- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.581
Aynen kuzum onlara çok takılma inşallah pozitiftirYa ben de hafifleyince cok korktum olmadı diye insallah benim de pozitiftir
Benim de öyle sanırım canım gitgide koyulaştı çünküHayır benim de taze embriyo du 6.gün pozitifi gördüm ben çatlatma etkisi değildi
Abla resmen kendi topuğuna sıkmışYarım litre içip beklemek en mantıklısı galibabebek bezi daha iyi alır ben oradaki ablaya dedim abla kaçırırsam diye rahat ol bizim görevimiz demişti iyi ki o rahatlıkla salmadim
O gün o kadar gelsin istiyorum ki, 3 saat bile dururum sözCanpedin sarı renklisinin L olanı baya bez gibi baya alır gibi duruyor.Yani en azından bir kısmını alabilirBahçeci çok yatırmıyormuş ya 1 saat dayanırız Bir an önce olsun istiyorum transfer aşaması ya
Evde adaçayı var ondan içtim. Kekik kurusundan kekik çayı yapılıyor mu?Kekik biberiye yada ada cayi ic ise yariyor ben kekik cayi ictim ise yaramisti
Olur olur patlat Bi kekik çayıE
Evde adaçayı var ondan içtim. Kekik kurusundan kekik çayı yapılıyor mu?
Istatistiğini mi tutmuşlar? En olmadı yarım saat yatırsınlar canım. O ne öyle? Bide normal hayata dönebilirsiniz demelerini de anlamıyorum. Normal hayata dön ama ilişki yasak. Sanki zor bir eylembenim transfer oldugum yerde hic yatirmadilar :) transfer yapildigi gibi ayaga kalktim.. son 5 yildir yatmanin bir faydasi olmadigi icin hicbir hastayatirilmiyor dendi. dun randevum vardi bu durumu dr uma tekrar sorduk cok guzel anlatti, bana da mantikli geldi..
Nasıl yapılıyor kurusundanOlur olur patlat Bi kekik çayı
Sana sadece hı hi hi tutarsin diyorumO gün o kadar gelsin istiyorum ki, 3 saat bile dururum söz
Canım bak bende kekik çayı icmistim. Denesene birNasıl yapılıyor kurusundanyarından itibaren bitki çaylarıyla beslenmemi tamamlayacağım
13. GünKaçıncı gününde bu değer?
Canım ben suyu kaynatiyorum kaynayan suya kekigi atıp 5 dakika kadar demlenmeye bırakıyorum. Sonra limon sıkıp içiyorumNasıl yapılıyor kurusundanyarından itibaren bitki çaylarıyla beslenmemi tamamlayacağım
Yakinmiyorum derken yakındin gibi sanki yasaktanIstatistiğini mi tutmuşlar? En olmadı yarım saat yatırsınlar canım. O ne öyle? Bide normal hayata dönebilirsiniz demelerini de anlamıyorum. Normal hayata dön ama ilişki yasak. Sanki zor bir eylembence çok büyük bir çelişki var. Ilişki yasak diye yakınmıyorum. O kadar basit bir olay bile yasakken normal hayata dön saçma geliyor.
Banada 2 saat başını kaldırmak yasak dediler. Öylece yattım. Hareket etmedim. Ikınmak yasak, banyo sıcak suyla yasak.Istatistiğini mi tutmuşlar? En olmadı yarım saat yatırsınlar canım. O ne öyle? Bide normal hayata dönebilirsiniz demelerini de anlamıyorum. Normal hayata dön ama ilişki yasak. Sanki zor bir eylembence çok büyük bir çelişki var. Ilişki yasak diye yakınmıyorum. O kadar basit bir olay bile yasakken normal hayata dön saçma geliyor.
Ve gerçekler suratıma tokat gibi iniyorduuuSana sadece hı hi hi tutarsin diyorum
Ya bu ay olacak diye seviniyordum kuzum ama yarın ne diyecek bakalım doktor tahlil göre plan yapacağız dedi.Aynen öyle kuzum onları dinleyince olmayacakmış gibi hissediyorsun ama bakınca çok var gerçekten de
Kuzum kaçırma keyfini kistin gitsin öyle transfer olursun inşallah önemli olan sorunsuz olması her şeyin
Amin kuzum inşallah
Geçmiş olsun canımben de zaten negatif diye koydum bir yere, azıcık ağladım falan sonra bi bakayım dedim görünce daha da çok ağlamaya başladım tam bir şoktu. Hep böyle anlatırlardı okurdum ben de yaşadım. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Kuru kekikten mi? Tarif atsana canm ya. Kaç dakika kaynaticam kac kasik falanCanım bak bende kekik çayı icmistim. Denesene bir
Sağol canım bir hayır vardır mutlaka herşeyde. Bakalım tahlil sonucum göre yarın belli olacak ne olacağıHıc moralini bozma canm.. Hayırlısını iste herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?