- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.781
Aminn sağlıkla inşallahhAmin inşallah hepimiz alırız cnm benim
Çizgifilm e ağlıyorum o derece yaniİnsallah canım ya ben bi cok umutluyum bi cok umutsuzum oturup ağlıyorum falan ruh halim cok dengesiz bu ara
7senedir mücadele ediyorum.ama ne saygı ne sevgi kalmadı.benm tek istegım anne olabilmekti ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak cok daha büyük bir sorun.Aldattımi kötü şeyler mi yaşattı size kusura bakmyn aklıma direk bunlar geldi şu aşamaya kdr gelmissinz çünkü sevgi saygı mi bitti tabi en iyi siz bilirsiniz yasadikklarnzida keşke mücadele etmekten vazgeçmeseniz
Anladım hayırlısı olsun ınsaalhh sizin için7senedir mücadele ediyorum.ama ne saygı ne sevgi kalmadı.benm tek istegım anne olabilmekti ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak cok daha büyük bir sorun.
Yasak canim yasakAyy kizkar simdi okuyabildim de yazılanları bu konuyla ilgili...bnm de ay sonu dondurulmuş transferim var suan ilac kullanmktym ama hiç doktorada sormadım ilişki yaskmi die oda söylemedi.transfer sonrası zaten yaskta..ilk tedavi sıfırdan başlandığı icin opudan sonra direk yasaklamisti.ama şimdi hiç öyle bişey demedi bnde unuttum acikcasi sormayı.
Artık test günü anlayacağız nedenmiş akıntılarEvet ya çok şükür geçti nasıl rahatladım. Ama hani yumurta çatlarken akıntı oluyorya öyle akıntı geliyor gibi ilaçlardan heralde
Aynn öyleymiş cnmYasak canim yasakgerçi yasak koymayan nadide bir tane dr'da var grupta
Aynen öyle canımA
Artık test günü anlayacağız nedenmiş akıntılar
Cokkkkk da sevimli ya. Seviyorum doktorumuNe mübarek bir dr'muş o öyle
Ya ben de film izlerken filmdeki köpek cok tatlı diye ağladım iki gün önceÇizgifilm e ağlıyorum o derece yani
Bence yarın yada öbür gün adet olabilirsin. Ben adetten bir gün önce çok fevri olup yanlış kararlar verebiliyorum. O yüzden ne eşim nede ailem o gün beni pek ciddiye almazDondurulmuslarm vr ılk transfer olacaktı regl beklıyrdm.eşimden ayrılmak istiyorum artık.bu zamana kdr anne olma istegıyle hep sineye çektim ama artık kaldıramıyorum anne olmaktanda agır bastı .artık istemıyorum eşimin cocugunu taşımak.hakkımda hayırlısı artık
Hakkında hayırlısı olsun. Üzüldüm senin adına, yaşayan sensin ne desek boş. Embriyolarını 5 yıllık dondurabiliyorlar belli bir ücret karşılığında. Yaşın kaç bilmiyorum ama Zeynep Kamil de de çok uygun fiyata donduruyorlarmış. Nakil edebilirsen. Akıl vermek gibi olmasında.7senedir mücadele ediyorum.ama ne saygı ne sevgi kalmadı.benm tek istegım anne olabilmekti ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak cok daha büyük bir sorun.
Ben bile sevdimCokkkkk da sevimli ya. Seviyorum doktorumu
Hormonlar kafayı yedi normalYa ben de film izlerken filmdeki köpek cok tatlı diye ağladım iki gün önce
Çok fena cokHormonlar kafayı yedi normal
Benim de hapBenim de kan sulandırıcı hap olarakher doktor farklı farklı ilaç kullanıyor sonu güzel olsun insallah
Buna sonuna kadar katılıyorum7senedir mücadele ediyorum.ama ne saygı ne sevgi kalmadı.benm tek istegım anne olabilmekti ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak cok daha büyük bir sorun.
Aynı benYa ben de film izlerken filmdeki köpek cok tatlı diye ağladım iki gün önce
Benim bir kuzenim var belçikadan buraya gelin gelmisti. Kardeşim gibi cok sık görüşüyorduk. Kahve içerdik çok. Türk kahvesi. Kofi derdik kahveyeAynen öyle canımbu arada orijinal adını çok merak ettim neden dersen kofi yi çözemedim kafayı yemiş bir hamiş bırakıyorum buraya İnşAllah ahh ne güzel cümle kurdum
Anladım canım teşekkür ederim anını paylaştığın içinBenim bir kuzenim var belçikadan buraya gelin gelmisti. Kardeşim gibi cok sık görüşüyorduk. Kahve içerdik çok. Türk kahvesi. Kofi derdik kahveyeordan kaldı. Belcikaya geri döndü ekimde hatıra kalsin bizden dedim. Evet cümle cok tatli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?