- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
- Konu Sahibi pembiss123
- #5.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmasa hiç çizgi çıkmıyor yaa var bence deHeyecandan ölüyorumvar mı kızlar?
Ya bilmem mi aylarca negatif cıkan testlerimden. Bu 5 dk içinde çıktı. Hadi inşallaah günümüz gelince kanla da onaylatalımOlmasa hiç çizgi çıkmıyor yaa var bence de![]()
Benide işlem bitince hemen yanıma gelen sedyeye alıp ayaklarım hafif havada binsekilde yatağıma götürdüler..yatağa geçerken de kafamı kaldırmadan yavaş yavaş gecememi söylediler ve hastabakici yardım etti..hemşire gelip yalnızca yarım saat yatacaksiniz sonra sizi kaldiracagiz dedi..sürgü verelim mi altına idrara çıkmak istermisin dediler istemiyorum bu kadar tuttum yarım saat daha tutarim dedim çünkü istemsiz olarak yatarken küçük abdest yapınca karın ve kasık bölgemizi sikabiliyoruz..okadar sıkışık girmiştim yinede tuttum kendimi..yarım sata sonra hepside geldi kalkabilir siniz dedi yardımcı olabilirim isterseniz ama yavaş yavaş kendiniz kalksanız daha iyi okur dedi..kalktım üzerimdeki operasyon onluguyle direk WC ye gittim küçük tuvaletimi yapıp geldim yatağıma giyindim ve yürüyerek hastaneden çıkıp eşimin yanına gittim covidten ötürü dışarda bekleyin dediler herkesin eşlerine..banada normal hayatinizabdevam edebilirsiniz sadece spor yapmak yasak ağır iş yapmak yasak ve devamlı yatmak yasak ara ara sık sık yürüyüşler yapın kan dolaşımı sağlanmalı dediler..ağır yağlı gıdalar fazla tüketmeyin asitli içecekler ve hazır paketli ürünler yasak onun disinda istediginiz gibi yiyip içibilirsiniz normal yaşantınıza donebilirsiniz dedi..hatta ben arabaya binince bizim araba suv tarzı arka tarafta yine uzandım ayaklarımın altına battaniye yastık koyup yükseltti eşim eve kadar da öyle geldim ama dönüşte evi yakın olup yürüyecek olan arkadaşlarda vardı metrobüs kullanacaklarda ve hemşirelerimiz israrla rahat olun kafanıza takmayın metrobuselde yürüyerek ye eve donebilirsiniz dediler hep..ben şöyle düşünüyorum sanırım kafaya takınca vücut daha olumsuz etkileniyor oyuzden hastaların rahat ve normal hayatlarındaki gibi davranmaları bekleniyor.mzaten aslında vucudumuzdaki tüm rahatsızlıklar psikolojik seyelrin vücuda fiziksel aktarımı die bir sürü makale yazı var tıpta..halkımızdan hayırlısı artıkBenimkiler hiç önemsemediler ya direk transfer biter bitmez bekletmeden diğer sedyeye geç dediler sanki hiç bişey olmamış gibi dikkatli ol dedi sağolsun sonra da odadaki yatağa geç dedi 15 dakika sonra da kaldırdı yeterli dedi ben yatağı biraz kaldırsak ya da ek bi yastık verseniz dedim onlar da böyle şeyler işe yaramaz dediler hiç yatma günlük hayatına devam et salatanı yap günlük yürüyüş yap falan yeme içmede onu yeme şunu yeme hiç bi şey yok şimdi sizde görünce nasıl üzüldüm eşim de hemşireler böyle söyleyince çok anlayamadı olayın ciddiyetini sağolsun yardım ediyor ama yani hastaneden zerre memnun kalmadım
Kesinlikle bende görüyorum çok güzelKızlar yaaa var mı yok mu 5. Gün embriyosu transfer hariç 8. Gün? Var gibi görüyorum ben..![]()
Yaa senin de var maşallah canımHeyecandan ölüyorumvar mı kızlar?
İkizler selam durmuş canım sana hayırlı olsun tabiki varHeyecandan ölüyorumvar mı kızlar?
Var canım hayırlı olsunKızlar yaaa var mı yok mu 5. Gün embriyosu transfer hariç 8. Gün? Var gibi görüyorum ben..![]()
Canım benimm ne tatlı dedin öyleİkizler selam durmuş canım sana hayırlı olsun tabiki var![]()
Çok sevindim ya çok şükür sağlıkla devam eder inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama demedi deme bu ikizCanım benimm ne tatlı dedin öyleinşallah kuzu sağlıklaa
![]()
Aminn canımSabah sabah çok mutlu oldum kızları bunları görünce allahım bana da nasip nolur![]()
Amin canım aminSabah sabah çok mutlu oldum kızları bunları görünce allahım bana da nasip nolur![]()
Gerçekten mi ya inşallah canımÇok sevindim ya çok şükür sağlıkla devam eder inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama demedi deme bu ikiz![]()
Vallahi heyecanlandım uykum kaçtıAmin canım amin
Sorma 3 gündür falan benim de uykular kaçıyodu. Beklemek gerçekten çok zor, ama tabi sonu güzel olsun herşeye değerVallahi heyecanlandım uykum kaçtı![]()
Aynen öyle canım şu görüntü varya o bile benim için bir mucize gerçekten ben 3 yıldan fazladır hiç çizgi görmedim ki yalandan bile çıkmadıSorma 3 gündür falan benim de uykular kaçıyodu. Beklemek gerçekten çok zor, ama tabi sonu güzel olsun herşeye değer![]()
İnşallah görürsün sen de canım.Aynen öyle canım şu görüntü varya o bile benim için bir mucize gerçekten ben 3 yıldan fazladır hiç çizgi görmedim ki yalandan bile çıkmadıo yüzden inşallah kanla kesinleşir. Benım 3. Gün ya acaba bende yarın yapsam mı test
İnşAllah canım neyse 10 gün bari olsun durabilirsemİnşallah görürsün sen de canım.
yok canım yapma yarın cıkmaz henüz boşa moralini bozma hiç. 5. Gündü benim embriyolar. Salı çarşamba falan yap en erken, ya da doktorunu dinle tam gününde yap kesin sonuç için.