- 17 Ağustos 2019
- 7.505
- 8.193
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
- #5.721
Ah inşallah bebektendirBenim geçen transferimde olmamıştı hiç kuzumBaşlarda bunda da yoktu 7.günde oldu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah inşallah bebektendirBenim geçen transferimde olmamıştı hiç kuzumBaşlarda bunda da yoktu 7.günde oldu
![]()
Ah keşke insallahAh inşallah bebektendir![]()
Canım sen progestan iğne kullanıyor musunAh keşke insallahama ilaçlardandır diye düşünüyorum
![]()
Kullanıyorum canım göbekten vurulan dimi?Canım sen progestan iğne kullanıyor musun
Yürürken kalıyorum böyle bı anda yada otururken bianda oluyor 2gundur ara ara basdonmemede oluyor korktum ters giden biseymi var acaba die..hadi inşallah canım dediğin gibidir umarım kötü düşünmemek lazım süreç boyunca sonuçtaPsikolojik olarak hissetmiyorsan yerleşmiş olabilir canım inşallah![]()
Yok canım kalçadan 3 günde bir oluyorm bugun ki mahvetti beni kalçamın üstüne oturamıyorumKullanıyorum canım göbekten vurulan dimi?
Onu geçen transferimde olmustum evet o baya agrı yapıyor maalesefYok canım kalçadan 3 günde bir oluyorm bugun ki mahvetti beni kalçamın üstüne oturamıyorum
Benimde var canım vajinal 2 sabah 2 akşam. Göbekten de iğnem var ama o kan sulandırıcı oksapar diye. Sonra sabah akşam hapım var 2 tane prednol ve estrofem.Onu geçen transferimde olmustum evet o baya agrı yapıyor maalesefbu sefer doktorum göbekten iğne verdi her gün göbekten yapıyorum ben bir de vajinal tablet var günde 4tane ondan atıyorum
Benim de kan sulandırıcı hap olarakBenimde var canım vajinal 2 sabah 2 akşam. Göbekten de iğnem var ama o kan sulandırıcı oksapar diye. Sonra sabah akşam hapım var 2 tane prednol ve estrofem.
Bana da oyle canim yanlis yazmisim ignelere basladim yasak hala da yasak.. diyom yapsak birsey olurmu sonra diyorum yasak yaziyorNasıl yaaa bana iğnelerden itibaren yasak koydular. Kendimi kandırılmış hissediyorum![]()
Sürüne sürüne canım hemşire yardımcı olmustu bana elimden tutup sorun olmaz korkma :)Kızlar bisey sorcam. Transferi yaptıktan sonra sedyeyle odaya gittiğimizde sedyeden yataga nasıl geçtiniz? Orda kasmadan nasıl gecicez ki?![]()
Aynen öyle canım artık hayrılısı senin az kaldı inşallah güzel haberler gelir sıraylaBenim de kan sulandırıcı hap olarakher doktor farklı farklı ilaç kullanıyor sonu güzel olsun insallah
![]()
İnsallah canım ya ben bi cok umutluyum bi cok umutsuzum oturup ağlıyorum falan ruh halim cok dengesiz bu araAynen öyle canım artık hayrılısı senin az kaldı inşallah güzel haberler gelir sırayla
Bendede oldu canim cok degil ama geldi pembe kan eve geldigimde de aksama kadar ara ara leke geldi sonra gectiBende leke bile yoktu ağrı vardı sadece.
Canım hemen yatarken 1 2 incir ye. Sonra sabah kalkınca da ye çözülürKızlar ben kabız oldum ya![]()
Tamam canım kalkıp yiyim hemen teşekkür ederimCanım hemen yatarken 1 2 incir ye. Sonra sabah kalkınca da ye çözülür
Valla olabilir canım belirti çok haklısın insan çatlıyor meraktan.. sevdiğin şeyleri yapmaya çalış bolca canım güzel şeyler düşün hep.. umarım güzel haberler verirsinYürürken kalıyorum böyle bı anda yada otururken bianda oluyor 2gundur ara ara basdonmemede oluyor korktum ters giden biseymi var acaba die..hadi inşallah canım dediğin gibidir umarım kötü düşünmemek lazım süreç boyunca sonuçtavakitte geçmiyor Perşembe günü test günüm teşekkürler bilgilendirdigin için cnm
![]()
Canım benim hemşireler altim da sert naylon bir şey vardı sen kimildama dediler ve onunla yatağa çektiler beniKızlar bisey sorcam. Transferi yaptıktan sonra sedyeyle odaya gittiğimizde sedyeden yataga nasıl geçtiniz? Orda kasmadan nasıl gecicez ki?![]()