• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Psikolojik olarak hissetmiyorsan yerleşmiş olabilir canım inşallah 😍😍
Yürürken kalıyorum böyle bı anda yada otururken bianda oluyor 2gundur ara ara basdonmemede oluyor korktum ters giden biseymi var acaba die..hadi inşallah canım dediğin gibidir umarım kötü düşünmemek lazım süreç boyunca sonuçta🙏🙏vakitte geçmiyor Perşembe günü test günüm teşekkürler bilgilendirdigin için cnm🥰

Yok canım kalçadan 3 günde bir oluyorm bugun ki mahvetti beni kalçamın üstüne oturamıyorum
Onu geçen transferimde olmustum evet o baya agrı yapıyor maalesef :( bu sefer doktorum göbekten iğne verdi her gün göbekten yapıyorum ben bir de vajinal tablet var günde 4tane ondan atıyorum

Onu geçen transferimde olmustum evet o baya agrı yapıyor maalesef :KK43: bu sefer doktorum göbekten iğne verdi her gün göbekten yapıyorum ben bir de vajinal tablet var günde 4tane ondan atıyorum
Benimde var canım vajinal 2 sabah 2 akşam. Göbekten de iğnem var ama o kan sulandırıcı oksapar diye. Sonra sabah akşam hapım var 2 tane prednol ve estrofem.

Benimde var canım vajinal 2 sabah 2 akşam. Göbekten de iğnem var ama o kan sulandırıcı oksapar diye. Sonra sabah akşam hapım var 2 tane prednol ve estrofem.
Benim de kan sulandırıcı hap olarak 😂 her doktor farklı farklı ilaç kullanıyor sonu güzel olsun insallah 🥰

Kızlar bisey sorcam. Transferi yaptıktan sonra sedyeyle odaya gittiğimizde sedyeden yataga nasıl geçtiniz? Orda kasmadan nasıl gecicez ki? 🙄
Sürüne sürüne canım hemşire yardımcı olmustu bana elimden tutup sorun olmaz korkma :)

Yürürken kalıyorum böyle bı anda yada otururken bianda oluyor 2gundur ara ara basdonmemede oluyor korktum ters giden biseymi var acaba die..hadi inşallah canım dediğin gibidir umarım kötü düşünmemek lazım süreç boyunca sonuçta🙏🙏vakitte geçmiyor Perşembe günü test günüm teşekkürler bilgilendirdigin için cnm🥰
Valla olabilir canım belirti çok haklısın insan çatlıyor meraktan.. sevdiğin şeyleri yapmaya çalış bolca canım güzel şeyler düşün hep.. umarım güzel haberler verirsin🥰

Ayy kizkar simdi okuyabildim de yazılanları bu konuyla ilgili...bnm de ay sonu dondurulmuş transferim var suan ilac kullanmktym ama hiç doktorada sormadım ilişki yaskmi die oda söylemedi.transfer sonrası zaten yaskta..ilk tedavi sıfırdan başlandığı icin opudan sonra direk yasaklamisti.ama şimdi hiç öyle bişey demedi bnde unuttum acikcasi sormayı.

Back
X