Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

7senedir mücadele ediyorum.ama ne saygı ne sevgi kalmadı.benm tek istegım anne olabilmekti ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak cok daha büyük bir sorun.

Yasak canim yasak gerçi yasak koymayan nadide bir tane dr'da var grupta

Bence yarın yada öbür gün adet olabilirsin. Ben adetten bir gün önce çok fevri olup yanlış kararlar verebiliyorum. O yüzden ne eşim nede ailem o gün beni pek ciddiye almaz Belli ki birden sinirlerini bozacak bir olay yaşamışsın. Sabah olsun, gün ağarsın, öyle karar ver bence canım

7senedir mücadele ediyorum.ama ne saygı ne sevgi kalmadı.benm tek istegım anne olabilmekti ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak cok daha büyük bir sorun.
Hakkında hayırlısı olsun. Üzüldüm senin adına, yaşayan sensin ne desek boş. Embriyolarını 5 yıllık dondurabiliyorlar belli bir ücret karşılığında. Yaşın kaç bilmiyorum ama Zeynep Kamil de de çok uygun fiyata donduruyorlarmış. Nakil edebilirsen. Akıl vermek gibi olmasında.

Aynen öyle canım bu arada orijinal adını çok merak ettim neden dersen kofi yi çözemedim kafayı yemiş bir hamiş bırakıyorum buraya İnşAllah ahh ne güzel cümle kurdum
Benim bir kuzenim var belçikadan buraya gelin gelmisti. Kardeşim gibi cok sık görüşüyorduk. Kahve içerdik çok. Türk kahvesi. Kofi derdik kahveye ordan kaldı. Belcikaya geri döndü ekimde hatıra kalsin bizden dedim. Evet cümle cok tatli oldu

Anladım canım teşekkür ederim anını paylaştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…