- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.541
Kız ped taşır mı o kadar sıvıyı? Sonra suratımızı gizleyip çıkmayalım merkezden
1 saat diye bılıyorum canımKızlar acilde kan testi verince sonuç ne zaman çıkar
Yok aslında stres olmuyorum normalde tutarım çünküBu kadar stres yapmana gerek yok transferinden yarım saat ince 5 barsak su ıc o sıkısıklık yeter cok sıkısmaya gerek yok ki stres olmamanız cok rahat olmanız gerekiyor
Özel hastane acilde 1 saatKızlar acilde kan testi verince sonuç ne zaman çıkar
1 saat çıkar canımKızlar acilde kan testi verince sonuç ne zaman çıkar
1 saate çıkar canımKızlar acilde kan testi verince sonuç ne zaman çıkar
EvetMutlaka aynı ölçüde su içelim
Evet canm benim, bu ikinci transferim ben tam transfere yarım saat kala 1 litre ıcmıştimSen daha önce transfer oldun mu bilmiyorum. Ama inan saatler önce içilen 2 bardak su yetiyor. Mesane 1 litre suyu kaldiramaz. Yani kaldirir belki ama ya kaçırırsın yada kabus dolu anlar yaşarsın. Bana 2 bardak suyla gittiğimde çok güzel kararında sıkışmışsın demişti hemşire.
Maşallah gelişkin şimdidenTek canim. Referans aralığında ama bilemiyorum :)
O da çamaşıra yerlestiriliyor ama dimi? Olsun eslerimiz hic kipirdatmadan giydirir camasiri oh mis ama alir dimi o kadar idrar? Onlar kacirmalar icin degil miyok yok var mesane pedi diye geçiyor acayip etkili
Bence cok akıllıca mesane pedi.Yok aslında stres olmuyorum normalde tutarım çünkübir de kofi güzel tavsiye verdi onun hibi düşünüyorum gitmeden önce içeceğim su zaten transfere kadar kesin gelir Kendimi sağlama almak için düşündüm mesane pedini
Bak o olabilir. Çünkü idrar torbasini arastirdim 300 500 ml. Sıkışık oluyorsun.Evet canm benim, bu ikinci transferim ben tam transfere yarım saat kala 1 litre ıcmıştim
Ama ben tek böbrekliyim. Bunun etkisi olabilir.. Hemen sıkısma olmamasına
Yarım litre içip beklemek en mantıklısı galibaBak o olabilir. Çünkü idrar torbasini arastirdim 300 500 ml. Sıkışık oluyorsun.
Kaçıncı gününde bu değer?Değerim 706 olmuş
Benim de 4 Gül oldu ama hiç bir şekilde adet belirtim yok ilaç kullanırken adet olacak hissi vardı gittiİlaçlarımı bırakınca 3 güne oldum. Diğerinide 4gün gecikmeyle oldum. 60 gün geciken 15-20 gün geciken varmış. Herkeste farklı oluyor.
tek embriyo mu çift mi canım kaçıncı gün embriyosuMerhaba bende 6 kasım cuma transfer oldum test günümü bekliyorum :))
1-2 saate çıkıoyr canımmKızlar acilde kan testi verince sonuç ne zaman çıkar
Canpedin sarı renklisinin L olanı baya bez gibi baya alır gibi duruyor.Yani en azından bir kısmını alabilirO da çamaşıra yerlestiriliyor ama dimi? Olsun eslerimiz hic kipirdatmadan giydirir camasiri oh mis ama alir dimi o kadar idrar? Onlar kacirmalar icin degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?