- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.561
Canım değerin gününe göre güzel katlanarak artısinKızlar 12. Günüm bugündü kan testim 109 çıktı. pazar günü tekrar kan testi 200 leri görmemiz lazımmış. Bir hafta sonra da gelirsin muayeneye dedi doktorum. Çift embriyoydu ama ikiz değilmiş bu değere göre.
Özel hastane acilde 1 saat
Maşallah sağlıklı sıhhatli olsunda 1 tane olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok sevindimKızlar 12. Günüm bugündü kan testim 109 çıktı. pazar günü tekrar kan testi 200 leri görmemiz lazımmış. Bir hafta sonra da gelirsin muayeneye dedi doktorum. Çift embriyoydu ama ikiz değilmiş bu değere göre.
Benim gögüslerim şiş ve hassas elim değince acıyor bence ilaçlar danKızlar aranızda göğüs hassasiyeti yaşayan var mı Daha şiddetliydi iki gün önce biraz daha hafif ama arada acıyor arada tamamen geçiyor
1 saat diye bılıyorum canım
Özel hastane acilde 1 saat
1 saat çıkar canım
1 saate çıkar canım
O zaman yarın koyulaşma olursa acilde yaptırayım inşallah güzel bir sonuç alırım, gerçi baya küçük bir değer olur büyük ihtimalle1-2 saate çıkıoyr canımm
5.günde cok şiddetliydi canım sonradan hafifledi ama devam ediyor hala ben adet olmadan önce de olur da o yüzdem korkuyorumBenim gögüslerim şiş ve hassas elim değince acıyor bence ilaçlar dan
Kuzum benim de öyle ilk günler daha şiddetliydi şuan hafif varKızlar aranızda göğüs hassasiyeti yaşayan var mı Daha şiddetliydi iki gün önce biraz daha hafif ama arada acıyor arada tamamen geçiyor
Ya ben de hafifleyince cok korktum olmadı diye insallah benim de pozitiftirKuzum benim de öyle ilk günler daha şiddetliydi şuan hafif var
TeşekkürMaşallah sağlıklı sıhhatli olsunda 1 tane olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok sevindim
Teşekkür ederim, inşallahCanım değerin gününe göre güzel katlanarak artısin
Evet canım yapıyorlarDevlet hastanesin de acil de gebelik testi yaparlar mı bilgisi olan var mı
Benim yumurta toplamadan itibaren devam etti. Sütyenimi hiç çıkarmadım.Kızlar aranızda göğüs hassasiyeti yaşayan var mı Daha şiddetliydi iki gün önce biraz daha hafif ama arada acıyor arada tamamen geçiyor
Kekik biberiye yada ada cayi ic ise yariyor ben kekik cayi ictim ise yaramistiAdaçayını da deneyelim bakalım
Hiç ilgisi yok ben 6.gün test yaptım çıkmıştı çatlatma etkisi değildi hayırlı olsun canımCanım seninki mi 7. gün ve taze embriyo? Benim de pozitif çıktı ama çatlatma iğnesindendir büyük ihtimal
Hayır benim de taze embriyo du 6.gün pozitifi gördüm ben çatlatma etkisi değildiÇatlatma iğnesinin 12.günü kuzu haklısın olabilir 5.günküne de baktım şimdi onda da çıkmış sonradanay boşuna sevindim
Benim de aynen adetten önce oluyor canım napalm artık hayırlısı5.günde cok şiddetliydi canım sonradan hafifledi ama devam ediyor hala ben adet olmadan önce de olur da o yüzdem korkuyorum
Canım benim hiç öyle şiddetli olmadı ya taze transfer olduğum zaman da şimdi zaten dondurulmuş transfer oldum nasip bakalım artık ne cıkıcakBenim yumurta toplamadan itibaren devam etti. Sütyenimi hiç çıkarmadım.
İnşallah öyledir canımHiç ilgisi yok ben 6.gün test yaptım çıkmıştı çatlatma etkisi değildi hayırlı olsun canım
benim transfer oldugum yerde hic yatirmadilar :) transfer yapildigi gibi ayaga kalktim.. son 5 yildir yatmanin bir faydasi olmadigi icin hicbir hastayatirilmiyor dendi. dun randevum vardi bu durumu dr uma tekrar sorduk cok guzel anlatti, bana da mantikli geldi..Evet zorlanıyorum tutmakta. Valla kimi yer 1 saat yatırmış kimi yer 2 saat. Yerine göre değisiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?