• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aldattımi kötü şeyler mi yaşattı size kusura bakmyn aklıma direk bunlar geldi şu aşamaya kdr gelmissinz çünkü sevgi saygı mi bitti tabi en iyi siz bilirsiniz yasadikklarnzida keşke mücadele etmekten vazgeçmeseniz
7senedir mücadele ediyorum.ama ne saygı ne sevgi kalmadı.benm tek istegım anne olabilmekti ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak cok daha büyük bir sorun.

Ayy kizkar simdi okuyabildim de yazılanları bu konuyla ilgili...bnm de ay sonu dondurulmuş transferim var suan ilac kullanmktym ama hiç doktorada sormadım ilişki yaskmi die oda söylemedi.transfer sonrası zaten yaskta..ilk tedavi sıfırdan başlandığı icin opudan sonra direk yasaklamisti.ama şimdi hiç öyle bişey demedi bnde unuttum acikcasi sormayı.
Yasak canim yasak 😅 gerçi yasak koymayan nadide bir tane dr'da var grupta

Dondurulmuslarm vr ılk transfer olacaktı regl beklıyrdm.eşimden ayrılmak istiyorum artık.bu zamana kdr anne olma istegıyle hep sineye çektim ama artık kaldıramıyorum anne olmaktanda agır bastı .artık istemıyorum eşimin cocugunu taşımak.hakkımda hayırlısı artık
Bence yarın yada öbür gün adet olabilirsin. Ben adetten bir gün önce çok fevri olup yanlış kararlar verebiliyorum. O yüzden ne eşim nede ailem o gün beni pek ciddiye almaz 😊 Belli ki birden sinirlerini bozacak bir olay yaşamışsın. Sabah olsun, gün ağarsın, öyle karar ver bence canım ♥️

7senedir mücadele ediyorum.ama ne saygı ne sevgi kalmadı.benm tek istegım anne olabilmekti ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak cok daha büyük bir sorun.
Hakkında hayırlısı olsun. Üzüldüm senin adına, yaşayan sensin ne desek boş. Embriyolarını 5 yıllık dondurabiliyorlar belli bir ücret karşılığında. Yaşın kaç bilmiyorum ama Zeynep Kamil de de çok uygun fiyata donduruyorlarmış. Nakil edebilirsen. Akıl vermek gibi olmasında.

Aynen öyle canım 😊 bu arada orijinal adını çok merak ettim 😂😂🤭 neden dersen kofi yi çözemedim 😂 kafayı yemiş bir hamiş bırakıyorum buraya 🤲 İnşAllah ahh ne güzel cümle kurdum
Benim bir kuzenim var belçikadan buraya gelin gelmisti. Kardeşim gibi cok sık görüşüyorduk. Kahve içerdik çok. Türk kahvesi. Kofi derdik kahveye 😁 ordan kaldı. Belcikaya geri döndü ekimde 😭😭😭 hatıra kalsin bizden dedim. Evet cümle cok tatli oldu ♥️

Benim bir kuzenim var belçikadan buraya gelin gelmisti. Kardeşim gibi cok sık görüşüyorduk. Kahve içerdik çok. Türk kahvesi. Kofi derdik kahveye 😁 ordan kaldı. Belcikaya geri döndü ekimde 😭😭😭 hatıra kalsin bizden dedim. Evet cümle cok tatli oldu ♥️
Anladım canım teşekkür ederim anını paylaştığın için ❤️

Back
X