- Konu Sahibi pembiss123
- #5.761
Neden vazgeçtiniz ki tedaviden mi transferden mikızlar ben artık transfer olmaktan vazgeçtim.inşlh sizler kavusursunuz bebişinize duaşrım sizinle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden vazgeçtiniz ki tedaviden mi transferden mikızlar ben artık transfer olmaktan vazgeçtim.inşlh sizler kavusursunuz bebişinize duaşrım sizinle![]()
Youtube'da 45 saniyelik videosu var izleyin bence. Bıçak falan yok korkmayınAyy öyle miymiş ya.. bi tuhaf oldum duyunca şimdi. O yüzden demek ki uyutuyorlar. Baya ağrılı bişi
Bende videolardan izledim bıçaklı bir şey yoktu. İnce şırıngaya ilacı çeker gibi alıyorlar.Evet öyle de o kadar ciddi bişey olduğunu bilmiyordum. Tek damla kan yoktu bende. Bıçakla nereyi kesiyorlar![]()
Ne aşamada vazgeçtin?kızlar ben artık transfer olmaktan vazgeçtim.inşlh sizler kavusursunuz bebişinize duaşrım sizinle![]()
Ahh küçük Emrah misaliAy bağladın yine arabeske küçüğümne olucak saniyelik kafa kaldırmaktan
endişelenme bişey olmaz Allah'ın izniyle
Aynen canım anlık stres sebebi oldu banaBende videolardan izledim bıçaklı bir şey yoktu. İnce şırıngaya ilacı çeker gibi alıyorlar.
Niye vazgeçtin canım ne olacak embriyolarkızlar ben artık transfer olmaktan vazgeçtim.inşlh sizler kavusursunuz bebişinize duaşrım sizinle![]()
Geçti mi enfeksoyonun bakalim minik emrahAhh küçük Emrah misaliduygusal değişimlerdeyim
Dondurulmuslarm vr ılk transfer olacaktı regl beklıyrdm.eşimden ayrılmak istiyorum artık.bu zamana kdr anne olma istegıyle hep sineye çektim ama artık kaldıramıyorum anne olmaktanda agır bastı .artık istemıyorum eşimin cocugunu taşımak.hakkımda hayırlısı artıkNe aşamada vazgeçtin?
Bende de oluyor, hala da oluyor. Ya ilaçtan yada geçirdiği operasyonlardan.Kızlar yokmu bu tarz bişey yaşayan?
Geçti mi enfeksoyonun bakalim minik emrah![]()
Çöp olacaklar artıkNiye vazgeçtin canım ne olacak embriyolar
Sirt ve bacak kaslarini kullanarakKızlar bisey sorcam. Transferi yaptıktan sonra sedyeyle odaya gittiğimizde sedyeden yataga nasıl geçtiniz? Orda kasmadan nasıl gecicez ki?![]()
eşimden ayrılmaya karar verdim oyüzdenNeden vazgeçtiniz ki tedaviden mi transferden mi![]()
Ya olur mu öyle şey başka çocuğun varmıydı yazık günah o evreye kadar gelmişsinÇöp olacaklar artık
Çocuğum yok .yazık günah evt ama banada yazık günah yaşadığım hayatı burnumdan getiren bir adamdan çocuk yapmak istemiyorum.geç bile kaldım ayrılmak için.hayırlısı buymuşYa olur mu öyle şey başka çocuğun varmıydı yazık günah o evreye kadar gelmişsin
Anlıyorm yine de biraz düşün hemen karar verme istersen çok üzüldüm şuanÇocuğum yok .yazık günah evt ama banada yazık günah yaşadığım hayatı burnumdan getiren bir adamdan çocuk yapmak istemiyorum.geç bile kaldım ayrılmak için.hayırlısı buymuş
Dondurulmuslarm vr ılk transfer olacaktı regl beklıyrdm.eşimden ayrılmak istiyorum artık.bu zamana kdr anne olma istegıyle hep sineye çektim ama artık kaldıramıyorum anne olmaktanda agır bastı .artık istemıyorum eşimin cocugunu taşımak.hakkımda hayırlısı artık
Aldattımi kötü şeyler mi yaşattı size kusura bakmyn aklıma direk bunlar geldi şu aşamaya kdr gelmissinz çünkü sevgi saygı mi bitti tabi en iyi siz bilirsiniz yasadikklarnzida keşke mücadele etmekten vazgeçmesenizeşimden ayrılmaya karar verdim oyüzden
Ikindi vaktiydi ciktik ordan. Eve gelimce ikindiyo kıldım. O kadar temiz iş cikarmis dr.cugum sağolsunBendede oldu canim cok degil ama geldi pembe kan eve geldigimde de aksama kadar ara ara leke geldi sonra gecti
tşk ederim.üzülme ben hepiniz için dua edicem Allah hepinize nasip etsin inşallahhhjAnlıyorm yine de biraz düşün hemen karar verme istersen çok üzüldüm şuan