• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu kadar stres yapmana gerek yok transferinden yarım saat ince 5 barsak su ıc o sıkısıklık yeter cok sıkısmaya gerek yok ki stres olmamanız cok rahat olmanız gerekiyor
Yok aslında stres olmuyorum normalde tutarım çünkü ☺️bir de kofi kofi güzel tavsiye verdi onun hibi düşünüyorum gitmeden önce içeceğim su zaten transfere kadar kesin gelir 🤭Kendimi sağlama almak için düşündüm mesane pedini 🕺🏻

Sen daha önce transfer oldun mu bilmiyorum. Ama inan saatler önce içilen 2 bardak su yetiyor. Mesane 1 litre suyu kaldiramaz. Yani kaldirir belki ama ya kaçırırsın yada kabus dolu anlar yaşarsın. Bana 2 bardak suyla gittiğimde çok güzel kararında sıkışmışsın demişti hemşire.
Evet canm benim, bu ikinci transferim ben tam transfere yarım saat kala 1 litre ıcmıştim
Ama ben tek böbrekliyim. Bunun etkisi olabilir.. Hemen sıkısma olmamasına💕

Yok aslında stres olmuyorum normalde tutarım çünkü ☺️bir de kofi kofi güzel tavsiye verdi onun hibi düşünüyorum gitmeden önce içeceğim su zaten transfere kadar kesin gelir 🤭Kendimi sağlama almak için düşündüm mesane pedini 🕺🏻
Bence cok akıllıca mesane pedi.

Bak o olabilir. Çünkü idrar torbasini arastirdim 300 500 ml. Sıkışık oluyorsun.
Yarım litre içip beklemek en mantıklısı galiba 😁 bebek bezi daha iyi alır 😁 ben oradaki ablaya dedim abla kaçırırsam diye rahat ol bizim görevimiz demişti iyi ki o rahatlıkla salmadim 😂

O da çamaşıra yerlestiriliyor ama dimi? Olsun eslerimiz hic kipirdatmadan giydirir camasiri oh mis ama alir dimi o kadar idrar? Onlar kacirmalar icin degil mi 🤭
Canpedin sarı renklisinin L olanı baya bez gibi baya alır gibi duruyor.Yani en azından bir kısmını alabilir 😁Bahçeci çok yatırmıyormuş ya 1 saat dayanırız 💪🏻Bir an önce olsun istiyorum transfer aşaması ya ☺️

Son düzenleme:
Back
X