- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.701
Bize niye böyle yaptılar ben anlamadım ☹Anommmmm benim doktor iyiymiş valla. Hiç perhiz vermedi takiiiiiii bugüne kadar
Anlamadım canım. Herkese perhiz vermiş doktorları bir bana vermedi doktorum. Op tam sonra kanaman bitince birlikte olabilirsiniz dedi. Ama ben 1 hafta yaklastirmadimBize niye böyle yaptılar ben anlamadım ☹
Abartma istersen kuzum yaOhooo benim sonuçlanana kadar sen bebeğin cinsiyetini öğrenirsin
Teşekkür ederimhoşgeldiniz aramızaaa :
Nasıl yaaa bana iğnelerden itibaren yasak koydular. Kendimi kandırılmış hissediyorum
Kızlar yokmu bu tarz bişey yaşayan?Kızlar ya ben sizlere ne danışacağım ;bugün transfer hariç 6.günüm..bugun kasıklarımda ve rahmimde yani vajinamda da böyle nasıl desem anlık tık tık atmalar kramp desem değil sızı gibi böyle bı değişik anlık hareketlenmeler oluyor..sizde de varmı?neden olur bilgisi olan var mı?
Canım bende hiç böyle bişey olmadı. Sadece rahim ağrısı ve sag kasık ağrısı var o kadarKızlar yokmu bu tarz bişey yaşayan?
Benim 10. Günde 267ydi canım hiç unutmam ama ikiz değildi o kadar az farkla olmuyor sanırım baya absürt değerler çıkması gerek ikizde galibaBen 12. Günde 109 senin ki ikiz mi acaba
Gaz oluyo canım bence onlarKızlar yokmu bu tarz bişey yaşayan?
Aynen bende yaBen de hoca basını kaldırma derken basım havada ultrasondan bebeğe bakıyordum
Psikolojik olarak hissetmiyorsan yerleşmiş olabilir canım inşallahKızlar ya ben sizlere ne danışacağım ;bugün transfer hariç 6.günüm..bugun kasıklarımda ve rahmimde yani vajinamda da böyle nasıl desem anlık tık tık atmalar kramp desem değil sızı gibi böyle bı değişik anlık hareketlenmeler oluyor..sizde de varmı?neden olur bilgisi olan var mı?
Bizde de aynı şey olmuştu canım.. şurda 1 ay olmuş en fazlaKız siz yine iyisiniz
Ben oglumda nerdeyse 1 sene beraber olamadik
5 sene sonra olunca bi de riskliydi kocisim bana cocuk dogana kadar dokunmadi bile korkuyorum diye
Olması gereken canım, demek ki o da gerçekten istiyormuş bebeğin sağlıkla gelmesini. Bizde de aynı şey olmuştu..Ne anlayışlı bir esin var canim ya
Tutar tutar Allah’ın izniyle rahat olAynen bende yaekrana diktim gözümü mimiklerimi görmek için sonra cidden unutup unutup kaldırdım yani bu yüzden tutmaz mı acaba şuan içime öküz oturdu enfeksiyon bu
Ayy öyle miymiş ya.. bi tuhaf oldum duyunca şimdi. O yüzden demek ki uyutuyorlar. Baya ağrılı bişiKuzu benim eşim doktor ayni soruyu ben de sordum diyo ki yumurta toplama isi cok zor bir suru bicak darbesi aliyosun o kadar yara aliyo ki icerisi o yuzden yasak iliski dedi
Canım aynen bende var o durum doktor duphalak diye bşey yazmıştı istersen ondan alKızlar ben kabız oldum ya
Ya yarın da kayısı falan deniyim de alayım olmazsaCanım aynen bende var o durum doktor duphalak diye bşey yazmıştı istersen ondan al
Öyle yap canım zorlama kendini ben ilacı içtiğim halde zorlandım niye oluyor bilmiyorum ilaçlardan mı acabaYa yarın da kayısı falan deniyim de alayım olmazsa
Benim geçen transferimde olmamıştı hiç kuzumÖyle yap canım zorlama kendini ben ilacı içtiğim halde zorlandım niye oluyor bilmiyorum ilaçlardan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?