Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım değerin gününe göre güzel katlanarak artısin

Maşallah sağlıklı sıhhatli olsunda 1 tane olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok sevindim

Kızlar aranızda göğüs hassasiyeti yaşayan var mı Daha şiddetliydi iki gün önce biraz daha hafif ama arada acıyor arada tamamen geçiyor

1 saat diye bılıyorum canım

Özel hastane acilde 1 saat

1 saat çıkar canım

1 saate çıkar canım

1-2 saate çıkıoyr canımm
O zaman yarın koyulaşma olursa acilde yaptırayım inşallah güzel bir sonuç alırım, gerçi baya küçük bir değer olur büyük ihtimalle

Maşallah sağlıklı sıhhatli olsunda 1 tane olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok sevindim
Teşekkür ederim canım. Şimdi de pazar gününü iple çekiyorum nolcak bizim bu halimiz. 7. Günde pozitifti ya benim bugün doktorum o ilaçlardan dolayı yanıltabiliyor o yüzden 12. Gün sonucuna bakarız demiştim dedi.

Evet zorlanıyorum tutmakta. Valla kimi yer 1 saat yatırmış kimi yer 2 saat. Yerine göre değisiyor canim
benim transfer oldugum yerde hic yatirmadilar :) transfer yapildigi gibi ayaga kalktim.. son 5 yildir yatmanin bir faydasi olmadigi icin hicbir hastayatirilmiyor dendi. dun randevum vardi bu durumu dr uma tekrar sorduk cok guzel anlatti, bana da mantikli geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…