dışında yemeğimi, yürüyüşümü evde ufak tefek işlerimi yaptım.
Canım var Allah ın izniyle. Sağlıklı bir süreç geçirmeni dilerimKızlar yaaa var mı yok mu 5. Gün embriyosu transfer hariç 8. Gün? Var gibi görüyorum ben..
Canım yaşın kaç? Bu süreçte zor bunları yaşamak. Rabbim yardımcın olsuntşk ederim.üzülme ben hepiniz için dua edicem Allah hepinize nasip etsin inşallahhhj
Amin canımm benim, hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimze
Ay ne güzel oldu sabah sabahHeyecandan ölüyorumvar mı kızlar?
Bende boşalttım makina ama haraketlerm dikkat ettim açıkçası daha yavaş davrandım ve kolumun yettiği yere kadar yukarıdan Bi şeyler alıp koydum ama boyumun yetmeyeceği yere uzamaya çalışmadım böyle haraketdiz yatmak da iyi değil bence ödem toplamaya başladım. evde kimse yok yalnızım ve mecburen yemeğimi yapıyorum kalkıp suyumu alıyorum Allah görsün gözetsin artıkAnladim canim yine dikkat etmissin yani. Bana normal devam et deyince ben de gayet normal devam ettim gercekten bulasik makinesini bosaltmak icin mesela uzanmam gerekiyordu yaptim. Ama cahillik etmisim o zaman
Canım ben dayanamadım yaptım ama cıkmazsa üzülmicem diye söz verdim kendime, herkeste aynı zamanlarda geçmiyo çünkü idrara. Çıkmasa yarın ve pazartesi tekrarlamayı düşünüyodum.Kriel senden cesaret aldım valla bende mi yarın yapsam benim de 5.gün dü 10 kasımda transfer olmuştum ama korkuyorum da senin çift embriyo kafamda kentsel dönüşümler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?