- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 44
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.741
Ben iğneleri kullanmaya başladığımdan beri öyle yapıyorum. Şükür çok rahat cikiyorumTamam canım kalkıp yiyim hemen teşekkür ederim
Hemşirenin telefonu yok mu sende. Ona sorAyy kizkar simdi okuyabildim de yazılanları bu konuyla ilgili...bnm de ay sonu dondurulmuş transferim var suan ilac kullanmktym ama hiç doktorada sormadım ilişki yaskmi die oda söylemedi.transfer sonrası zaten yaskta..ilk tedavi sıfırdan başlandığı icin opudan sonra direk yasaklamisti.ama şimdi hiç öyle bişey demedi bnde unuttum acikcasi sormayı.
Ben hiç olmamıtım canım geçen transferimde de olmamıştım yine olmam diye cok dikkat etmedim oldumBen iğneleri kullanmaya başladığımdan beri öyle yapıyorum. Şükür çok rahat cikiyorum
Surup çok fazla gaz ve gaz sancısı yapıyormuş okuduğum kadarıyla. Sen doğal yöntemlerle çözmeye çalış canimBen hiç olmamıtım canım geçen transferimde de olmamıştım yine olmam diye cok dikkat etmedim oldumKayısı incir deniyim de olmazsa şurup içerim artık
Öyle mi tamam canım cok teşekkür ederimSurup çok fazla gaz ve gaz sancısı yapıyormuş okuduğum kadarıyla. Sen doğal yöntemlerle çözmeye çalış canim
Hemşireden önce belki grupta benm gibi aynı durumda olanlar vardır die buraya yazdım zaten konu acilmisken cünkü hersey yazilip ogreniliyir burdaHemşirenin telefonu yok mu sende. Ona sor
Yasak değil canım ama yinede kendi doktorunla görüş istrsenAyy kizkar simdi okuyabildim de yazılanları bu konuyla ilgili...bnm de ay sonu dondurulmuş transferim var suan ilac kullanmktym ama hiç doktorada sormadım ilişki yaskmi die oda söylemedi.transfer sonrası zaten yaskta..ilk tedavi sıfırdan başlandığı icin opudan sonra direk yasaklamisti.ama şimdi hiç öyle bişey demedi bnde unuttum acikcasi sormayı.
Hayırlısı olsun kuzum bende aynen öyleyim ama umutsuzluk ağır basıyor bende tabiki hayırlısı bakalımİnsallah canım ya ben bi cok umutluyum bi cok umutsuzum oturup ağlıyorum falan ruh halim cok dengesiz bu ara
Amin inşallah hepimiz alırız cnm benimValla olabilir canım belirti çok haklısın insan çatlıyor meraktan.. sevdiğin şeyleri yapmaya çalış bolca canım güzel şeyler düşün hep.. umarım güzel haberler verirsin
Takdir Allah’tan hayırlısı olsun hakkımızdaHayırlısı olsun kuzum bende aynen öyleyim ama umutsuzluk ağır basıyor bende tabiki hayırlısı bakalım
Evet canım benim doktor hem tüp bebek hemde kadın doğum doktoru. Bana öyle dedi bugün 2 gün sonrada bakalım sonraki hafta yanıma gelirsin dedi.Tupbebek doktorunmu çağırdı kontrole haftaya. Benimki 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi başka doktora gitsemmi o ara dusunuyorum
Tamm cnm teşekkür edrmYok kuzum bir çoğuna yasak denmiş. Sadece bana serbest dendi o yüzden dedim. En doğrusunu doktorum ya da hemsiren söyler diye öyle yazdim canim
Aynn cnm sorucam teşekkürlerYasak değil canım ama yinede kendi doktorunla görüş istrsen
Ne mübarek bir dr'muş o öyleAnlamadım canım. Herkese perhiz vermiş doktorları bir bana vermedi doktorum. Op tam sonra kanaman bitince birlikte olabilirsiniz dedi. Ama ben 1 hafta yaklastirmadim
Çocuk sahibi olucaz diye bitkisel hayata soktular biziBana da aynen senin gibi yasak verdiler canımmerak etme yalnız değilsin galiba hamile olursak da ilk üç ay gene yasak titanik filmine donucek bizim cinsel hayat
Ben de diyip diyip vazgeçiyorumBana da oyle canim yanlis yazmisim ignelere basladim yasak hala da yasak.. diyom yapsak birsey olurmu sonra diyorum yasak yaziyor
Benden toplamadılar da beni mi kandırdılar hayırdırBendede oldu canim cok degil ama geldi pembe kan eve geldigimde de aksama kadar ara ara leke geldi sonra gecti
Ay bağladın yine arabeske küçüğümAynen bende yaekrana diktim gözümü mimiklerimi görmek için sonra cidden unutup unutup kaldırdım yani bu yüzden tutmaz mı acaba şuan içime öküz oturdu enfeksiyon bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?