- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #5.801
Ne demekAnladım canım teşekkür ederim anını paylaştığın için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demekAnladım canım teşekkür ederim anını paylaştığın için![]()
Bu süreçte esin mi yanında olmadı. Zor bir süreç hepimiz yaşadık. Ama onlar için de zor bunu unutmamak lazım. Seni hangi hayat mutlu edecekse onu seçmen temenisiyle canimDondurulmuslarm vr ılk transfer olacaktı regl beklıyrdm.eşimden ayrılmak istiyorum artık.bu zamana kdr anne olma istegıyle hep sineye çektim ama artık kaldıramıyorum anne olmaktanda agır bastı .artık istemıyorum eşimin cocugunu taşımak.hakkımda hayırlısı artık
De canım de ayıpsınBen sana kahve çekirdeği diyeceğim![]()
Iste degisiyor demekki ksiiden ksisiye benim cok agrim da vardi cikinca serum takinca agri kesici iyi geldiBenden toplamadılar da beni mi kandırdılar hayırdır![]()
Cok şükür bende de lekelenme oldu da gecti ama o gaz agrisi ve kabizlik beni mahfetmisti 3 4 gunIkindi vaktiydi ciktik ordan. Eve gelimce ikindiyo kıldım. O kadar temiz iş cikarmis dr.cugum sağolsun![]()
Üzüldüm canim gercektende Rabbim hayirlisisni nasip etsin.. vardir herseyde bi hayir elbet ne yaşadığını sadece sen bilirsin..7senedir mücadele ediyorum.ama ne saygı ne sevgi kalmadı.benm tek istegım anne olabilmekti ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak cok daha büyük bir sorun.
Reglime 12gün var cnm.sorun hormonsal olsaydı keşke.buraya yazamayacagım kdr ağır bir sorun.tşk ederim gzl düşüncen içinBence yarın yada öbür gün adet olabilirsin. Ben adetten bir gün önce çok fevri olup yanlış kararlar verebiliyorum. O yüzden ne eşim nede ailem o gün beni pek ciddiye almazBelli ki birden sinirlerini bozacak bir olay yaşamışsın. Sabah olsun, gün ağarsın, öyle karar ver bence canım
![]()
Canım ya senin için ne yapabiliriz. Sen şöyle onu yapalım kuzumReglime 12gün var cnm.sorun hormonsal olsaydı keşke.buraya yazamayacagım kdr ağır bir sorun.tşk ederim gzl düşüncen için![]()
dua edin yeter.çabucacık geçsin.çok özür dilerim alaksız bir konuyu buraya açıp sizide üzdüm;(Canım ya senin için ne yapabiliriz. Sen şöyle onu yapalım kuzum
Senin mesajını okuduğum andan itibaren sürekli dua ediyorum senin için canim. Bir de birimizin üzüntüsü hepimizin uzuntusudur. Biz sevinci üzüntüyü hep beraber paylaşacağız ki hayat daha güzel olacakdua edin yeter.çabucacık geçsin.çok özür dilerim alaksız bir konuyu buraya açıp sizide üzdüm;(
Sağol canım. Ne bileyim burda arkadaşlar başını bile kaldırmadan yatmislar onu okuyunca Bi an onun nasıl olacağını düşündüm.Sürüne sürüne canım hemşire yardımcı olmustu bana elimden tutup sorun olmaz korkma :)
Ya canım seninkiler çok iyiymiş ama ben hem enine hem boyunaCanım benim hemşireler altim da sert naylon bir şey vardı sen kimildama dediler ve onunla yatağa çektiler beni
Düşününce bile karnımı sıktım nasıl yaparım bilmiyorum o an..Sirt ve bacak kaslarini kullanarakkarnını hiç sıkmayacaksın.
Sen iyi ol da canım her zaman dua ederiz Rqbbim hayırlı kapılar açsın önüne inşallahdua edin yeter.çabucacık geçsin.çok özür dilerim alaksız bir konuyu buraya açıp sizide üzdüm;(
Benimkiler hiç önemsemediler ya direk transfer biter bitmez bekletmeden diğer sedyeye geç dediler sanki hiç bişey olmamış gibi dikkatli ol dedi sağolsun sonra da odadaki yatağa geç dedi 15 dakika sonra da kaldırdı yeterli dedi ben yatağı biraz kaldırsak ya da ek bi yastık verseniz dedim onlar da böyle şeyler işe yaramaz dediler hiç yatma günlük hayatına devam et salatanı yap günlük yürüyüş yap falan yeme içmede onu yeme şunu yeme hiç bi şey yok şimdi sizde görünce nasıl üzüldüm eşim de hemşireler böyle söyleyince çok anlayamadı olayın ciddiyetini sağolsun yardım ediyor ama yani hastaneden zerre memnun kalmadımSağol canım. Ne bileyim burda arkadaşlar başını bile kaldırmadan yatmislar onu okuyunca Bi an onun nasıl olacağını düşündüm.
Ya canım seninkiler çok iyiymiş ama ben hem enine hem boyunabeni çekmeleri zor olur sanki
Düşününce bile karnımı sıktım nasıl yaparım bilmiyorum o an..Popoyu kaldırmak için sanki kasarim gibi geliyor.
Sevgi saygı kalmadıysa diyecek söz yok ama anne ol bence bu duygu dan kendini mahrum etmeReglime 12gün var cnm.sorun hormonsal olsaydı keşke.buraya yazamayacagım kdr ağır bir sorun.tşk ederim gzl düşüncen için![]()
Gaz cok fenaydı oturamıyordum resmenCok şükür bende de lekelenme oldu da gecti ama o gaz agrisi ve kabizlik beni mahfetmisti 3 4 gun![]()
Hakkında hayırlısı olsun canımReglime 12gün var cnm.sorun hormonsal olsaydı keşke.buraya yazamayacagım kdr ağır bir sorun.tşk ederim gzl düşüncen için![]()
Popoyi kaldırırken de topuklarındam destek alıver işteSağol canım. Ne bileyim burda arkadaşlar başını bile kaldırmadan yatmislar onu okuyunca Bi an onun nasıl olacağını düşündüm.
Ya canım seninkiler çok iyiymiş ama ben hem enine hem boyunabeni çekmeleri zor olur sanki
Düşününce bile karnımı sıktım nasıl yaparım bilmiyorum o an..Popoyu kaldırmak için sanki kasarim gibi geliyor.
ayy canım var bence az önce benimki de böyle çıktııKızlar yaaa var mı yok mu 5. Gün embriyosu transfer hariç 8. Gün? Var gibi görüyorum ben..![]()