• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ayy kizkar simdi okuyabildim de yazılanları bu konuyla ilgili...bnm de ay sonu dondurulmuş transferim var suan ilac kullanmktym ama hiç doktorada sormadım ilişki yaskmi die oda söylemedi.transfer sonrası zaten yaskta..ilk tedavi sıfırdan başlandığı icin opudan sonra direk yasaklamisti.ama şimdi hiç öyle bişey demedi bnde unuttum acikcasi sormayı.
Hemşirenin telefonu yok mu sende. Ona sor

Ben iğneleri kullanmaya başladığımdan beri öyle yapıyorum. Şükür çok rahat cikiyorum
Ben hiç olmamıtım canım geçen transferimde de olmamıştım yine olmam diye cok dikkat etmedim oldum 🤦🏻‍♀️ Kayısı incir deniyim de olmazsa şurup içerim artık

Ayy kizkar simdi okuyabildim de yazılanları bu konuyla ilgili...bnm de ay sonu dondurulmuş transferim var suan ilac kullanmktym ama hiç doktorada sormadım ilişki yaskmi die oda söylemedi.transfer sonrası zaten yaskta..ilk tedavi sıfırdan başlandığı icin opudan sonra direk yasaklamisti.ama şimdi hiç öyle bişey demedi bnde unuttum acikcasi sormayı.
Yasak değil canım ama yinede kendi doktorunla görüş istrsen

Aynen bende ya 😂 ekrana diktim gözümü mimiklerimi görmek için 😂 sonra cidden unutup unutup kaldırdım yani bu yüzden tutmaz mı acaba şuan içime öküz oturdu enfeksiyon bu 🥺
Ay bağladın yine arabeske küçüğüm 😁 ne olucak saniyelik kafa kaldırmaktan 🤭 endişelenme bişey olmaz Allah'ın izniyle

Back
X