Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu kadar stres yapmana gerek yok transferinden yarım saat ince 5 barsak su ıc o sıkısıklık yeter cok sıkısmaya gerek yok ki stres olmamanız cok rahat olmanız gerekiyor
Yok aslında stres olmuyorum normalde tutarım çünkü bir de kofi güzel tavsiye verdi onun hibi düşünüyorum gitmeden önce içeceğim su zaten transfere kadar kesin gelir Kendimi sağlama almak için düşündüm mesane pedini

Evet canm benim, bu ikinci transferim ben tam transfere yarım saat kala 1 litre ıcmıştim
Ama ben tek böbrekliyim. Bunun etkisi olabilir.. Hemen sıkısma olmamasına

Bence cok akıllıca mesane pedi.

Bak o olabilir. Çünkü idrar torbasini arastirdim 300 500 ml. Sıkışık oluyorsun.
Yarım litre içip beklemek en mantıklısı galiba bebek bezi daha iyi alır ben oradaki ablaya dedim abla kaçırırsam diye rahat ol bizim görevimiz demişti iyi ki o rahatlıkla salmadim

O da çamaşıra yerlestiriliyor ama dimi? Olsun eslerimiz hic kipirdatmadan giydirir camasiri oh mis ama alir dimi o kadar idrar? Onlar kacirmalar icin degil mi
Canpedin sarı renklisinin L olanı baya bez gibi baya alır gibi duruyor.Yani en azından bir kısmını alabilir Bahçeci çok yatırmıyormuş ya 1 saat dayanırız Bir an önce olsun istiyorum transfer aşaması ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…